Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » Tee-se-itse-laattojen asennus
Viime aikoina keraamisesta laatasta on tullut tärkeä elementti huoneistoissa ja taloissa. Seinälaatat valmistetaan useimmiten kylpyhuoneessa, kylpyhuoneessa tai keittiön työalueella. Lisäksi laatat laitetaan käytävän lattialle sekä muille pinnoille, jotka ovat nopeasti kuluneiden ja pilaantuneiden pintojen alaisia.
DIY laattojen asennus

Paljon riippuu asunnon suunnittelusta ja siitä, miten se tulevaisuudessa sijoitetaan huonekalut sisätiloissa ja millaisia ​​huonekaluja se tulee olemaan.
Kun laatoitettu, voit ottaa yhteyttä rakentajiin. Tässä tapauksessa olet aina varma, että he asettavat laatat laadukkaasti. Ainoa asia, joka estää tällaisen päätöksen tekemisen, on työn kallis hinta. Siksi, koska sinulla on vähän taitoja laattojen asettamisessa, voit suorittaa tämän työn nopeasti ja tarkasti. Samanaikaisesti kulutat vähemmän rahaa ja aikaa.

Kun aloitat keraamisten laattojen asettamisen, ota huomioon seuraavat säännöt:
Ennen laattojen asettamista seinän pinta on tasoitettava käsittelemällä se pohjamaalilla.
Aloita laattojen asettaminen alhaalta ylöspäin. Tässä järjestyksessä: aseta ensimmäinen rivi lattiasta ja pinoa sen jälkeen peräkkäin haluttuun korkeuteen.
Huomaa, että laatta on asetettu tiukasti vaakasuoraan, samalla kun käytetään erityisiä muovisia kiila- tai ristikkäitä. Niiden avulla voit ylläpitää samankokoisia laattojen sisennyksiä toisistaan.
Levitä liimamassa seinään pystysuunnassa kamman tai lovilaastarin avulla.
DIY laattojen asennus

Laatan asennuksen aikana se on puristettava hiukan, jotta liima ja pinta tarttuisivat hyvinkin. Levitä tasoa jatkuvasti laattoja asettaessasi. Tämä antaa sinun asettaa laatta täsmälleen pystysuoraan ja vaakasuoraan.
DIY laattojen asennus

Jos laatta ei sovi nurkkaan, se on leikattava. Tätä varten sinulla on oltava laattaleikkuri. Mutta jos aloitit laattojen asettamisen ensin, on parempi käyttää hiomalaikkaa. Kulmien valmisteltu viimeistely tulee asettaa viimeiseksi.
Saman periaatteen mukaan laatat laitetaan lattialle. Valitse tällöin työn suunta. Mutta on parempi tehdä tämä kaukaa kulmasta kohti oviaukkoa.
DIY laattojen asennus

Jotta rivit olisivat tasaisesti ja yhdensuuntaiset, on helpompaa asettaa laatta venytetyn langan tai siiman alle. Varmista rakennustason avulla, että asennuksen poikkeamat korjataan ajoissa.
DIY laattojen asennus

DIY laattojen asennus

Tiedä, että liiman kovettuminen tapahtuu yhdessä päivässä. Työn päätyttyä laattojen pinta on puhdistettava huolellisesti jäljellä olevasta liimasta ja täytettävä kaikki liitokset laastilla.
DIY laattojen asennus
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit