Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Greippi marmeladi
Luontaiseen sitrushedelmätuoremehuun ja agar-agariin perustuvat jälkiruoat ovat hyvä vaihtoehto kotitekoisten hyytelömakeisten luomiseen. Greippi rikastuttaa marmeladin makua, antaa sille pikantti, kevyen katkeruuden ja herkän aromin. Samalla periaatteella voit tehdä makean mistä tahansa sitrushedelmistä. Voit käyttää herkkuja mandariineilla, kumkvaateilla, kalkilla tai appelsiineilla. Voit myös rikastaa hyytelöjälkiruoan makua lisäämällä työkappaleeseen ripauksen muskottipähkinää, kanelia tai lusikan tai kaksi kookospähkinänlaskua.
Koska greippimarmeladin koostumus sisältää agar-agaria, marmeladi on käyttökelpoisempaa ja luonnollisempaa kuin työkappale, johon on lisätty gelatiinia. Tällainen makeus voidaan antaa pienille lapsille, kasvissyöjille ja paastonneille. Greippi-makeiset ovat hyvä tapa nauttia mausteisesta makeudesta riskittämättä saada ylimääräisiä kiloja.
Greippi marmeladi

Rakeistetun sokerin määrää reseptissä säädetään itsenäisesti maustasi riippuen. Jos olet ruokavaliossa, korvaa sokeri millä tahansa luonnollisella makeutusaineella. Tämä auttaa sinua nauttimaan makeudesta vaarantamatta lantiota ja vyötäröä.
On suositeltavaa ostaa agar-agaria marmeladia varten luotetuilta markkinoilta tai luonnonmukaisista ruokakaupoista.
ainesosat:
  • - greippimehu (200 ml);
  • - vesi (40 ml);
  • - agar (1,25 tl);
  • - sokeri (30–40 grammaa).

Greippi marmeladi

Valmistetaan marmeladia


1. Kaada agar-agarjauhe keraamiseen kulhoon, kaada kylmä vesi. Odotamme 12-17 minuuttia. Tänä aikana leväjauhe turpoaa, massasta tulee homogeeninen.
Greippi marmeladi

2. Uuttame mehua greipistä millä tahansa itsellemme sopivalla menetelmällä. Marmeladeksi voimme käyttää sekä suodatettua tuotetta että mehua hedelmäpalojen kanssa.
Greippi marmeladi

3. Kaada suositeltu määrä makeutusainetta astiaan.
Greippi marmeladi

4. Kaada ½ osa greippiä tuoreena.
Greippi marmeladi

5. Odotamme, että luonnollinen valmiste kiehuu ja makeutusaine liukenee. Kaada agar-agar astiaan. Keitä luonnollista työkappaletta vielä 30 sekuntia.
Greippi marmeladi

6. Kaada loput 100 ml greippimehua, yhdistä komponentit nopeasti.
Greippi marmeladi

7. Kaada työkappale muotteihin, joiden pinta on sileä, odota 2-3 tuntia.
Greippi marmeladi

8. Nauti mausteisesta greipin marmeladista agarilla milloin tahansa.
Greippi marmeladi

Greippi marmeladi
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit