Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Veitsen kahvan punonta halkaisijalla
Paracord-punos

Kahvaveitsien valmistuksessa käytän yleensä textoliittia tai puuta, mutta joskus turvaudun kutomiseen.
Kun ihmiset ajattelevat kahvan punostamista, he edustavat yleensä yksiväristä lankaa, joka on haava ympyrässä. Boring!
Siksi päätin keksiä kauniin tekniikan, jossa käytetään kahden värisiä naruja. Tämä on toinen veitsi, jonka kahvan koristin tällä tavalla. Ensimmäisessä tapauksessa kutoin mustaa ja loisteputkea. Istuin television edessä pitäen veitsiä toisessa kädessä, ja toisessa minulla oli mustia ja loisteputkia. Aloin kokeilla, ja tämän tein.
Toivottavasti nautit siitä.

Työkalut


Paracord-punos

Tarvitset:
  • linja,
  • paracord (2 väriä),
  • kevyempi,
  • monityökalu (voit käyttää yksinkertaisia ​​pihdit ja jotain terävää leikataksesi johdon).

Leikkaa ja suolisto


Paracord-punos

Paracord-punos

Leikkaa kunkin värin vaadittu pituus, teen sen marginaalilla. Muista, että ylimääräinen on helpompaa leikata kuin lisätä, jos et tartu siihen.
Mene eteenpäin ja unohda poistaa sisäiset suonet. Varmista tätä varten, että niitä ei ole juotettu ulkokuoreen, ja vedä ne ulos.

Valmistaudu kutomiseen


Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Kääri terän leikkuureuna sähköteipillä, jotta et leikkaa itseäsi.
Vie johdot pari senttimetriä reikään, josta aloitat kutomisen. Nyt sinun täytyy miettiä. Kummallakin puolella annat narut, ne jättävät ulkonevan sen, joten jätän sen aina kahvan sisäpuolelle. Sisäosa on kahvan paikka, johon sormisi kiinnitetään, ei kämmen. Jos teet tämän, veitsi on kätevämpi maata kädessäsi.
Mielestäni tämä on logiikkaa.
Joten kun olet langannut johdon päät yläreikään, liimaa niiden päät kahvan metalliin. Sitten ne makaa tasaisemmin eivätkä häiritse kutomisen aikana. Vain sormia ei tarvitse liimata.

kudonta


Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Tiedätkö kuinka ensimmäinen solmu tehdään silmustessasi kenkiäsi? Käytämme tätä solmua.
Heitä narut sille puolelle, missä liimatut päät ovat. Mustan pitäisi mennä oranssin alle, heittää se oranssin läpi (katso vain kuvaa ja kaikki käy selväksi).
Käännä sen jälkeen veitsi toiselle puolelle ja tee samat toimenpiteet nyt sillä. Johto on kiristettävä hyvin. Käännä sitten veitsi uudelleen ja toista.

viihde


Paracord-punos

Kudonnan aikana haluan katsoa mielenkiintoista esitystä. Mutta älä unohda kiinnittää huomiota siihen, mitä olet tekemässä.

kolofonissa


Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Kudonnan lähestyessä alareiästä toinen naru on lähempänä sitä, toinen hiukan sivulle. Minun tapauksessani musta osoittautui lähempänä. Vie naapuri reikään ja kierrä kahvaa kahvan ympäri ja kierrä se toiselle puolelle. Kiinnitä nyt solmu ja narujen jäännöksillä voit tehdä mitä haluat. Yleensä kiinni viileä helmi ja neulon sitten solmu uudelleen. Mutta minulla ei ollut mitään käsillä, joten leikkasin reunat vain pari senttiä solmun alapuolelle.

Hartsipinnoite


Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Paracord-punos

Nyt sinun täytyy kääriä terä kokonaan teipillä ja muilla osilla, joille hartsin ei tulisi olla. Tietysti se voidaan poistaa teräksestä, mutta miksi tuhlaa aikaa siihen.
Sekoita pieni määrä lasikuituhartsia. Käytin 30 ml, mutta puolet olisi ollut minulle tarpeeksi. Pienempää mittakuppia ei yksinkertaisesti ollut käsillä.
Ota edullinen harja ja levitä hartsi varovasti nauhoille. Anna sen liota tarvittaessa, levitä hartsi uudelleen. Pidä sitten terää viseessä kahvan kuivaamiseksi.
Muutaman minuutin kuluttua poista veitsi ja käännä se ympäri, niin hartsi ei jähmettyy pudotuksella kahvan sivulle, joka on suunnattu alas.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit