Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kansashi-joulun jouset
Miksi mestarikurssissa esitetyt jouset ovat nimeltään Christmas? Niiden ulkonäkö toistaa talviloman aiheen. Punavihreä satiini- ja rep-nauhojen kokonaisuus muistuttaa koristeltua joulukuusi. Valitaan myös erikoisnauha, jossa on uudenvuoden sisustus, joka on tänään helppo löytää kaupoista. Huomion arvoinen on myös arvokas kotitekoinen keskus, joka muistuttaa pakkaskuvioiden kuohuviiniä. Voit tehdä tämän lomavaihtoehdon, jos pidät siitä. Lisävarusteiden mukavuuden ja nopean valinnan vuoksi on annettu yksityiskohtainen luettelo materiaaleista ja vaiheen suorittaminen jousien suorittamiseksi.
Kansashi-joulusorut

Yhden kauniin joulukoristeen vuoksi tarvitset seuraavat lisävarusteet:
 • - 4 kappaletta vihreää satiininauhaa - 4 * 9 cm;
 • - 1 osa kuohuviiniä vihreää brokaattia - 2 * 18 cm;
 • - 4 kappaletta uudenaikaista kuviota (joulukuusien, lumihiutaleiden, peurien tai muun vaihtoehdon kuvalla) punainen - 2,5 * 8 cm;
 • - 1 osa vihreää satiininauhaa - 1,2 * 10 cm;
 • - 6 neliötä satiininauhaa, vihreää - 2,5 * 2,5 cm;
 • - 6 neliötä vihreää brokaattia - 2 * 2 cm;
 • - 6 punaista helmiä, joiden halkaisija on 8 mm;
 • - 4 puolivalkoista valkoista väriä, halkaisija 1 cm;
 • - 1 vihreä puolipallos, halkaisija 8 mm;
 • - 36 valkoista helmiä, joiden halkaisija on 3 mm;
 • - Strassin kuohuviini hopeaketju, noin 8 cm pitkä;
 • - 39 kappaletta pieniä vihreitä helmiä;
 • - 2 kultaista halaa kellojen muodossa;
 • - 2 vihreää (kulta) nauhaa, 8 cm pitkä (tai tee yksi leikkaus 1 cm pidempi kuin toinen);
 • - valkoisen huovan pohja (pieni neliö kauniin keskuksen luomiseksi);
 • - joustava nauha tai pidike, automaattinen hiusklipsi tai tappi - mikä tahansa valinta valitsemasi koristeeksi.

Kansashi-joulusorut

Prosessissa sinun on suoritettava useita vaiheita: valmista mielenkiintoinen puolivälihelmistä, strassiketju ja helmet, tee silmukoita keulalle ja koota upea malli, malline harjat.

Kuinka tehdä DIY-jousia omilla käsillä


1. Materiaalityypit esitetään ensimmäisessä kuvassa. Ja vaadittava määrä segmenttejä, helmiä ja halauksia ilmoitetaan luettelossa.
Kansashi-joulusorut

2. Punainen rep-nauha, jossa on uudenvuoden kuvio (joulukuuset, lumihiutaleet), näyttää erittäin hyvältä. Tämä on ehdotettujen korujen ensimmäinen kohokohta. Segmentit molemmilta puolilta laulavat sytyttimellä ja tekevät silmukoita. Silmukoiden näkymä näkyy toisessa valokuvassa.
Kansashi-joulusorut

3. Toinen keulakerros on satiini, joka koostuu vihreistä ja punaisista raidoista. Kohdista pituudet kolmannen kuvan osoittamalla tavalla ja sormita päät.
Kansashi-joulusorut

4. Tee vielä 4 punavihreää silmukkaa.
5. Liimaa valmistetut silmukat toisiinsa luokkien mukaan. Viides valokuva osoittaa, että sinun pitäisi saada X-muotoinen rep- ja satiini-aihiot. Tee brokaattinauhasta kaksinkertainen keularengas, liimaa molemmat puolet keskelle.
Kansashi-joulusorut

6. Tee koristeen pohja kuudennen kuvan osoittamalla tavalla. Käytä kaikki aiemmin valmistetut kerrokset samoin kuin ohut vihreä nauha käärimiseen.
Kansashi-joulusorut

7. Kaunis keskiosa on seuraava tässä oppitunnissa ehdotettu kohokohta. Se on helppo tehdä itse seitsemännen kuvan ohjaamana. Kiinnitä vihreä puolihelmi valkoisen huovan palaan. Ompele seuraavaksi valkoisilla helmillä, mutta lankojen ei tulisi olla näkyviä. Liimaa sen jälkeen strassiketju ympyrän ympäri. Tässä vaiheessa voit lopettaa tai jatkaa simulaatiota.
Kansashi-joulusorut

Kansashi-joulusorut

8. Jos haluat tehdä tyylikkään keskuksen, lisää uusi rivi valkoisia helmiä kehän ympärille. Ompele sitten vihreät helmet. Vasta sitten leikkaa ylimääräinen huopa manikyyri-saksilla. Kahdeksannesta kuvasta näkyy, että ensimmäinen rivihelmiä koostuu 12 kappaleesta, toinen - 24 kappaleesta.
9. Huolehdi nyt harjoista, tutkinut yhdeksännessä kuvassa mitä tarvitset työhön. Valmista neliömäisiä palasia vihreää satiini- ja brokaattia, vihreitä kengännauhoja, halauksia ja helmiä.
Kansashi-joulusorut

Kansashi-joulusorut

10. Neliöparista muodostavat kauniit terävät terälehdet kanzashi. Mallintamisen vaiheet näkyvät selvästi kymmenennessä kuvassa.
11. Tee pitkiä siveltimiä pohjana kengännauhoista. Yhdeksännessä valokuvassa voit nähdä, että kengännauhojen yläreuna on jätettävä vapaaksi, ja kiinnitä vastakkaiselle puolelle 3 terävää kaksinkertaista terälehtiä, paina tuloksena olevat kimput koukulla, punaisilla naruilla.
Kansashi-joulusorut

12. Liimaa nauhojen yläpäät keulan keskelle.
13. Liimaa päälle kiiltävä kotitekoinen keskusta.
Kansashi-joulusorut

Kansashi-joulusorut

Kansashi-joulusorut

Tee kaunis joulupaari, liimaa valittu pohja takaa.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit