Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Keittiöstudion viimeistelyjärjestys
Tällä hetkellä uuden tyyppisistä asuinrakennuksista on tullut yhä suositumpia. Näihin kuuluvat studiot. Tässä artikkelissa tarkastellaan keittiön - studio uudessa rakennuksessa - korjausmenettelyä.
Suosittele heti uusien asuntojen korjaamisen aloittamista kahden tai kolmen vuoden kuluttua. Tänä aikana talo kutistuu, mikä poistaa liiallisen rasituksen kattoista, seinistä ja lattiasta (todiste siitä on halkeamien esiintyminen).
Joten kohtaan.
Ennen korjauksen aloittamista sinun on selvästi ymmärrettävä, mitä haluat lopulta saada, nimittäin oma keittiöalue yhdistettynä ruokailu- ja ruokailuhuoneeseen. Suosittelemme kutsumaan asiantuntijoita, joilla on kokemusta tällaisen työn suorittamisesta. Lisäksi ennen korjauksen aloittamista sinun on sovittava kaikki vivahteet keittiön asentajan kanssa huonekalut (pistorasioiden, kytkimien, valaisevien elementtien, liesituulettimien sijainti ja lukumäärä). Kun kaikista asioista on sovittu, jatkamme korjaukseen.
Aluksi poistamme vanhan taustakuvan. Tämän menettelyn yksinkertaistamiseksi niitä tulisi kostuttaa runsaasti, mieluiten lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella (tuloksena oleva vaahto sellaisessa liuoksessa ei anna tapetin kuivua nopeasti, joten ne pysyvät kosteina pidempään). Sinun pitäisi odottaa noin kymmenen minuuttia ja lastalla voit aloittaa taustakuvan poistamisen.
Seuraava vaihe on uuden pistorasioiden ja valaisevien elementtien sähköjohdotuksen asennus.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Kaikki kaapelit ovat piilotettu seiniin, ja ne, jotka on venytetty katon poikki, peitetään kipsilevyllä.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Kaikki viemäri- ja vesiputket on myös suljettu GKL-laatikolla.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Klassinen keittiön esiliina on tietysti keraamisia laattoja. Ennen laatoituksen aloittamista seinät pohjustetaan, sitten ne laitetaan keittiönkalusteiden asennussuunnitelman mukaisesti ja vasta sitten laatoitetaan.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

He päättivät tehdä keittiöalueen lattian posliinilaatoista. Erinomainen valinta, mutta tämä on sinänsä kylmää materiaalia ja suuremman mukavuuden vuoksi on parempi asentaa lämmin lattia laattojen alle.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Kun lattialaatat on asennettu, siirrymme seinien tapetointiin.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Tässä tapauksessa maalausta varten.
Seinät kohdistetaan kittiin, pohjustetaan ja .... on aika asentaa alakatto rentoutumisalueelle kattokruunun lisäyhteydellä. Vasta näiden töiden jälkeen taustakuva liimataan seiniin ja seuraavana päivänä maalataan kahdesti (tässä tapauksessa vesipohjainen maali). Myös keittiön alakatto on maalattu, siihen on asennettu vain valkoinen ja valaisevat elementit.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Jää jäljellä laminaatin asettaminen virkistysalueen lattialle. On suositeltavaa puhdistaa lattiapohja perusteellisesti roskista ja pölystä ennen töiden aloittamista ja peittää huolellisesti syvällä läpäisevällä maaperällä. Seuraavaksi tehdään laminaattilattia ja lattiapäällysteiden asennus.
Näyttää siltä, ​​että kaikki työt on saatu päätökseen, mutta yksi ongelma paljastui ...., laattalattian taso osoittautui korkeammaksi kuin laminaatin taso. Kaikki tämä ratkaistaan ​​asentamalla metallimutteri eri lattiatasojen väliin.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Kaikki, lopulta saimme raikkaan, modernin huoneen, joka on valmis keittiökalusteiden asentamiseen.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Muista, että tilojen korjaustyöllä on oma järjestys. Yleensä viimeistely tehdään ylhäältä alas (katto, seinät, lattia), mikä tarkoittaa, että kaikki valmistelutyöt on jo suoritettu.
Studiokeittiön viimeistelyjärjestys

Vältä siis virheitä ja tarpeettoman työn tekemistä.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit