Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Pahvilaatikko
Nauhoituslohkon tekemiseksi omilla käsilläsi pahvitekniikassa tarvitset arkki sidontakartonkia (2 mm), jonka koko on 20x20 cm, pahvi 1 mm (20x20 cm), kaksi viiran väriä vastaavaa leikkaa (molemmat 20x30 cm), pitsi, whatman-paperi (muoto A3), voimapaperi sekä PVA-liima, läpinäkyvä nopeasti kuivuva polymeeriliima, leipälautaveitsi, leikkausmatto, sakset.
Pahvipakkaus

Ensinnäkin on tarpeen valmistella laatikon yksityiskohdat muistiinpanoja varten. Leikkaa tätä varten pohjaosa (neliö, jonka sivu on 9 cm) ja sivuseinämäosat (kaksi suorakaiteen kokoa 9x5,8 cm (A1, A2) ja kaksi 8,6x5,8 cm (B1, B2) pahvista (2 mm). Tee paperille A1 paperin leikkaus.
Pahvipakkaus

Leikkaa yksityiskohdat terävällä leipälevyllä tai rullaveitsellä säätämällä leikkausviivaa metallisella viivaimella. Aseta leikkausmatto tai linoleumi pahvin alle.
Pahvipakkaus

Liimaa ensin alaosaan suorakulmiot, joiden koko on 9x5,8 cm (A1, A2). Levitä tätä varten polymeeriliimaa suorakaiteenleikkaukseen, kiinnitä osat pohjaan ja liimaa sitten jäljellä olevat sivuseinät (B1, B2) ja vahvista liitokset PVA-liimatulla Kraft-paperilla.
Pahvipakkaus

Pahvipakkaus

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen liimata lohkon ulkopinta kankaalla. Voit tehdä tämän leikkaamalla Whatman-paperista osan, jonka koko on 27x6 cm, jaa se kolmeen 9x6 cm: n suorakaiteen muotoon, leikkaa paperi keskelle suorakulmioon.
Leikkaa kankaasta 29x8 cm: n suorakulmio. Levitä paperille ohut kerros PVA-liimaa, poista ylimääräinen liima sienellä tai vaahtomuovitelalla. Liimaa Whatman-paperi ja -kangas, tasoita taitokset pehmeällä lastalla tai muovikortilla ja jätä samat rajoitukset työkappaleen molemmille puolille.
Pahvipakkaus

Tee leikkauksia kankaalle paperinleikkauksen kohdalla.
Pahvipakkaus

Levitä ohut kerros PVA: ta paperikotelon pahvi-aihiolle ja paperin sisäpuolelle. Liimaa määritellyt osat yhdistämällä viipaleet.
Pahvipakkaus

Siten laatikon kolme sivua liitetään kankaalla: osa, jolla on paperin leikkaus ja sen viereiset sivut. Vastakkaista puolta ei ole liitetty.
Pahvipakkaus

Seuraavaksi sinun on annettava kangaspäästöoikeuksia. Aloita alhaalta. Tuo päästöoikeudet pohjaan, leikkaa ne. Kohdista kohtisuoran sivun kulmien rajat ja katkaise ylimääräinen kangas. Liimaa kangas laatikon pohjaan.
Pahvipakkaus

Käytä jäljempänä PVA-liimaa liittääksesi kankaita paperiosiin (pahvi, Whatman-paperi). Polymeeriliima on tarpeen vain laatikon pahviosien liimaamiseen.
Jätä jäljellä olevat kangasvaraukset laatikon sisäpuolelle. Leikkaa kulmat samalla tavalla kuin pohjaa suunniteltaessa.
Pahvipakkaus

Käännymme levyn sisäiseen liimaamiseen nauhoituksia varten. Aloitetaan alhaalta. Leikkaa neliö, jonka sivu on 8,5 cm paperista ja 10,5 cm kankaasta. Liimaa kangas paperille. Leikkaa kankaan kulmat suorassa kulmassa Whatman-paperille.
Pahvipakkaus

Liimaa kangas tyhjä laatikon pohjaan tekemällä rajoituksia sivuseiniin.
Pahvipakkaus

Koska yhtä arkun (A2) seinämistä ei liimattu, meidän on piirrettävä leikkaus ulkoreunaa pitkin. Leikkaa tämä 8,5x3 cm: n nauha polka-dot-kankaasta ja liimaa siivu sen päälle.
Pahvipakkaus

Viimeistele nauhojen sisäisen liimaamisen prosessi kiinnittämällä whatman-paperille (25,5x5,5 cm) kangas, jolla on kukkakuvio (27,5x7,5 cm). Leikkaa kulmat 45 asteen kulmassa aihion kankaan pohjaan nähden. Liimaa suorakulmion pitkät sivut sisäpuolelta.
Pahvipakkaus

Liimaa saatu osa sivuseiniin B1, A2, B2, lisää lyhyet korotukset kohtaan A1.
Pahvipakkaus

Liimaa sen jälkeen osa paperille.
Pahvipakkaus

Jatkamme kannen suunnitteluun. Leikkaa 2 mm paksusta pahvista 9,5x10 cm: n suorakulmio (lohkon kansi) ja 1 mm: n pahvista 6x10 cm: n (A2) ja 9,5x10 cm (laatikon pohja) suorakaide. Liimaa pahviosat Whatman-paperille, jättäen niiden väliin 2-3 mm.
Pahvipakkaus

Ota kangas, jossa on kukkakuvio ja leikkaa 13x17 cm mittainen pala, liimaa se kannen pahvipohjaan. Aseta kankaan kulmat pahvilaatikkoon, kiinnitä liimalla ja taivuta sitten sivurajoitukset. Hanki siisti kulma.
Pahvipakkaus

Liimaa päästöoikeudet pahviosiin ja liimaa myös pitsi.
Pahvipakkaus

Pahvista valmistetut osat, joiden paksuus on 1 mm, eivät ole näkyvissä, joten niitä ei tarvitse liimata sisäpuolelta, vaan kannen osaan on liimattava neliö, jonka sivu on 9,5 cm (paperille (9,5 x 9,5 cm), liimaa kangas (11,5 x 11,5 cm). ), leikkaa kulmat 45 asteen kulmassa, tee kolme ylennystä sisäänpäin).
Pahvipakkaus

Jääe vain liimata laatikko kannen osaan ja täydentää koostumusta kuparisuspensiolla.
Pahvipakkaus

Pakkaustekniikan nauhoituslohko on valmis.
Pahvipakkaus

Pahvipakkaus

Pahvipakkaus

Elena Tregub
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit