Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Uudenvuoden kynttilänjalka lasista
Luultavasti jokaisessa talossa on vanhoja parittomia tai tarpeettomia lasit viiniä, viskiä tai konjakkia varten? Uusi vuosi voi antaa heille uuden elämän! Ja saat miellyttävän taloudellisuuden ja itseilmaisun tunteen sekä teet yksinoikeuden joulukoristeisiin sisätiloissa.
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Työtä varten tarvitset lasin, dekupastokortin, jossa on uudenvuoden motiiveja, riisipaperi, decoupage-liima, lakka ja erityinen limaa jäljittelevä lasikuulipasta. Jos sinulla ei ole ammatillista decoupage -materiaalia, tämä ei ole syy luopua! Tavanomaiset lautasliinat, PVA-liima, manna ja kaikki lakat (mieluiten vesipohjaiset) laskeutuvat melko hyvin.
Tärkeintä on juhlava tunnelma ja sisäinen kauneuden tunne!
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Valitse ensin 2 kuvaa, jotka koristavat työtäsi molemmin puolin. On parasta kiinnittää valittu kuva lasiin, jotta mittavirhettä ei tehdä ja jotta ymmärretään, miltä tuote näyttää lopullinen.
Käytätkö pyyhkeitä? Valmistele ne levitykseen poistamalla 2 alempaa kerrosta valkoisesta paperista. Vain ohuen yläkerroksen, jolla on kuvio, tulisi jäädä.
Onko sinulla dekoopauskorttia? Leikkaa vain suosikki aiheesi.
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Valmistele nyt lasi. Pese se huolellisesti ja poista kaikki olemassa olevat etiketit.
Paikoissa, joissa kuvat sijaitsevat, on tarpeen kiinnittää riisipaperi niin, että kuva ei ole läpinäkyvällä lasilla. Jos riisipaperia ei ole, niin tavallinen valkoinen lautasliina tai värillisestä lautasliinasta valmistettu alusta.
Repi riisipaperi tai lautasliina peukalon falangin kokoisiksi paloiksi. Kiinnitä ne lasiin kuviin tarkoitetuissa paikoissa, kunnes tasainen tausta muodostuu. Jos otat lautasliinan, tee muutama kerros, jotta taustasta tulee tiheämpi. Muista puhaltaa kukin kerros tai odottaa niiden kuivumista yksinään.
Kun alusta on kuivunut, ota kuvia. Tee viillot, jotta ne sopivat paremmin lasin pyöristettyyn pintaan. Kiinnitä kuvat kevyesti lasille ja tasaa ne siveltimellä.
Kun kuvat on liitetty, kuivaa ne ja peitä lakalla, mieluiten kahdessa kerroksessa (sinun on kuivattava jokaisen pinnoitteen jälkeen).
Katso tuotetta ja hengitä sisään tyytyväisenä.
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Levitä koristepasta tyhjiin paikkoihin saadaksesi yleisen taustan ja antaa työn eheyden. Jos tahnaa ei ole, levitä ne PVA-liimalla ja ripottele sitten mannassa ja kimaltelee. Voit piirtää vain huurreisia kuvioita valkoisella akryylimaalilla.
Kääri sitten lasijalka narulla, pukeuta se pitsiin ja kiinnitä pienet kuopat. Yritä noudattaa yleistä tyyliä.
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista

Uudenvuoden kynttilänjalka on valmis!
Hymy, tee toive ja sytytä kynttilä!
Uudenvuoden kynttilänjalka lasista
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit