Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Volumetrinen paperikukka
Hienojen motoristen taitojen kehittäminen on aina hyödyllistä sekä aikuisille että lapsille. Siksi tämän tyyppisellä luovalla työllä, kuten 3D-kukan luominen paperista, on myönteinen vaikutus hienoihin motorisiin taitoihin. No, bonus on edelleen hyödyllinen jossain muualla, vaihtoehtona, toisena kappaletyö lapsi päiväkodissa tai koulussa. Siksi varaudu hyvällä tuulella ja luo lapsesi kanssa. Ja askel askeleelta valokuvat auttavat sinua tässä.
Mistä aloittaa? Se on yksinkertaista: löytää paperin, josta aiot tehdä kukan. Voit valita mistä tahansa värillisestä paperista tai voit käyttää yksinkertaisesti valkoisia neliömäisiä repiä arkkeja.
Tilava paperikukka

Tällaisia ​​arkkeja tarvitaan vain 12 kappaletta. Jaa nämä levyt 3 ryhmään, joissa on 4: tä jokaista. Sitten on tarpeen leikata vastaavasti 12 ympyrää, joiden halkaisija on erilainen: 4 kappaletta suurinta, 4 muuta keskikokoista palaa ja 4 viimeistä ympyrää, joiden halkaisija on pienin.
Määritä ympyrän koko itse. Se riippuu siitä, minkä kokoista kukkaa tarvitset. Tässä työpajassa käytettiin paperin neliöitä, joiden koko oli 7 cm, joten suurimpien ympyrien maksimihalkaisija ei ylittänyt vastaavasti 7 cm.
On selvennettävä, että jos päätät olla käyttämättä repiä nelikulmaisia ​​arkkeja, mutta vankkaa värillisen tai valkoisen paperin arkkia, sinun on leikattava siihen vain 12 ympyrää, joiden halkaisija on erikokoinen: 4 ympyrää jokaista kokoa.
Ympyröiden leikkaamiseen kotona, kompassin puuttuessa, voit käyttää esimerkiksi erikokoisia mukia saintina ja jopa lasin pienille ympyröille.
Yleensä on monia vaihtoehtoja, mikä tärkeintä, tuloksen tulisi olla sellainen 12 ympyrän ryhmä:
Tilava paperikukka

Sitten on aika siirtyä kääntämään nämä paperipiirit kukkalehteiksi. Tätä varten jokainen ympyrä on taitettu puoliksi.
Tilava paperikukka

Sitten taas puolikkaana:
Tilava paperikukka

Ja taas puoli:
Tilava paperikukka

Tuloksena olevasta kappaleesta sinun on leikattava terälehdet. Piirrä tämä ääriviivat, joita pitkin leikkaat.
Tilava paperikukka

Leikatulle aihiolle on tarpeen tehdä leikkaus melkein keskelle:
Tilava paperikukka

Sitten koko työkappale on asennettava samalla, kun leikkauksia tehdään samanaikaisesti. Tuloksen tulisi olla seuraava:
Tilava paperikukka

Kukan kauneuden parantamiseksi voit tehdä terälehtien kärjet vastakkaisiksi. Kaikki värikynät tai maalit auttavat. Ja jopa viisivuotias lapsi selviää tästä tehtävästä (tämän mestarikunnan varmentama ja hyväksymä).
Tilava paperikukka

Samanlainen ”valkoisen ympyrän muuntaminen kauniiksi terälehteä” on toistettava jokaisessa työkappaleessa kaikenkokoisina. Tuloksen tulisi olla seuraava:
Tilava paperikukka

Nyt voit aloittaa kukan kokoamisen suoraan. Tässä vaiheessa kaikki on yksinkertaista: sinun on liimattava kaikki työkappaleet suuremmista pienempiin. Liimaa vain terälehtien keskiosa.Lopulta saat sellaisen 3D-krysanteemin "puolivalmistuotteen":
Tilava paperikukka

Miksi "puolivalmis tuote"? Koska tässä krysanteemissa ei ole tarpeeksi ydintä. Sen tekemiseksi sinun on otettava 1-1,5 cm leveä paperinauha ja leikattava eräänlainen "aita" toiselle puolelle koko pituudelle.
Tilava paperikukka

Maalaa "aidan" päädyt samalla värillä kuin itse terälehtien päät.
Tilava paperikukka

Sitten ytimen päät on kierrettävä saksilla sisäänpäin.
Tilava paperikukka

Kierrä sitten koko “aita” rullalla ja kiinnitä se kukan keskelle. 3D-paperi krysanteemi on valmis!
Tilava paperikukka

Kaikki miellyttävä luominen!
Kommentit (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine vieraita 7. maaliskuuta 2019 18:21
    0
    Se osoittautuu erittäin kauniisti!
    Lisäsin vain varren hammastikun ja lehden !!!!!!! :))))

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit