Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Bluetooth-kuulokkeet
Nykyään kuulokkeet ovat jokaisen ihmisen olennainen lisävaruste! Monet meistä kuuntelevat heitä urheilemalla, bussilla tai jopa matkalla töihin tai kouluun! Mutta monet kiinalaisista kuulokkeista eivät tuota niin hyvää ääntä, joten päätin yrittää tehdä kuulokkeita vanhoista bluetooth-kaiuttimista!
Joten valmistukseen tarvitsemme:
  • Bluetooth-sarake.
  • Rakennuskuulokkeet.
  • Hieman työkaluja.

Ensimmäinen askel on purkaa pylväs. Älä rikkoa mitään, etsi huolellisesti kaikki pultit, koska kiinalaiset rakastavat piilottaa ne kaikenlaisten tarrojen alla jne.
Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet

Purkamisen jälkeen puremme kaiuttimen pois ja muutamme sen kahteen näistä, heikommasta! Minulla on ne 1 watin paineella.
Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet

On aika kuulokkeille! Ensinnäkin, poistamme kaikki vaahtomuovit heistä ja sovitamme levymme! Latausreikä ja likimääräinen asennuspaikka on tarpeen muistaa heti! Ja merkitse myös painikkeiden reiät.
Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet

Painikkeista puhuminen! Tein ne saulasta kuulakärkikynästä sulattamalla sauvan kärki! Voit myös sovittaa ja kiinnittää ne taulun painikkeisiin, mutta tällöin on vaara, että kytkin täytetään liimalla, ja se ei enää suorita toimintojaan.
Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet

Seuraava askel on liimata levy ja juottaa johdot siihen! Kuten onnea olisi, kuumasulaliima rikkoi, joten minun piti "snot" sytyttimellä.
Bluetooth-kuulokkeet

Kun juottaminen on ohi, otamme aikaisemmin vetämämme vaahtokumi, leikkaa se koon mukaan ja laita se puolikorvan sisälle. Asetamme puhujan päälle.
Bluetooth-kuulokkeet

Kaiuttimen haukotuksen estämiseksi! Liimaa pala naaraspuolta tyynyn pohjalle. Tämä ei vaikuta ääneen, mutta ulkonäkö paranee!
Bluetooth-kuulokkeet

No, periaatteessa kaikki on valmis! Jää vain tehdä sama toisen puoliajan kanssa!
Bluetooth-kuulokkeet

Ja lopulta saamme täältä niin hienoja kuulokkeita. Tietenkin on parempi, että et kytke niitä päälle täydellä äänenvoimakkuudella, koska se oli silti kaiutin ja sen ääni on melko kova. Mutta keskisuurella aivan oikein!
Bluetooth-kuulokkeet

PS: Ehkä päivittäisissä vaatteissa ne näyttävät hieman tyhmältä, mutta kaikki on teidän käsissänne! Voit maalata ne millä tahansa viileällä värillä! Tai etsi omat kuulokkeet eri muodossa! Mutta esimerkiksi aamuisin juokseminen tai niissä ruohon leikkaaminen on ilo.

Kommentit (1)
  1. Leo Vanin
    #1 Leo Vanin Vierailijat 13. huhtikuuta 2019 07:11
    0
    ja mitä pää lähetettäväksi. Ja missä antenni

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit