Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Seinäeristys polystyreenillä
Asunnon lämmittäminen polystyreenivaahdolla on yksi yleisimmistä kodin lämmittämisen menetelmistä. Mikä on tämän tyyppisen eristyksen etu? Ja etuna on, että asunto on eristetty polystyreenivaahdolla sisätiloissa ja jokainen asunnon omistaja selviää tästä tehtävästä. Tällaisen eristyksen etuna voi olla myös palkattujen korkeiden työntekijöiden puuttuminen, jotka ottavat paljon rahaa palveluistaan.

Miksi minun on käytettävä paisutettua polystyreeniä?


Koska polystyreenivaahto on rakenteeltaan paljon tiheämpää kuin polystyreeni. Kun osut seinään, polystyreenivaahto kestää paremmin kolhuja. Älä myöskään unohda, että lämmön säästön kannalta polystyreenivaahdon paksuus on yhtä suuri kuin kaksi polystyreenin paksuutta. Sisäiseen eristykseen tämä säästää tilaa. Siksi asunnon eristys polystyreenillä on tarkoituksenmukaisempaa.
Jos päätät edelleen lämmittää asunnon itsenäisesti polystyreenivaahdolla, tämä tehtävä voidaan hoitaa ilman ongelmia, jos noudatat alla lueteltuja vinkkejä.

Asunnon eristämiseksi polystyreenivaahdolla on tarpeen valmistaa seuraavat työkalut ja materiaalit:
 • - rei'itin taltalla ja pora 10: lle;
 • - Sekoittimella varustettu sähköpora rakennuseosten sekoittamiseen;
 • - ämpäri, vaihde ja tasainen lasta, vasara;
 • - liima polystyreenivaahtolevyille;
 • - sateenvarjot tai sienet polystyreenilevyjen kiinnittämistä varten (asennustanko 10 mm.);
 • - polystyreenilevyjä, joiden paksuus on 20 mm;
 • - rappausverkko
 • - kitti.

Tee se seinälle eristys polystyreenivaahdolla


Ensinnäkin seinät on valmisteltava eristykseen.
Seinäeristys polystyreenillä

Poista vanha taustakuva ja lyö koko kipsi seinän pohjaan käyttämällä talttaa. Pyyhi rakennusjätteet huolellisesti kaikista kulmista, kerää ne ja poista se. Sekoita sitten ohjeiden mukaan kauhaan paisutettujen polystyreenilevyjen liima kauhassa sekoittimen kanssa. Levitä tämä liima rei'itetyllä lastalla styroksilevyyn ja paina se tiukasti seinää vasten.
Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Laastalla olevien hampaiden takia liima levitetään nauhoiksi ja liimaamisen aikana nämä nauhat voidellaan jatkuvaan liimapalloon. Siten levy tarttuu tiukasti seinään ilman liimaa. Sitten sinun on kiinnitettävä liimattu polystyreenilevy seinään. Tätä varten vasarapora, jonka pora on 10 mm. Poraa 5 reikää seinämään suoraan polystyreenivaahdon läpi. Reiät tulee sijoittaa laatan kulmiin ja yksi keskelle.
Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Aseta sateenvarjo porattuun reikään kiinnitystankoa eteenpäin ja kiinnitä se vasaralla seinässä olevaan muovisella tapilla. Napauttamalla vasaralla sateenvarjo täytyy hukuttaa polystyreenivaahtoon uunin kanssa. Siten liimaa ja kiinnitä seinään kaikki valetun polystyreenin levyt.
Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Tässä asunnon eristys polystyreenivaahdolla ei ole vielä valmis. Seuraava vaihe on seinien valmistelu viimeistelyyn. Kaikkien polystyreenilevyjen ja sateenvarjojen liitokset tulee olla rapattu. Voit tehdä tämän, käytä samaa liimaa. Pinnoita kaikki halkeamat ja kourut tasaisella lastalla, joka huuhdellaan polystyreenilevyillä.
Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Jätä tässä tilassa seinät, kunnes liima on täysin kuivunut.Vedä sitten rappausristikko koko seinämän alueelle. Kulmissa voit käyttää käärmeverkkoa.
Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Seinäeristys polystyreenillä

Putty kitti puhtaaseen ämpäriin sekoittimella varustetulla poralla. Levitä tasaista lastalla tasaisesti koko seinämän pinnalle. Miksi puhdas ämpäri on niin tärkeä, kun sekoitetaan kittiä? Jos kauhassa on roskien tai hiekan hiukkasia, kittiä tekemällä ne häiritsevät kittiä tasaisessa kerroksessa, muodostaen nauhoja ja tahroja. Seinät ovat mieluiten kittiä kahdessa kerroksessa. Kun kaikki kittikerrokset ovat täysin kuivuneet, asunnon eristys polystyreenivaahdolla katsotaan täydelliseksi.
Seinäeristys polystyreenillä
Kommentit (8)
 1. voittaja
  #1 voittaja vieraita 13. marraskuuta 2017 13:20
  6
  Paisutettu polystyreeni on erittäin haitallista ihmiskeholle (pysyvä kemiallinen haihtuminen) eikä sitä käytetä sisäiseen työhön. Sytytettynä se antaa paljon savua (yksi hengenveto ja olet tajuton). Ja mikä tärkeintä! - eristämällä seinä sisäpuolelta (eristämättä seinää ulkopuolelta) kastepiste siirtyi, ts. Nyt pääkondensaatti kerää seinään ja tuhoaa sen vuosi toisensa jälkeen. Vuodet 5 - 10 ja siellä on toinen ikkuna.
  1. feelloff
   #2 feelloff vieraita 13. marraskuuta 2017 14:41
   2
   Sanoissasi on tietysti totuutta, mutta se ei ole hienoa. Ensinnäkin seinän taakse ei muodostu kosteutta, koska sitä ei yksinkertaisesti ole peräisin. Paisutettu polystyreeni on eristetty henkilöstä, eikä se ole niin haitallista kuin maalasi. No, mikä tahansa rakennusmateriaali on syttyessään myrkyllistä.
   1. Jevgeny Nikolaevich
    #3 Jevgeny Nikolaevich vieraita 12. maaliskuuta 2018 klo 9:09
    1
    Näissä sanoissa ei totuuden jyvä, vaan tosi totuus. Turhaan luulet, että polystyreenivaahto on eristetty henkilöstä, sen purkaus kulkee helposti puolen metrin paksuisen betonin läpi. Ja sen haitat ovat valtavat: SNIP: ien käyttö on kiellettyä myös ulkona, vain säätiöiden lämmittämiseen. Nyt sisäeristeestä, mikä estää lämmön pääsyn seinään ja avaa kylmän ulkopuolen, joten seinä jäätyy itse polystyreenivaahtoon (muuten, polystyreenivaahto on myös vain rakeinen, toisin kuin suulakepuristus) ja se sulautuu luonnollisesti märkäksi.
 2. Vasya
  #4 Vasya vieraita 15. marraskuuta 2017 21:03
  1
  Levyjen välisiä liitoksia ei voida peittää liimalla, muodostuu kylmäsiltoja, joten eristys ei ole toivottavaa suorittaa huoneen sisällä, ristikon tulisi olla liiman keskellä eikä pidä kuin valokuvassa.
 3. Dmitry
  #5 Dmitry vieraita 15. marraskuuta 2017 22:34
  2
  Älä eristä asuintiloja sisällä, vain ulkopuolella. Sisäpuolella lämpöeristys tehdään joko jääkaappeissa tai lyhytaikaisissa huoneissa.
 4. Ravil
  #6 Ravil vieraita 24. marraskuuta 2017 12:54
  4
  Paisutettu polystyreeni on haitallista paitsi valaistuna myös yksinkertaisesti sisätiloissa. Tämä materiaali on jatkuvasti termodynaamisessa tasapainossa. Kun ympäröivä ilma lämmitetään yli 20 ° C, styreenin aktiivinen vapautuminen alkaa. Neuvostoliiton terveysministeriö kielsi polystyreenivaahdon niiden huoneiden lämmöneristykseen, joissa ihmiset olivat. Tytöistä tulee hedelmättömiä. Vain muihin kuin asuinrakennuksiin. Sitä käytetään myös auto- ja rautatiet ja lentokentät, jotta ruoho ei kasva. Styreenillä on taipumus kerääntyä vartaloon. Ja se on osa napalm-pommeja.
 5. kunnia
  #7 kunnia vieraita 19. syyskuuta 2018 klo 10:38
  0
  Ravil, heititkö kaikki kuulakärkikynät etkä käyttänyt kertakäyttöruokia? ja yleensä monet asiat on heitettävä ulos lahkolaisten uskomustesi mukaan, polystyreeni sisältyy niihin ...hän on ympärillämme ...
 6. kunnia
  #8 kunnia vieraita 19. syyskuuta 2018 klo 10:40
  0
  kauhu kuinka monta lukutaidottomia saarnaajia polystyreeniä vastaan, vaikka suurin osa heistä pureskeli polystyreenikynää koulussa, eikä mitään ... ja söi kertakäyttöisistä astioista ...

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit