Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Tee arkku
Arkku teetä

Tee-tee-itse-arkkujen valmistamiseksi pahvitekniikalla sinun on valmistettava kaksi leikattua seuralaista puuvillakangasta (keittiövälineiden ja häkin kuva), sidonta- tai olutpahvi (3 mm ja 2 mm paksu), Whatman-paperi, paksu PVA-liima, läpinäkyvä polymeeri liima, samoin kuin leipälautaveitsi, peiteteippi, sakset, lyijykynä ja viivain.
Arkku teetä

Laatikon mallintaminen ja kokoaminen


Laatikko koostuu kahdesta pääosasta: laatikosta ja osasta teepussille. Sidontapahvilaatikon muodostamiseksi leikkaa kaksi suorakaiteen kokoa 21,5x9,5 cm (arkun pohja), koon 9,5x8,9 cm (sivuseinät) sekä 20,9x8,9 cm kokoinen takaseinä ja saranoitu kansi 21, 5x9,7 cm.
Arkku teetä

Liimaa laatikon sivu- ja takaseinät laatikon alaosaan (21,5 x 9,5 cm). Liimaa ylempi pohja lopusta.
Arkku teetä

Leikkaa kaaviossa esitettyjen mittojen mukaan pahvista teepussien osan yksityiskohdat. Liimaa ensin suorassa kulmassa alustaan ​​ja liimaa sitten sivuseinät. Tässä vaiheessa kaikki laatikon osat on liimattava läpinäkyvällä polymeeriliimalla ja peiteteipillä, jota käytetään osien tilapäiseen kiinnitykseen.

Laatikoiden liimaus


Liitä laatikon etupuolelle leikkaamalla 40,9x9,5 cm: n suorakulmio Whatman-paperista ja 43x12 cm: n kankaasta keittiövälineiden kuvan kanssa. Liimaa kangas Whatman-paperille jättäen 1 cm: n lisävara molemmille puolille.
Arkku teetä

Käytä jäljempänä kangas- ja paperiosien sitomiseen PVA-liimaa.
Liitä laatikon sivu ja yläosa tuloksena olevalla aihiolla.
Arkku teetä

Leikkaa ylimääräinen kangas laatikon kulmista.
Arkku teetä

Tuo kangasvaraukset sisään ja liimaa ne.
Arkku teetä

Käsittele samoin laatikon alaosassa olevien liitosten kulmat.
Arkku teetä

Nyt valmistaudu laatikon sisäpohjan liittämiseen: leikkaa suorakulmio, jonka koko on 20,5 x 9 cm paperista ja 22,5 x 11 cm kankaasta.Liimaa kangas paperille keittiövälineiden kuvalla ja leikkaa kankaan kulmat suorassa kulmassa.
Arkku teetä

Liimaa aihio arkun pohjalle, aseta seinät seinämiin.
Arkku teetä

Liimaa arkun sisäosa leikkaamalla aihio 38,5 x 8,8 cm paperista ja 40,5 x 10,8 cm kankaasta punaiseen häkkiin. Leikkaa kankaan kulmat suorassa kulmassa ja kääri se sitten sisään ja liimaa päästöoikeudet suorakulmion pitkille sivuille.
Arkku teetä

Liimaa työkappale laatikon sisäpuolelle. Siksi tässä vaiheessa arkunlaatikon kaksi puolta ja yläosa on liimattava ulkopuolelle ja sisälle.
Arkku teetä

Kannen ja osien valmistus teepussille


Tämän vaiheen toteuttamiseksi leikkaa paperista 21,3x20 cm: n suorakulmio ja keittiövälineiden kuvan kanssa kankaasta 24,3x23 cm. Liimaa saranoidun kannen pahvi-aihio (21,5x9,7 cm).
Arkku teetä

Liimaa 24,3 cm pitkä ennakko työkappaleen sisäpuolelle ja sitten sivusuuntainen etäisyys.
Arkku teetä

Liimaa nyt whatman-paperi laatikon alaosaan tekemällä lisäystä takaseinään.
Arkku teetä

Viimeistele laatikon ulkoosan liimaaminen leikkaamalla suorakulmiot: Whatman-paperista 20,5x8,5 cm, kankaasta häkkiin - vielä 1 cm kummaltakin puolelta, ts. 22,5 x 10,5 cm. Leikkaa kaikki kulmat 45 asteen kulmassa, lisää päästöjä sisäänpäin ja liimaa päästöoikeudet pitkin laatikon pitkää sivua ja sitten laatikon lyhyitä sivuja pitkin. Liimaa syntynyt työkappale sisäosaan ja aseta kansi kanteen.
Suunnittele teepussiosasi. Leikkaa tätä varten pahvista (2 mm) 20,3x8,7 cm: n ja 20,3x8,5 cm: n suorakulmiot. Liimaa ne pitkää sivua pitkin. Leikkaa sitten kaaviossa ilmoitettujen mittojen mukaisesti 4 osaa väliseiniä ja liitä ne tukien väliin.
Aloita pussiosan liimaaminen sivujen ulkopuolelta.Leikkaa tämä osaksi ääriviivat Whatman-paperista ja peitä ne kankaalla, joka kuvaa keittiövälineitä. Liimaa osat pussiosan ulkoreunoille ja aseta päästöalustojen pohjalle ja leikkausten kautta kennoihin.
Arkku teetä

Tiivistä sisäosien osiot kangasnauhoilla.
Arkku teetä

Jatka profiilin sisäosan liimaamista. Leikkaa 3 suorakaiteen muotoa 16x6,4 cm paperista ja 18x8,4 cm kankaasta häkkiin. Liitä sisemmät solut saaduilla aihioilla ja varaa sivuosioihin.
Arkku teetä

Liitä väliseinien reunat leikkaamalla 6 osaa Whatman-paperista, liimaa niiden päälle kankaalla ja lisää lisäosa sisäpuolelle. Liimaa ne pahviosiin.
Teepakkauslaatikon luomisen lopussa liimaa pussiosan pohja pohjakankaaseen, liimaa aihio saranoituun kanteen ja kiinnitä koristekahva.
Arkku teetä

Arkku teetä

Arkku teetä

Laatikko teepusseja varten on valmis.
Arkku teetä

Elena Tregub
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit