Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Muovioven asennus
Nykyään melkein kaikissa kaupoissa ja ostoskeskuksissa sekä yksityiskoteissa ihmiset asentavat metalli-muovi-ovia. Nämä ovet korvasivat vanhat puiset tai metalliset ovet. Muoviovilla on siisti ulkonäkö, riittävä lujuus ja erinomainen energiatehokkuus (jos tilaat kaksoisikkunat, joissa on i-lasi). Ja metalli-muovioven asennus voidaan suorittaa itsenäisesti.
Muovioven asennus

Jos päätät edelleen muuttaa tilojesi ulkonäköä ja metalli-muovi-ovi asennetaan itse, sinun on toimittava tiukasti suunnitelman mukaan. Jos ovi on sisällä - se on purettava. Puhdista kaikki rakennusjätteet niin, että seinien ja lattian pohjassa ei ole roskia. Sen jälkeen tee mittaus oviaukosta. Jos ovi on sisäänkäynti, lyö kipsi vain seinien ja lattian pohjan kulmista. Tee sitten mittaus oviaukosta valmistetuissa kohdissa.
Muovioven asennus

Muovioven asennus

Jotta metalli-muovioven asennus sujuu sujuvasti, on tarpeen suorittaa oikea ovijärjestys. Valituista kokoista on tarpeen ottaa pois 1 cm molemmilta puolilta ja vain sellaisilla kokoilla tilataan ovi. Tämä edellyttää, että oviaukko on vaakatasossa. Jos toinen sen sivuista on suurempi kuin toinen, tilaukset on tehtävä pienempien sivujen koon mukaan.
Muovioven asennus

Tilauksen tekemisen jälkeen ovea tehdään noin viikko. Kun se on valmis ja toimitettu haluttuun huoneeseen, metallimuovioven asennus alkaa suoraan. Ensinnäkin ovi on poistettava saranoista niin, että yksi runko jää. Aseta sitten kehys oviaukkoon ja aseta se tiukasti tason mukaan. Kiinnitä se tarvittaessa kiilailla. Täytä sen jälkeen koko oviaukon pohjan ja rungon välinen tila asennusvaahdolla. Jätä tässä tilassa oven runko, kunnes vaahto kokonaan kuivuu. Se kestää yleensä noin 12 tuntia. Tämän ajan kuluttua leikkuu paperilla veitsellä poispäin kuivuneen vaahdon jäänteet. Sen jälkeen voit ripustaa oven paikalleen. Muista säätää sitä siten, että ovi ei hiero runkoa vasten, lukko ja salpa kääntyvät helposti ympäri ja kahvan kieli istuu paikoillaan. Tarvittaessa kaikki mekanismit voidaan voidella erikoistyökalulla WD-40.
Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Muovioven asennus

Asennuksen viimeisessä vaiheessa on tarpeen kipittää asennusvaahto. Tätä varten on parasta käyttää liimaa keraamisiin laattoihin. Kuivattuna se pitää hyvin seinällä. Voit käyttää myös tavallista kipsiä (sementti ja hiekka). Sitten sinun on poistettava suojakalvo ovenkehyksestä ja itse ovesta. Pyyhi ne pölyltä ja muilta epäpuhtauksilta. Ja tässä vaiheessa metalli-muovi-oven asennusta pidetään valmista.
Kommentit (2)
 1. Rooma Viktorovitš
  #1 Rooma Viktorovitš vieraita 9. kesäkuuta 2018 15:43
  0
  repi kädet pois ja aseta perseeseen
 2. Vieras Eugene
  #2 Vieras Eugene vieraita 24. heinäkuuta 2018 klo 17.52.
  0
  WD-40 ei ole voiteluaine. Liittimille on erityisiä voiteluaineita. Veden käyttäminen huijaa amatööri.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit