Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Tee-se-itse-rusetti
Alkuperäistä ja täydellistä kuvaa ei voida luoda ilman tyylikkäitä lisävarusteita. Mutta hinnat ovat niin korkeat, että kaikilla ei ole varaa ostaa rannekoru tai sopiva perhonen. Tällä ei kuitenkaan ole merkitystä, koska mikä tahansa lisävaruste voidaan luoda omilla käsilläsi, ja sen luomiskustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin sen markkinahinta.
Tee-se-itse rusetti

Tässä artikkelissa esitellään perhonen valmistamista koskeva mestarikurssi - välttämätön ominaisuus miesten vaatekaappiin. Joten tätä varten tarvitset seuraavat materiaalit:
1. Suorakulmainen kangas, jonka koko on 24 cm x 13 cm - 1 kpl.
2. Kankaan suorakulmainen läppä, jonka koko on 22 - 11 cm - 1 kpl.
3. Suorakulmainen kangas, jonka koko on 7 cm x 4 cm - 1 kpl.
4. Langat.
5. Joustava nauha tai nauha.

Algoritmi rusetin ompeluun:


1. Taita 3 suorakulmaista kangaspalaa ja silitä ne siten, että ne ovat täysin tasaisia.
Tee-se-itse rusetti

2. Jokainen niistä taipuu puoleen siten, että pitkät sivut tulevat yhteen.
Tee-se-itse rusetti

3. Siirrä tuloksena olevien suorakulmioiden pitkät sivut varovasti. Koska saumat ovat pieniä, voit tehdä sen manuaalisesti.
Tee-se-itse rusetti

4. Käännä jokaista suorakulmpaa piilottaaksesi sauman sisäänpäin. Kohdista kaikki suorakulmut siten, että sauma on kunkin keskellä. Voit silittää kankaalla tulevaisuudessa entistä helpompaa työskennellä silittämällä sen silityksellä. Mutta jos käytät samettia, niin tämä toimenpide on parempi ohittaa, koska silitysraudasta jää kankaaseen.
Tee-se-itse rusetti

5. Taita tuloksena olevat suorakulmut uudelleen puoliksi, mutta tällä kertaa niin, että niiden lyhyet sivut lähentyvät. Ompele suorakulmiot lyhyille sivuille.
Tee-se-itse rusetti

6. Käännä suorakulmioita piilottaaksesi saumat. Kaikki perhosemme yksityiskohdat ovat valmiita. Voit alkaa kerätä lisälaitetta. Aseta tämä keskimmäinen suorakulmio suureen ja liu'uta sitten pienimpaan suorakaiteen muotoon. Leikkaa rusetin reunat. Liu'uta joustava nauha tai nauha pienen suorakaiteen läpi. Tyylikäs miesten tarvike on valmis.
Tee-se-itse rusetti

Tämän algoritmin tekemät siteet voivat olla minkä tahansa värin ja koon. Kaikki riippuu haluastasi ja mielikuvituksestasi. Lisäksi kun olet tehnyt tällaisen perhonen, voit paitsi luoda ainutlaatuisen ja elävän kuvan, myös säästää perheen budjettia.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit