Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n jännitteellä
Tämä on yksinkertaisin kevyt musiikki, jolla on vain yksi elementti. Kyllä, ehdottomasti yksi ja ei muuta kuin mitään: ei vastuksia, ei transistoreita ... On täysin mahdollista koota tällainen valo- ja musiikkiasennus 30 minuutissa. Tarvitset vain yhden puolijohdereleen.
Puolijohdereleet ilmestyivät markkinoille suhteellisen hiljattain ja ovat jo valloittaneet elektroniikkamarkkinat. Se on ymmärrettävää, annan tärkeimmät edut.
 • - Suorituskyky.
 • - Jännitteen eristäminen.
 • - Hiljainen verrattuna perinteiseen releeseen.
 • - Nolla ylitysilmaisin.

Plussaa on paljon enemmän, toin vain muutaman.
Puolijohdereleellä, nimestä lukuun ottamatta, ei itse asiassa ole mitään tekemistä mekaanisen releen kanssa, jota kaikki yleensä edustavat kuullessaan tätä nimeä ensimmäistä kertaa. Tämä on yleinen triac-avain, jossa on ohjaus- ja erotuspiirit.
Tämä ihme maksaa ehdottomasti edullisesti, ja sen voi helposti ostaa rakastetusta aliexpress.com -sivustoltamme

Radiomarkkinoilla on monia erityyppisiä releitä: pieniä ja suuria, tehokkaita ja pienitehoisia. Otin tämän:
Ensinnäkin siinä on ruuviliittimet kytkemistä varten. Toiseksi se voi kytkeä kuorman jännitteellä 24-380 V ja virran ollessa jopa 60 A. Tietysti otin sen tyhjentävästi muihin tarkoituksiin. Seppeleen hallitsemiseksi riittää, että otetaan arvosta 2 A. Kolmanneksi ohjausjännite on 3 - 32 volttia, pulssi. Tätä me tarvitsemme, koska ohjaamme relettä suoraan matalataajuusvahvistimen lähdöstä tulevalla äänellä.
Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Kevytmusiikkijärjestelmä


Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Puolijohderele sisältyy lampun tai seppeleen avoimeen piiriin. Ja kaiuttimen ääni syötetään puolijohdereleen tuloon. Järjestelmä ei ole missään yksinkertaisempi. Tärkeintä ei ole sekoittaa päätelmiä. Nyt heti kun sarakkeen musiikki alkaa soittaa, seppele alkaa vilkkua heti musiikin tahdissa.
Vahvistimen lähtö otetaan mistä tahansa kanavasta, vasemmalta tai oikealta. Voit muodostaa yhteyden ulostulojen välillä siten, että seppele vilkkuu stereoefektillä. Jos subwooferiin on lähtö, voit muodostaa yhteyden siihen. Ja voit ottaa kaksi seppeleitä ja kaksi relettä ja yhdistää eri kanaviin. Paljon vaihtoehtoja, valitse haluamasi vaihtoehto.
Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Lisäsin kytkentäkytkinpuiston piiriin vaihtamista varten. Ensimmäinen kytkentäkytkin kaaviossa, jotta voit vain kytkeä seppeleen päälle normaalitilassa. Ja toinen on poistaa musiikin vaikutus hänestä.
Galvaanisen eristyksen ansiosta korkea verkkojännite on luotettavasti eristetty eikä se ylitä kaiutinta ja vahvistinta.
Otin muovisäiliön, panin pistorasiat sinne, kuorman kytkemiseksi. Tein reikiä vaihtokytkimille ja liitin koko järjestelmän.
Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Kuormana oli joulukuusen LED-seppele. Yhdistetään välittömästi pylvääseen, joka seisoi puun vieressä.
Yksinkertainen kevyt musiikki 220 V: n virralla

Tulos oli erittäin siisti, katso video videosta:
Kommentit (1)
 1. Sergey Ivanov
  #1 Sergey Ivanov vieraita 26. lokakuuta 2017 klo 8:29
  3
  Erinomainen! En tiennyt tästä laitteesta (rele) Kiitos!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit