Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Laukku vanhoja farkut
Meillä ei lopu ideoita luovien ihmisten keskuudessa. He haluavat aina luoda jotain uutta, epätavallista, omaperäistä. On erittäin mielenkiintoista ommella erilaisia ​​asioita vanhoista, muodoista tai revittyistä farkuista. Erityisen menestyviä ovat pussit. Ne voidaan ommella kokonaisista jaloista, ja niitä voidaan käyttää ommelmaan kokonaan pienet, leikkauksesta jäljelle jäävät osat. Farkut housuissa, paitoissa ja muissa osissa voidaan käyttää myös laukkujen ompeluun. Niiden käytöstä lähtien laukut muuttuvat vain mielenkiintoisimmiksi ja entistä alkuperäisemmiksi. Katso itse.
Laukku vanhoja farkut

1. Pieni käsilaukku on ommeltu samankokoisista farkut-ruuduista. Ne on ommeltu yhdessä kirkkaan punoksen avulla. Punos on ommeltu yksinkertaisesti neliöiden päälle. Tämä menetelmä ei muodosta paksuja saumoja eikä vaikeuta ompeluprosessia. Pussin kahva on myös leikattu punoksella. Tässä tapauksessa punos ei vain korista kahvaa, vaan sulkee myös kankaan raakojen reunojen liitoksen.
Laukku vanhoja farkut

2. Toinen laukku on valmistettu naisten paidasta. Koska paita oli koristeltu kirjonnalla, laukku osoittautui erittäin tyylikäksi. Tämän laukun avulla voit mennä rannalle tai käydä ostoksilla. Laukku on kevyt ja tilava, kahdella leveällä kahvalla, minkä ansiosta se voi latautua hyvin. Kahvat eivät leikkaa käsiä. Haluttaessa tällaista laukkua voidaan myös käyttää olkapäällä.
Laukku vanhoja farkut

3. Seuraava laukku on ommeltu farkkuhousujen takana. Brodeeratut taskut koristavat laukkua ja niitä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen avaimien, kuljetuskorttien ja pienen rahan sijoittamiseen niihin. Pussin alaosassa on hopealanka. Se sopii yhteen kirjonnan strassien kanssa ja tekee laukusta kirkkaamman ja hauskemman.
Laukku vanhoja farkut

4. Voit ommella suuren laukun ostoksille tai maahan matkustamiseen käyttämällä lasten denimihuivia, jossa on kirjonta. Se leikataan kahteen osaan ja ommellaan pussin pohjaan. Muodostuneessa nurkassa voit sijoittaa aplikan varahenkilön nahoilta. Perhoset ovat aina trendissä, tärkeintä on tehdä sovellus huolellisesti. Miesten farkut-läpivienti suuri tasku on ommeltu laukun taakse. Laukkujen taskut eivät ole koskaan tarpeettomia.
Laukku vanhoja farkut

5. Jos farkut-yksityiskohdat eivät riitä, voit täydentää laukkua alkuperäisellä kankaalla. On parempi, että kangas on tiheää (tai liimattu jäykkyyden suhteen doublerilla). Ja taas - valtava kultaisen värisen perhonen sopimaan kankaaseen. Pitkä kahva on ommeltu samoista farkuista, kiinnitetty pussiin metallirenkailla ja on säädettävissä pituuteen.
Laukku vanhoja farkut

6. Toinen laukku on ommeltu tummansinisten farkkujen etupuolelta. Farkut olivat erittäin kauniita taskuja. Kirjonnan sopimiseksi laukun taskuihin tehdään metallisista strasseista tehty applikointi. Ne loistavat kauniisti ja antavat laukulle uuden viehätysvoiman. Laukku on pitkällä vyöllä, ja vyö otetaan urheilukassista. Kahva on kiinnitetty karabiineilla pussiin ommeltujen renkaiden kanssa.
Laukku vanhoja farkut
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit