Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Ripustetut kukat
Eräänä hienona päivänä päätin koristaa puutarhani ylimääräisillä ripustetuilla kukilla. Halusin ripustaa aidan luomaan elävämmän ilmapiirin puutarhaan. Menin kauppaan, jossa myytiin vain pyöreitä roikkuvia ruukkuja. Tietenkään ne eivät sopineet minulle ei ulkoasulla eikä hinnalla. Ja sitten putki sadevuodosta huomasi silmäni.
Riippuvat kukat

Idea on kypsynyt itsestään. Ota putki, tee pitkittäinen leikkaus, liimaa tulpat reunojen ympärille.
PVC-putket eivät mädä, eivät vaurioidu. Ne kestävät kirjaimellisesti tuhansia vuosia.
Otin neljän tuuman PVC-putken. Leikkasin kolme identtistä kappaletta kolmiportaisen roikkuvan kukkapuutarhan tekemiseksi.
Riippuvat kukat

Sitten sahan päätysahassa pois vähän alle puolen putken, voit myös sahata tavallisella käsisahalla. Hän poisti burrs tiedostolla. Liimoin tulpat liimalla.
Riippuvat kukat

Kiinnitystä varten porain reikiä pistokkeisiin päälle. Porasin myös reiät alhaalta, jotta ylimääräistä vettä ei kerryttäisi, jos sanoisinkin sataa, koska tämä laatikko roikkuu kadulla. Sitten hän huomasi köyden kaikissa kolmessa eripituisessa ruukussa.
Riippuvat kukat

Täytti laatikot maalla. Asetin kankaan pohjaan useina kerroksina estääksesi viemärireikien tukkeutumisen. Istutti kukat ja ripustaa tämän mallin aitaan.
Riippuvat kukat

Näyttää siltä, ​​että se on erittäin terveellistä. Sellaisia ​​muovirakenteita voidaan käyttää paitsi puutarhassa myös kotona, parvekkeella jne. Tämän mestariluokan tärkein etu on tietysti mallin halpa ja yksinkertainen.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit