Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kaunis käsintehty muistikirja
Erilaisia ​​muotoja, materiaaleja ja muotoilua - myymälähyllyillä olevat kannettavat voivat tyydyttää jopa kaikkein valikoivimpien ostajien tarpeet. Mutta ei vain käsityöntekijöitä. Ainutlaatuinen ulkonäkö, yksilöllinen materiaalivalinta, elävä energia ja ... vertaansa vailla oleva vaikutus. Kaikki tämä heijastaa käsintehtyjen tuotteiden ydintä. Tarjoamme sinulle syventyä luovuuden ja käsityömaailmaan luodaksesi söpö muistikirja itsellesi tai rakkaillesi.

Materiaalit ja työkalut:


  • –2 kangastyyppiä,
  • - punos, koristeköysi,
  • kirjonta,
  • - pahvi, arkki,
  • - miniatyyri koristeet (kukat, puuveistokset, lastulevy),
  • - liimapistooli tai hetkellinen kristalli,
  • - sakset, lanka, neula,
  • - viivain ja lyijykynä.

Kaunis käsintehty muistikirja

Työvaiheet:


1. Leikkaa ensin kannen pohja pahvilevystä. Mitat tulisi olla hiukan suurempia kuin lohko. Muuten "täyttö" -sivut voidaan tehdä paperista riippumattomasti tai käyttää tehdasanalogeja. Sidontavaihtoehdot on helppo löytää Internetistä haluttaessa. Seurauksena on, että sinun tulisi harkita kaksisivun parametria plus sidonta.
Kaunis käsintehty muistikirja

2. Aseta työkappale sivuun ja päästä kankaan päälle. On tarpeen leikata kaksi katkelmaa: toinen on 3 kertaa pienempi kuin toinen korotus 2-3 cm. Ompelemme ne väärältä puolelta ja koristele liitoslinja punoksella.
Kaunis käsintehty muistikirja

3. Liimaa nyt valmistettu kangas pahvipohjaan. Suosittelemme noudattamaan seuraavaa järjestystä: kahden kankaan liitoslinja, sidonta, muistikirjan pystysuorat reunat, kaikki vaakasuuntaiset viivat.
Kaunis käsintehty muistikirja

Kaunis käsintehty muistikirja

4. Yhdistämme lohkon kannen kanssa. Ensimmäinen ja viimeinen sivu toimivat kirjana. Sinun tarvitsee vain kiinnittää ne jalustan sisäpuolelle samalla kuumalla liimalla.
Kaunis käsintehty muistikirja

5. Kytke fantasia päälle ja koristele kasvottomat muistikirjat toistaiseksi. Kirjonta voidaan kehystää köydellä ja täydentää pienellä sisustuksella. Tämä vaihe sisältää kuitenkin rajoittamattoman määrän suunnitteluvaihtoehtoja.
Luo ja nauti tuloksesta!
Kaunis käsintehty muistikirja

Kaunis käsintehty muistikirja
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit