Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Yksinkertainen DIY-kenkäkuivain
Kevät ja syksy ovat vuodenaikoja, jolloin kengät kastuvat erityisen usein usein käytetyn sateen takia. Ei kuivatut kengät voivat vahingoittaa terveyttäsi jalojen jäähtymisen takia. Kyllä, ja itse kengät eivät kestä kauan. Mitä tapahtuu, näytän sinulle kuinka tehdä erittäin yksinkertainen laite, jonka avulla voit välttää nämä ongelmat.
Yksinkertainen tee-se-itse-kenkäkuivain

Kenkäkuivain koostuu vain kolmesta komponentista. Se ei ole niin yksinkertainen, vaan yksinkertaisin. No, en henkilökohtaisesti ole nähnyt helpompaa. Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta sillä on useita merkittäviä etuja:
 • - Alhainen virrankulutus.
 • - Pieni koko. Ei hätää, voit ottaa mukaasi minne ikinä menetkin.
 • - Voit kokeilla paristoja tai ladattavia paristoja virtalähteenä. Ja sen seurauksena voit kuivata kengät missä tahansa, esimerkiksi leirimatkalla, kesäkalastuksella jne.

Kuivaajassa ei ole lämmityselementtejä, ja se kuivaa kengät yksinkertaisella ilmanvaihdolla. Menetelmä on melko tehokas eikä kuivumisaika ole pidempi kuin sähkölämmityskuivaimen, vaikka se kaikki riippuu ulkoisesta kosteudesta.

Mitä tarvitaan kenkäkuivaimeen?


 • - Virtalähde 12 V (5 V).
 • - Kaksi jäähdytinä (tuuletinta) 12 V tietokoneesta.

Kuivainkokoonpano


Otamme kaksi tuuletinta ja yhdistämme samanaikaisesti virtalähteeseen. Eristä teipillä tai kutisteputkella. Ja kenkäkuivaimesi on valmis. Laitamme puhaltimet kenkien päälle tai jos asetamme ne kenkiin. Ja kytke yksikkö verkkoon.
Yksinkertainen tee-se-itse-kenkäkuivain

Yksinkertainen tee-se-itse-kenkäkuivain

Jos kuivausnopeus ei ole sinulle niin tärkeä, voit ottaa 5 voltin virtalähteen (laturi puhelimelta). Tämä pidentää kengän kuivumisaikaa, mutta vähentää puhaltimien melua. Tietysti se ei ole iso, mutta silti joku ei ehkä pidä siitä.
Haluan lisätä, että voit kytkeä ainakin 10 tuuletinta yhteen virtalähteeseen ja kuivata 5 paria kenkiä. Tarpeeksi koko perheelle. Ja jos yhtäkkiä kastu, ja kuivaimpia on vain yksi, muutama kuivausrumpu valmistetaan vain muutamassa minuutissa, ellei tietenkään ole kaikkia elementtejä käsillä.
Yksinkertainen tee-se-itse-kenkäkuivain
Kommentit (1)
 1. Jevgeny Guryevich
  #1 Jevgeny Guryevich vieraita 3. elokuuta 2019 19:12
  0
  Tuulettimet tulisi ottaa pienemmiksi ja vetää letkuja niihin -
  muuten tuuletus tavaratilan kriittisimmässä paikassa on liian heikko.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit