Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Vaatteiden koukku" Hulk "
Kun sinulla on lapsi, tahtoi, sinun on parannettava luovia kykyjäsi, ja jos sellaisia ​​ei ole, opiskele kaikki pienen havaitsijasi kanssa.
Supersankarit, prinsessat, keijut ja hirviöt ovat nykyaikaisten lasten pääleluja. Usein tällaisten sankarien hinta on erittäin korkea tai niitä ei ole ollenkaan myynnissä.

Tämä mestarikurssi kertoo kuinka voit luoda oman koukku ja silmä-hahmosi suosikkikankarisi (tässä tapauksessa Hulk) muotoon kuluttamatta rahaa, kaikki mitä tarvitset tähän, on jokaisessa kodissa. Se on valmistettu suola taikinasta. Sinun on vaadittava vauvaa kärsivällisyydeksi, koska hahmon luominen vie useita päiviä.

Valmistaudu työhön 2 rkl. jauhoja, 1 rkl. suolaa, 3/4 rkl. vesi, muoviveitsi, maalit (vesivärit ovat myös varsin sopivia), harja, yksinkertainen lyijykynä, läpinäkyvä lakka. Piirrä tai tulosta hahmosi A-4-paperille.
Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk


Keitto taikina mallintamista varten


Liuota suola veteen, sekoita jauhojen kanssa ja poista kylmässä 30 minuutin ajan.
Piirrä paperiarkille muodon ääriviivat ja täytä se taikinalla.
Vaatteiden koukku Hulk

Esipippaa pieni taikinapala ja aseta koukku sen päälle toisella taikinapalalla.
Vaatteiden koukku Hulk

Samanaikaisesti taikinapalojen liitokset on voideltava vedellä maksimaalisen liimaamisen mahdollistamiseksi. Voit mennä yksinkertaisempaan suuntaan - rullaa taikina, jonka paksuus on vähintään 5 mm, leikkaa paperikuvio muoviveitsellä, joka usein menee muovailulaatikkoon, ja anna oikein ääriviivat.
Vaatteiden koukku Hulk

Miksi se tehdään paperiarkille? Koska kuivausprosessin aikana paperi muodostaa muodonmuutoksen ja saadaan kuvioitu kuvio. Tämä on välttämätöntä ajatuksen yhteydessä saada aikaan Hulk-kuvion kohokuvio. Jos sinulla ei ole tällaista tavoitetta, on parempi tehdä se metallilevylle (lisätä loistoa prinsessan hameille, käytä paksumpaa taikinakerrosta tässä paikassa, kuten Hulk-kivelle). Harjan takapuolella on reikiä kiinnitystä varten.
Vaatteiden koukku Hulk

Billetin kuivaus


Voit laittaa työkappaleen aurinkoon ja kuivata vähintään viiden päivän ajan, tai voit käyttää uunia. Paista 2 tuntia lämpötilassa 80 - 130 astetta. Ennen kuin olet valmis leipomaan, napauta muottia; sen on oltava yhtä kovaa kuin kivi. Poista tämän jälkeen paperi aihion näkyvistä reunoista. Lisäksi sitä ei ole tarpeen repiä takapuolelta, se toimii tuotteen perustana eikä anna kappaleiden lentää toisistaan ​​rikkoutuessaan. Hio muoto äärimmäisellä hiekkapaperilla.
Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk

kirjavassa


Piirrämme pikkuhousujen ja lihaksen muodot yksinkertaisella kynällä. Kuvion yksiväriset maaliosat halutuissa väreissä. Kuivaa. Anna sitten hahmolle tilavuus siistillä vedoilla. Kuivaa ne. Piirrä kasvot, sormet ja lihakset vartaloon mustana.
Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk

Anna kuivua. Lakkaa.
Vaatteiden koukku Hulk

Vaatteiden koukku Hulk
Kommentit (1)
  1. Pahvi Hulk
    #1 Pahvi Hulk vieraita 9. elokuuta 2018 09:54
    0
    Rehellisesti, kauhu!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit