Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »DIY DIY -järjestäjä
DIY-järjestäjä

Tavallisista improvisioiduista materiaaleista voit tehdä kätevästä lastenhuoneen järjestäjästä omilla käsillä. Se voi olla hyödyllinen vauvoillesi tarkoitettujen erilaisten asioiden varastoinnissa: liukusäätimistä ja liivistä vaippoihin ja lastenhoitotuotteisiin. Vauvan järjestäjä on erittäin helppo valmistaa tavallisimmista improvisoiduista keinoista, joita säilytetään jokaisessa kodissa. Lasten järjestäjä ei vain yksinkertaista vanhempien elämää, säästää paljon tilaa kaapissa, vaan auttaa myös varastoimaan kätevästi erilaisia ​​asioita vauvalle.
DIY-järjestäjä

tarvikkeet


DIY-järjestäjä

Kangas, paperi, pahvi (tai valmis laatikko), sakset, teippi, liima, viivain, nitoja, paperitarvikeveitsi, kynä (lyijykynä), kaksipuolinen teippi, tavallinen teippi.

Valmistelut lasten järjestäjälle. Vaihe vaiheelta.


DIY-järjestäjä

Ennen kuin aloitat työskentelyn lasten järjestäjän kanssa, on mitattava laatikko tai lipasto, johon vauvan asiat varastoidaan. On parempi mitata tulevan järjestäjän kokoa ei päästä päähän, vaan 1-1,5 cm: n marginaalilla lisätilaa laatikossa. Järjestäjän tulevan pohjan mittaukset tulisi tehdä yksilöllisesti, toiveidesi perusteella kaapin tilan parantamiseksi.
On myös tarpeen etukäteen suunnitella, kuinka järjestäjä sijoittuu laatikon sisään ja minkä koon sisäisten laatikoiden tulisi olla. Erilaisten asioiden säilyttämisen helpottamiseksi voit tehdä erimuotoisia laatikoita: suuria ja pieniä. Laatikon korkeus on tehtävä muutama senttimetri pienemmäksi kuin lipasto tai kaappi.
Lasten järjestäjän perustana otamme tavallisen pahvilaatikon, mittaamme järjestäjän halutun koon ja leikaamme sen paperikaupalla. Oikealla mittauksella sinun pitäisi saada viisi osaa: laatikon pohja ja sen neljä sivua. Voit myös säästää aikaa käyttämällä tarvittavan kokoista valmislaatikkoa. Esimerkiksi kengät tai pienet kodinkoneet.
DIY-järjestäjä

Liimaamme pahvia aihioita tiukasti teipillä molemmilta puolilta niin, että laatikon pohja on vahva, ei hajoa tai taipu. Liimaa sivut lastenjärjestäjän alustaan. On välttämätöntä, että nämä sivut seisovat laatikon pohjan päällä, jotta järjestäjän uudesta koosta ei tule epämiellyttävää yllätystä.
DIY-järjestäjä

Kiinnitämme ensin pahvilaatikon vastakkaiset sivut. Joten on helpompaa määrittää, kuinka paljon ylimääräistä tarvitset leikata pois muista järjestäjän sivuista, jos työkappaleet on mitattu väärin. Kun lasten järjestäjän alusta on valmis, voit laittaa kootut laatikot laatikon lokeroon varmistaaksesi, että mitat vastaavat vaadittua kokoa.
DIY-järjestäjä

Jatkamme työtä lasten järjestäjän kanssa. Mittaamme senttimetrillä laatikon sisäosan, koska pahvi voi olla eripaksuinen. Tallennamme mittaukset paperille mukavuuden vuoksi.
Tee muistiinpanoja valmistetulle kankaalle kynällä (kynällä) ja viivaimella ja leikkaa tarvittavan koon järjestäjän sisäosat. Kiinnitämme laatikon pohjan kankaaseen ja mittaamme sen osan, jolla liimaamme sisäpohjan.
DIY-järjestäjä

Pyrimme mittaamaan järjestäjän ulkopuolen. Mittaamme laatikon ulkokehän, siirrä se kankaaseen. Lisää kankaan mitattuihin mittoihin lisää 1,5-2 senttimetriä ylimääräistä materiaalia työtä varten.
DIY-järjestäjä

Jotta lasten järjestäjä olisi värikkäämpi ja elävämpi, voit käyttää sisä- ja ulkopuolelta kahden värin kankaita. Siten lapsen järjestäjä näyttää alkuperäisemmältä.
DIY-järjestäjä

Voit myös käyttää kirkkaanväristä monofonista kangasta vain laatikon sisäosan (laatikon pohja) pohjaan, kuten ehdotetussa työpajassa. Ja kerätä kaikki järjestäjän muut puolet toisesta materiaalista, esimerkiksi satuhahmojen tai hauskojen eläinten muodossa.
Lisäksi lasten järjestäjä voidaan liittää myös koristeellisella kirkkaalla paperilla. Jos vanhemmat kuitenkin aikovat käyttää lastenjärjestäjää vaipojen, vaipojen, liivien ja romahdusvauvan varastointiin, on parempi käyttää kangasta työssä.
DIY-järjestäjä

Kun olet valmistellut kaikki laatikon koristeluun liittyvät yksityiskohdat, silitä kangas raudalla. Tasaisen kankaan kanssa työskenteleminen on paljon mukavampaa, ja järjestäjällä on siisti ja houkutteleva ulkonäkö. Kangasosa on myös esivalmistettava järjestäjän ulkopuolelle. Rauta raitoja muutama senttimetri silitysraudalla.
DIY-järjestäjä

Koristele lastenjärjestäjä. Vaihe vaiheelta.


Kun kankaan reuna on taivutettu senttimetrillä nivelen piilottamiseksi myöhemmin, on tarpeen kiinnittää kangas reunaa pitkin laatikon sisäpuolelle nitojalla. Kangas on kiristettävä tiukasti laatikon kehän ympärille. Sen jälkeen taita kankaan taitokset varovasti kulmiin ja liimaa liimalla. Voit myös kiinnittää kankaan kestävään kaksipuoliseen teippiin.
DIY-järjestäjä

Tämän jälkeen on tarpeen ottaa osa valmistetusta materiaalista ja asettaa se laatikon pohjalle. Tämän jälkeen kankaalle tulisi tehdä mittauksia lyijykynällä (kynällä) materiaalin kaikkien tarvittavien sivujen taivuttamiseksi koon mukaan. Taivutamme reunat ja silitämme ne silitysraudalla.
DIY-järjestäjä

Liimaamme kankaan aihion liimalla tai kaksipuolisella teipillä laatikon sisäosaan. Makaa varovasti pohjaan ja paina kangasta kädet.
DIY-järjestäjä

Liimaa sen jälkeen kaksipuolinen teippi laatikon yläreunan sisäreunaan. Voit käyttää pitkää arkkia kaksipuolista teippiä koko laatikon kehän ympärillä, taivuttamalla sitä molemmin puolin reunoista. Voit myös kiinnittää teippiä katkoviivoilla järjestäjän molemmille puolille.
DIY-järjestäjä

Poista kaksipuolisen teipin teippi ja liimaa kangasosa järjestäjän ulkopuolelle. Liimaa varovasti reunan tasoitetut sivut laatikon sisäpuolelle.
DIY-järjestäjä

Sitten sinun täytyy taivuttaa kangas ja kiinnittää se järjestäjän ulkoreunaan vetämällä materiaalia hyvin laatikon koko kehän ympärille. Kotelon kulmat voidaan nitoa yhteen kestävyyden vuoksi.
DIY-järjestäjä

Käännä laatikko ympäri ja liimaa teippi järjestäjän ulkopintaan. Poista seuraavaksi teippirasia laatikon ulkoosan pohjasta ja kiinnitä materiaali pohjaan tiukasti pohjaan kaksipuolisella teipillä välttäen kankaan rypistymiä.
DIY-järjestäjä

Sen jälkeen tarvittavan kokoinen suorakulmio tulisi leikata paperista (valkoinen tai värillinen) ja sulkea se lastenjärjestäjän ulkopinnalle.
DIY-järjestäjä

Mittaa tämä laatikon ulkopinnan alaosa oikein. Tarvitset viivaimen ja kynän (kynän) mittauksiin. Jos laatikko on suuri, voit käyttää laatikopäivän liittämiseen useita A4-arkkeja.
DIY-järjestäjä

Liimaamme leikatun paperin liimalla tai kiinnitä se kaksipuoliseen teippiin lastenjärjestäjän pohjaan. Jos suorakulmio koottiin kahdesta paperipuolisesta, sivut voidaan kätevästi yhdistää tavallisella teipillä päällä.
DIY-järjestäjä

Sen jälkeen tavallisella liimalla voit liimata kaikki järjestäjän virheet, jos niitä on. Lastenhuoneen valoisa ja omaperäinen järjestäjä on käyttövalmis.
DIY-järjestäjä

Tällaisissa laatikoissa voit tallentaa vauvan asioita kätevästi pystysuoraan tai vaaka-asentoon. Lisäksi tällainen kätevä järjestäjä lasten asioiden varastointiin säästää paljon tilaa laatikossa ja auttaa talon siivouksessa.
DIY-järjestäjä
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit