Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Käsintehdyt helmet
Käsintehty helmi

Käsintehdyt tyylikkäät helmet voidaan valmistaa yksinkertaisista materiaaleista. Esimerkiksi puuhelmistä ja lanka neulatyötöihin. Lisäksi helmien koristelu narulla antaa tällaiselle lisävarusteelle vankan ilmeen. Tällaisia ​​helmiä voidaan käyttää iltapukuissa, koska värimallit violetti - mustissa sävyissä. Tätä koristevaihtoehtoa voidaan pitää hienovaraisena, rauhallisena ja korostaa omistajan hienostunutta makua. Itse tekstuuri- ja gammahelmet osoittavat vakavaa, mutta romanttista luonnetta, koska ompelemme pienen mustan kukan sivulle. Koristamme myös yhden helmen lila strasseilla lisätäksesi tietyn aksentin - kirkkaan pisteen lisälaitteessa.
Ota töihin:
 • Helmet puusta - seitsemän kappaletta.
 • Muovihelmet - 8 - 9 kappaletta.
 • Pienet mustat helmet.
 • Käsinauha vahattu (lila, sininen, harmaa, violetti, musta).
 • Savi "Titan".
 • Nauhan pidikkeet.
 • Pienet strassit ilman metallia, lila.
 • Ketju on koristeellinen.
 • Kukka valmistettu kankaasta.
 • Maalit (akryyli).
 • Akryylilakka, harja.

Aloita työskentely helmien valmistelulla. Levitä vähän liimaa puuhelmiin (reikän lähellä oleva alue). Liimaa liimaa ympyrässä kahden värin (musta + harmaa) taittuva naru. Liimaa ne tiukasti toisiinsa ilman rakoja. Älä levitä liimaa koko helmeen heti, koska se kuivuu nopeasti, mutta vähitellen jokaisen kierroksen ajan.
Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Peitä toinen helmi yhdellä värillä - lila.
Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Yhdistä kolmannessa, kuten ensimmäisessäkin, kaksi väriä (lila + harmaa). Seuraava on violetti. Seuraavaksi yhdistä harmaa johto siniseen, reunaa pitkin voit antaa ruskean. Sanassa voi olla monia muunnelmia. Tee kaikki tällä tavalla, seitsemän helmet.
Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Koska meillä on yhdistelmähelmiä, lisäämme edelleen helmiä, jotka ovat edelleen puisia ja maalattuja akryyleillä, valmisvalmisteisiin. Maali kaksi lilaksi ja kaksi purppuraksi. Levitä maali kahdesti. Kuivaamisen jälkeen avaa maali päälle akryylilakalla värin säilyttämiseksi. Yhteensä saat yksitoista puisia helmiä.
Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Keräämme helmiä lanka


Kaikkien valmistelujen jälkeen aloitamme helmien kokoamisen johdosta. Ota musta pitsi ja aloita helmien naruttaminen. Laita keskelle musta raidallinen helmi, sivuista kehystä se kahdella muovirenkaalla. Seuraavaksi taas kaksi helmiä (violetti + lila). Aseta sivuille myös valkoinen helmi-helmi. Kiinnitä solmut molemmilta puolilta.
Käsintehty helmi

Seuraavaksi kaoottisella tavalla kerätä helmet kuten kuvassa, jättämällä pitsiin tilaa kukkaiselle. Voit ommella sen takaosaan tai kiinnittää liimaan haluamallasi tavalla.
Kukka vastakkaisella puolella liimaa yksi helmistä lila strasseilla.
Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Käsintehty helmi

Järjestä ne narulle niin, että molemmilla puolilla on raidalliset helmet. Järjestä yläreunassa vielä yksi narulla peitetty helmi ja lisää mustilla pienillä helmillä. Koristele johdon reunat kultaisilla koristeilla ja helmillä. Helmien toinen osa koostuu kullanvärisestä ketjusta, joka on taitettu kahtia. Nauhan päät on vielä sidottava ketjuun. Aseta metallipidikkeet näihin paikkoihin piilottaaksesi ruma solmu kiinnityskohtiin.
Käsintehty helmi

Nyt käsintehty helmi on täysin valmis koristelemaan asuasi.
Käsintehty helmi
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit