Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Sokeroitu meloni
Mitä pureskella? Henkilökohtaisesti kuulen tämän kysymyksen joka päivä ja useammin kuin kerran. Vaikka todennäköisimmin useimmille äideille hän on tuttu. Kotona kypsennettyjä makeisia ei voida verrata myymälöiden makeisiin, mutta toisinaan se ei riitä aikaa, niin tuotteet tulevat kalliimmaksi, mutta sokeroidut hedelmät ovat sen arvoisia, että voit keittää ne itse. Lisäksi voit tehdä niistä mistä tahansa hedelmistä, kuten melonista. Kokeile varmasti. Talvella se on todellinen herkku. 1 kg melonia varten tarvitset kilogramman sokeria ja 2 kupillista vettä. Keittämissiirappi. Sokeri sekoitetaan veteen, keitä hyvin alhaisella lämmöllä, kunnes se on täysin liuennut. Älä häiritse, jotta siirappi ei pala, sitä on sekoitettava jatkuvasti. Kun siirappi on valmis, voit laskea melonipalat siihen. Se on ensin leikattava viipaleiksi.
Sokeroitu meloni

Kuori ja tee tasaiset viipaleet.
Sokeroitu meloni

Viipaletta kuumassa siirappissa, hauduta 5-7 minuuttia. Pidä tauko 7-10 tuntia, keitä uudelleen ja niin edelleen kolme kertaa. Sekoita varovasti, jotta viipaleiden muoto ei vaurioidu.
Sokeroitu meloni

Kolmannen kerran aseta koko massa siivilälle siirappin pinoamiseksi, laita sokeroidut hedelmät leivinuunalle ja kuivaa 10-15 minuuttia esilämmitetyssä uunissa.
Sokeroitu meloni

Sokeroitu meloni

Kun tarjoilet, ripottele jauhesokerilla.
Sokeroitu meloni

Sokeroitu meloni

Sokeroitu meloni

Jos haluat valmistautua talveksi, laita meloniviipaleet puhtaaseen, kuivaan purkkiin ja sulje se välittömästi tiiviisti.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit