Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »PVC-putkista valmistettu TV-teline
Tämä TV-jalusta on erittäin helppo valmistaa. Tällainen jalusta voidaan koota parissa tunnissa, melkein minkä tahansa taulutelevision kokoinen. Asennan tässä projektissa 32-tuumaisen taulutelevision. Jalusta on riittävän korkea, jotta TV: n katseleminen sängystä on kätevää. Jos aiot toistaa suunnitteluni, muista, että suuret tai raskaat televisiot voivat tarvita suurempia putkia ja leveämpiä pitkät jalat.
TV-teline PVC-putkista

Jalustan mitat


Tämän jalustan korkeus on noin 160 cm, ja siinä on 32 tuuman taulutelevisio, joka painaa noin 14 kg. Jalat ovat noin 50 cm pitkiä ja 81 cm päässä toisistaan.
Putkien halkaisija on 1,5 tuumaa ja seinämän paksuus 40.
Varusteet: 4 kappaletta T-muotoisia, 2 kappaletta - 90 asteen kyynärpäät, 4 kytkentää jaloille.
Putken pituus: 2 - 20 cm, 2 - 30 cm, 2 - 71 cm, 4 - 73 cm.
TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

Kaikki putket leikattiin erityisillä saksilla PVC-putkien leikkaamiseksi, mutta jos sinulla ei ole sellaista, voit leikata sen käsisahalla puulle tai metalliin. Ole varovainen, ettet jaa putkia.

Jalustan kokoonpano


Heti kun kaikki putket on leikattu, alamme kerätä:
Asennus voi alkaa jaloilla. Kerää molemmat puolet erikseen ja lopulta yhdistääksesi ne. Tai aloita ylhäältä ja viimeistele jalustan jalkojen kokoonpano.
Asennuksen jälkeen varmista, että jalusta seisoo tasaisella pinnalla tiukasti ja vakaasti, ilman tarpeetonta vierimistä ja kallistamista.
Rakennetta pidetään tiukasti ruuveilla purkamisen helpottamiseksi, mutta voit liimata osia pitkään koko rakenteeseen. Jos aiot käyttää ruuveja, on suositeltavaa porata reikiä ennen ruuveilla poraamista.
Puinen lauta pitää TV: n jalustalla; tämä on pala 1/2 tuuman vaneria. Jäähdytysreiät voidaan tarvittaessa leikata niin, että ne jäähdytetään luonnollisella ilmanvaihdolla. Minun tapauksessani leikkasin uran johtojen kytkemistä varten.
TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

Ennen kuin kiinnität levyn telineeseen, poraa kaikki telineeseen kiinnittämistä varten tarkoitetut reiät sekä itse TV: n kiinnitysreiät.
TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

Poraa seuraavaksi PVC-putkien kiinnitysreiät. Tee se erittäin huolellisesti. Kiristä vielä enemmän tarkkuutta kiinnityspultit niin, että putket eivät halkeile.
TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

TV-teline PVC-putkista

Kun jalusta on asennettu, asenna televisio. Siinä kaikki. Asenna jalusta sopivaan paikkaan, kytke johdot ja käytä sitä terveydelle. Tein henkilökohtaisesti tällaisen jalustan TV: n katselemiseksi sängystä, ja koska sängyn lähellä ei ole seinää, TV: tä ei ole missään ripustettavissa heti omalla jalustallani. Tietysti oli mahdollisuus asettaa televisio jalustalle, kuten yöpöytä, mutta tämä vaihtoehto on liian vaivalloinen. Kyllä, ja yöpöytä on matala, joten tämä ei ole ollenkaan.
Kommentit (4)
 1. Boriska
  #1 Boriska vieraita 4. syyskuuta 2017 19:22
  2
  En ole siellä - menin kauppaan putkia varten) Kiitos! Erittäin välttämätön asia. Halusin todella ostaa kiinnikkeen, katsoin, ja niiden hinnat purevat kovasti ... Joten teen sen paremmin penniälleni!
 2. gdv1969
  #2 gdv1969 vieraita 5. syyskuuta 2017 06:39
  3
  Polypropeeniputket sopivat täydellisesti sisätiloihin!
  Ja sitten en tiennyt kuinka nostaa plasma korkeammalle ...
  Hän meni putkistoon.
 3. Vieras PAN22
  #3 Vieras PAN22 vieraita 29. huhtikuuta 2019 19:32
  0
  Ja jos teet kehyksen pienemmäksi, ts. piiloutua television taakse?
  Koska kolhoosi on vähemmän.
  Ja idea on viisas.
 4. Vadim
  #4 Vadim vieraita Eilen, 21:04
  0
  outo minun 32 "TV painaa vain 5 kg

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit