Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kirjojen kirjanmerkit
Uusi lukuvuosi on aivan nurkan takana. Pian kymmenet tuhannet opiskelijat istuvat työpöydällään. Siksi sinun on varauduttava etukäteen. Tarvitset kirjanmerkin, jotta kirjan lukemisesta tai tarvitsemasi sivun löytämisestä olisi helpompaa. Kirjanmerkki auttaa sinua navigoimaan linjoilla ja samalla edistämään kirjojen käsittelykulttuuria. Ehdotan tänään tehdä joitain kirjanmerkkejä omilla käsilläni. Menetelmät ovat yksinkertaisia, jopa lapsi pystyy käsittelemään sitä. Aloitetaan.
Kaikkien tarvitsemiemme kirjanmerkkien tekeminen:
 • - Välilehti “Kissan jalka” (valkoinen pahvi, sakset, liima, lyijykynä, vaaleanpunainen huopa).
 • - Kirjanmerkki “Line Index” (leikekirjapaperi tai tavallinen pahvi, sakset, ohut joustava, leikkuri, lyijykynä).
 • - Kirjanmerkki "Kuppi teetä" (värillinen pahvi (valkoinen ja ruskea), teepussi, liima, scotch tape, sakset, lyijykynä, huopakynä).
 • - Välilehti “Kissa” (valkoinen pahvi, liima, sakset, huopakynä, lyijykynä).

Kissan jalka -välilehti


Vaihe 1. Piirrämme valkoiselle pahville kissan jalka (9,5 cm korkea ja 2,5 cm leveä). Haluttaessa pahvin väri voi olla mikä tahansa, esimerkiksi harmaa, oranssi, musta.
Kissan jalka kirjanmerkki

Vaihe 2. Leikkaa muotoa pitkin. Tee nyt pehmeät tyynyt jalkalle. Vaaleanpunaisesta huovasta leikkasimme ulos neljä pientä ympyrää ja toisen hieman suuremman. Huovan ansiosta tassut näyttävät pehmeiltä ja tilavoilta.
Kissan jalka kirjanmerkki

Vaihe 3. Liimaa vaaleanpunaiset aihiot jalaan.
Kissan jalka kirjanmerkki

Vaihe 4. Jäljellä on kirjanmerkin lisääminen kirjaan ja olet valmis!
Kissan jalka kirjanmerkki

Stitch Index -välilehti
Vaihe 1. Leikkaa leikekirjapaperista tai tavallisesta väripahvista pieni suorakulmio.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 2. Vedä takapuolelle nuoli (pituus 4 cm, leveys 1,5 cm) ja leikkaa se ulos. Jotta nuoli näyttäisi paremmalta, pyöritä hieman sen reunoja.
Stitch Index -välilehti

Stitch Index -välilehti

Vaihe 3. Suorita leikkurilla varovasti kaksi pientä leikkausta nuolen suuntaan, langoita sitten elastinen kuvan osoittamalla tavalla.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 4. Jotta joustavuuden kokoa ei lasketa väärin, aseta se kirjalle ja sido solmuun (leikkaa joustavan tarpeettomat päät). Kumin tulee istua tiukasti.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 5. Jäljellä on kirjan kirjanmerkin laittaminen ja lukemisen nauttiminen. Osoittimen etuna - nuoli on, että sitä voidaan siirtää ja siten löydät sivun, jossa lopetit, suoraan riville.
Stitch Index -välilehti

Kuppi teetä kirjanmerkki


Vaihe 1. Valkoiselle pahville piirtämme kupin teetä (korkeus 4,5 cm ja leveys 4,5 cm) ja leikataan muotoa pitkin.
Stitch Index -välilehti

Stitch Index -välilehti

Vaihe 2. Seuraavaksi piirrä ruskealle pahville pieni soikea, sen avulla kuvaamme ikään kuin tee olisi kaadettu mukiisi. Liimaa aihio mukiin. Tehdään muki ilmaisullisemmaksi, sillä ympyrämme sitä ääriviivaa pitkin.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 3. Seuraavaksi repi merkki teepussista - tarra (yhdessä langan kanssa). Liimaa sitten se kupin takaosaan teipillä.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 4. Jää laittaa kuppi kirjaan ja jättää tarra - tarra ulkopuolelle.
Stitch Index -välilehti

Välilehti "Kissa"


Vaihe 1. Piirrämme valkoiselle pahville kissan (pituus 12 cm, leveys 4,5 cm) ja piirrämme kuono, korvat ja tassut. Käpälien tulee olla vähintään 3 cm pitkiä, muuten kirjanmerkki ei pysy kunnolla kiinni. Pahvi voidaan ottaa haluamallasi värillä.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 2. Leikkaa saksilla kissan ääriviivaa pitkin. Käpälät on leikattu loppuun asti.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 3. Sitten maalaa kissamme. Piirrämme mustan huopakynän ääriviivaa pitkin ja piirrämme kuono. Tee vaaleanpunaisella kynällä poskipuna ja väri korvat niin, että kissa näyttää vieläkin mukavammalta. Voit myös piirtää erilaisia ​​kuvioita, raitoja, pisteitä.
Stitch Index -välilehti

Vaihe 4. Kiinnitämme tassut sivulle.Nyt kun avaat kirjan, sinulla on hauskaa tavata söpö kissa.
Stitch Index -välilehti

Nämä ovat meidän kirjanmerkkimme! Ne näyttävät mielenkiintoisilta, kauniilta, epätavallisilta ja mikä tärkeintä, ne ovat erittäin mukavia. Nyt kaikkein tylsin oppikirja on hauskempi lukea oppilaalle!
Stitch Index -välilehti
Kommentit (1)
 1. Polinka2008
  #1 Polinka2008 vieraita 29. elokuuta 2017 18:08
  0
  Erittäin mielenkiintoiset kirjanmerkkivaihtoehdot. Tärkeintä on, että niitä on helppo valmistaa. Nyt emme voi tyttäremme kanssa päättää, kummasta teemme ensin.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit