Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Tämä kotitekoinen tuote heijastaa täydellisesti aikamme nykyaikaa. Kuvittele: painat kaukosäätimen painiketta ja TV tulee näkyviin. Katsoimme - painin painiketta - TV piiloutui. Tietysti ystävien kerskaamisen lisäksi tällä veneellä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Kuten: TV ei likaannu, rasva ei astu siihen, mikä on paljon keittiössä. Itse asiassa siksi päätin tehdä tämän suunnittelun keittiössäni.
Nosta televisio

Koko rakenteen kallein osa on luonnollinen lineaaritoimilaite (toimilaite). Sitä kutsutaan, jos haluat yhtäkkiä toistaa tämän ihmeen. Lineaarinen toimilaite tai toimilaite löytyy ALI EXPRESSistä erittäin normaalilla hinnalla - .
Mitä muuta - kaikkea on saatavilla rautakaupasta tai voit tehdä sen kuten minä - pura vanha tarpeeton kaappi ja ota oppaat sieltä.

Aloitetaan!


Mittaa ensin televisio tai näyttö, jonka perusteella me teemme järjestelmän nostamiseen ja laskemiseen. Sitten sinun on leikattava suorakulmainen reikä keittiösarjasi kerjäläisestä suurella marginaalilla, jotta liikuttaessa se ei vahingoita mitään.
Nosta televisio

Nosta televisio

Sanon heti, että tämä aukko, jonka läpi monitori lähtee, ei sulkeudu mistään ja on aina auki. Minusta se ei ollut välttämätöntä. Mutta jos haluat, voit tehdä eräänlaisen oven jouselle niin, että näyttö napsauttaa sitä poistuessaan ja aukeaa.

Korjaamme oppaat


Kiinnitä liukukiskot nyt. Ne on kiinnitettävä tiukasti toistensa suuntaisesti, muuten ei ole helppoa laskeutua.
Nosta televisio

Takaosan monitoriin tai televisioon on kiinnitettävä loimi, joka yhdistää ohjaimet ja television rungon. Otin palan vaneria.
Nosta televisio

Nosta televisio

Yritämme porata reikiä ohjaimiin ja TV-kiinnikkeeseen. On myös mahdollista perustaa reikä kaapelin kiinnittämiseksi tähän alustaan.

Lineaarinen toimilaitteen kiinnitys


Se tuli lineaarisen toimilaitteen asentamiseen. Se on kiinnitetty meihin kaapin toisessa kerroksessa ja nostaa koko rakenteen kaapelilla.
Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Tämä tuki sisältyy asemaan. Periaatteessa mitään muuta ei tarvita. Taajuusmuuttaja yksinkertaisesti makaa, kiinnitetään vain toiselle puolelle. Virran väliaikaisesti koko järjestelmä akusta.
Nosta televisio

Nosta televisio

Kaapeliyhteys.


Nosta televisio

Nosta televisio

Luonnollisesti voit kaapelin sijasta ottaa minkä tahansa köyden, mutta muista, että kaapelilla on pidempi resurssi, vaikka tässä köysi riittää monta vuotta. On tarpeen vain porata reikä ja asentaa tuki, jotta kaapelia liikuttaessa ei hiero reikää. Ohitamme kaiken ja kiristämme ruuveilla. Jos käytät köyttä, voit vain sitoa solmun.
Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Nosta televisio

Elektroniikka kaukosäätimeen.


Kaukosäätömekanismia ohjataan elektronisella releellä. Ostin elektronisen kaukosäätimen releen alissa - . Tai voit nähdä .
Tämän kaukosäätimen tulisi tarjota taaksepäin ajava. Toisin sanoen napaisuuden muuttaminen siten, että liuku nousee ja putoaa.
Kytkentä on välttämätöntä seuraavasti.
ohjelma

Yhdistämme kaikki sähköt ja tarkistamme.
Säädä tarvittaessa kaapelin pituutta. Jos kaikki sopii sinulle, nautimme siitä.
Rakastat nyt kotiasi entistä enemmän sellaisella epätavallisella toiminnallisuudella, joka tuo sinulle mukavuutta ja käyttöiloa päivittäin.
Nosta televisio

Jos sinulla on vielä kysymyksiä - kirjoita kommentteihin, vastaan ​​mielelläni niihin. Olen iloinen kritiikistä ja ehdotuksista.

Kaikkea hyvää.
Kommentit (1)
  1. Denis
    #1 Denis vieraita 28. elokuuta 2017 18:49
    2
    Mahtava asia! Rakastan kauko-ohjausta kaikenlaisilla mekanismeilla. Toistaiseksi olen tehnyt vain kaihtimet kaukosäätimellä - en ole siitä iloinen. Erittäin mukava. Ole hyvä ja kirjoita lisää tällaisia ​​artikkeleita. Paljon kiitoksia.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit