Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka tehdä kahvijää
Kahvi tuoksu on erittäin kirkas ja ehkä tunnetuin koko maailmassa. Sitä lisätään hajusteisiin ja makeisiin. On myös monia alkoholijuomia, jotka sisältävät kahvia.
Sekoitettujen juomien valmistuksen ongelmana on, että jää, joka muuttuu veteen, laimentaa makua. Tämä voidaan ratkaista, jos teet kahvijäätä. Kun tällainen jää sulaa, siitä tulee tavallista vahvaa kahvia ja se täydentää cocktailin makua, mutta ei tee siitä vettä.
Kuinka tehdä kahvijää

Kahvijää varten tarvitset:
 • pikakahvi - 1 tl;
 • jäämuotit.

Kuinka tehdä kahvijää

Kahvijääkeittimen ohjeet


Kaada kuivat raakakahvit rakeita mukiin.
Kuinka tehdä kahvijää

Täytä kuumalla vedellä. Otamme enintään 150 ml. Kahvi jää valmistamiseksi tehdään parhaiten vahvaksi. Muutoin cocktail menettää maunsa.
Kuinka tehdä kahvijää

Kaada varovasti jäähdytetty kahvi jäämuotin kennoihin. Se voi olla sekä muovia että silikonia. Viimeksi mainitut on tarkoitettu makeisten valmistukseen, ja niissä on usein kiharaisia ​​soluja. Tämän ansiosta on myös mahdollista tehdä epätavallisen muotoinen jää. Esimerkiksi sydämen muodossa.
Kuinka tehdä kahvijää

Jos muotissa oleva neste on saavuttanut huoneenlämpötilan, lähetä se pakastimeen. Usein samassa muodossa olevat solut, joiden tilavuus on enintään 10 m. L. Siksi jää jäätyy muutamassa tunnissa.
Kahvijääpalojen saaminen muotista on melko yksinkertaista. Yksi täytyy vain kääntää se. Nyt voit laittaa kahvijäätä lasiin.
Kuinka tehdä kahvijää

Ja täytä muilla suosikki cocktailisi ainesosilla.
Kuinka tehdä kahvijää
Kommentit (3)
 1. den
  #1 den vieraita 20. elokuuta 2017 17:01
  0
  Milkshake - uskomaton asia. Vkusnota!
 2. MMddMM
  #2 MMddMM vieraita 23. elokuuta 2017 23:44
  0
  Nykyaikainen lääketiede on osoittanut kofeiinin vaarat. Suosittelen, että käytät pikakofeiinitonta kahvia. Se toimi myös hyvin teetä.
 3. Akril
  #3 Akril Vierailijat 12. huhtikuuta 2019 16:06 p.
  0
  Voit jäädyttää minkä tahansa suosikki aineosat, teen, mintun lehdet tai kukkalehdet tällä makarilla, tai ehkä trooppisen hedelmämehun, jossa on massaa, hyvä idea

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit