Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Paneelikuva" Little ballerina "
Muralkuva pieni ballerina

Muralkuva pieni ballerina


Pieni kuva, jossa on siro pääpiirteet pienestä baleriinista, voi toimia koristeena lastenhuoneeseen tytölle tai muulle huoneelle, jolla on vapaata tilaa seinällä. Joten, jos inspiraatio on saanut vierailua ja haluat haluta päivittää sisätiloja jollain, siirry sitten liike-elämään.
Paneeli osoittautuu tilavaksi, se voidaan tehdä yhdessä lasten kanssa, jos yrität tehdä jonkin verran ja toimia varovaisesti.
Valmistellaksesi työskennellä:
  • arkki paksua koristepaperia (postikorttipaperi, voimapaperi, jauhatuspohja, fragmentti kauniista taustakuvasta, jopa värillinen pahvi ovat sopivia);
  • paksu musta paperi, pitsi, kaasu, sifonikangas tai organza, tässä tapauksessa nauha koristelahjoille, joissa on jäsennelty reuna, ja voit lajitella silput, nauhat tai tarpeettomat huivit, huivit;
  • pienet koriste-elementit, kuten miniatyyrijouset, strassit, paljetit tai helmet.


Muralkuva pieni ballerina


Valitse ensin nuoren baleriinin ääriviivat. Sen voi ladata Internetistä, pienentää sopivaksi valokuvaksi tai kuvaksi tai piirtää sen itse, jos sinulla on taiteilijan taitoja.
Seuraavaksi siirrämme muodon mustalle paperiarkille ja leikkaa se pois saksilla, joilla on ohuet terät. Manikyyrityökalu on täydellinen manipulointiin.

Muralkuva pieni ballerina

Muralkuva pieni ballerina


Sen jälkeen aloitamme työskentelyn organauhanauhalla (tai valitsemallasi kankaalla tai pitsillä). Rakennamme kankaasta balerinaasun.

Muralkuva pieni ballerina

Muralkuva pieni ballerina


Keräämme yhden langan reunan pieneen taittuvuuteen ja suoristamme toisen. Se osoittautuu tilava, läpinäkyvä, ilmava hame baleriinin.

Muralkuva pieni ballerina


Leikkaa puvun yläosa toisesta nauhapalasta. Leikkaa ensin ylemmän osan kaapeli pahvista, jotta sitä ei erehtyä. Piirrämme tämän osan baleriinin mallista ja siirrämme paksuun paperi- tai pahvipalaan. Sitten levitämme ääriviivat kankaaseen ja leikkaa mekon yläosa pois.

Muralkuva pieni ballerina

Muralkuva pieni ballerina


Pieniä kangaskappaleita, jotka olivat jääneet romuihin, voidaan käyttää myös ballerinan kampauksen sisustamiseen, pienten kukien tai jousien valmistukseen niistä.

Muralkuva pieni ballerina


Asetamme kaikki paneelin elementit pohjalevylle ja määritämme niiden lopullisen sijainnin. Lämmitämme liiman lämpökerroksen ja kiinnitämme peräkkäin yksittäiset osat.

Muralkuva pieni ballerina


Huomaa, että niin ohut materiaali kuin organza vaatii hienoa työtä liimalla. On tarpeen levittää se ohuella kerroksella aivan reunaa pitkin, jotta se ei pääse läpi. Kuumasulaliima korvaa onnistuneesti Titan-liiman, se on myös levitettävä mitatulla ja tarkalla tavalla reunaa pitkin. Jos tippa liimaa on enemmän kuin tarvitaan, se imee kankaan läpi ja pilaa kaiken työn.
Sisustamme paneelin lisäelementeillä, jotka olet valmistellut.

Muralkuva pieni ballerina


Jää vain asettaa paneelikuva kehykseen ja tarjota mahdollisuus ripustaa seinälle. Pieni vivahdus: jos kehyksesi ei ole kovin suuri, valitse pienempi balerinamalli niin, että hänen jalat mahtuvat paneeliin eivätkä piiloutu kehyksen taakse, kuten tapauksessamme tapahtui.

Muralkuva pieni ballerina
Kommentit (1)
  1. Lalika
    #1 Lalika vieraita 21. elokuuta 2017 11:54
    0
    Ehkä otan mestarikurssi palvelukseen. Yhdessä lasten kanssa voit järjestää kilpailun, ja sellaisilla baleriineilla voit sisustaa koko tanssistudion.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit