Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Linoleumin laittaminen omilla käsillä
Huoneiston korjausten aikana tärkeä osa on lattian vaihtaminen. Erittäin suosittu nykymaailmassa on sellainen pinnoite kuin linoleumi. Sen tärkeimmät edut ovat:
1. alhaiset kustannukset;
2. Vedenkestävä;
3. Kulumiskestävyys.
DIY-linoleumin asennus

Tämän kaiken lisäksi on syytä lisätä valtava määrä erilaisia ​​värejä, joiden ansiosta tämä lattia sopii täydellisesti mihin tahansa keittiön sisustukseen. Linoleumin riippumattomalla asettamisella voit säästää työntekijöitä, etenkin koska tällaisen korjaustyön yhteydessä et tarvitse erityistietoja ja -taitoja. Linoleumin asettamiseen tarvitset seuraavat työkalut:
1. Rakennusliima;
2. lyijykynä;
3. ruletti;
4. Erityiset sakset;
5. ruuvimeisseli;
6. Itsekierteittävät ruuvit.

Aloitamme siitä, että poistamme tiloista kaikki lattialla olevat esineet. Jos huoneessa on jalkalista, sinun on poistettava se. Seuraavaksi sinun on poistettava vanha lattia, puhdistettava lattia pölystä ja roskista pölynimurilla tai luudalla. Mittauksista kannattaa huolehtia etukäteen. Pituuteen ja leveyteen on lisättävä 5 senttimetriä, koska seinät voivat olla epätasaisia ​​ja linoleumi ei ehkä riitä.
Kun aloitat linoleumin asettamisen, on syytä muistaa, että huoneen lämpötilan tulisi olla vähintään 15 astetta. Ostamisen jälkeen linoleumin täytyy "levätä" mutkien ja ryppyjen välttämiseksi. Levitä tämä lattiapäällyste puhtaalle lattialle päivää ennen töiden aloittamista siinä järjestyksessä, jossa aiot laittaa sen.
Ihanteellinen vaihtoehto olisi, jos linoleumi on kiinteää. Jos joudut laittamaan sen useaan osaan, varmista, että saumat ovat keskellä. Levittäessäsi linoleumia seiniin, älä unohda sitä, että päällekkäisyyttä ei tule olla suuri, sitten katkaiset ylimääräisen. Linoleumin leikkaamista suositellaan erityisillä saksilla, kun olet aiemmin todennut kosketuspisteet seinään.
DIY-linoleumin asennus

DIY-linoleumin asennus

DIY-linoleumin asennus

Pienessä huoneessa linoleumi voidaan kiinnittää sokkelilla. Jos huone on suuri, tarvitset rakennusliimaa. Tämä pätee myös niihin huoneisiin, joissa lattialla on suuri tehokuorma. Tämän lattiapäällysteen asentamisen jälkeen on tarpeen kiinnittää se sokkelin avulla. Linoleumin taivutumisen estämiseksi oviaukossa on suositeltavaa kiinnittää se itsekelausruuveilla.
Kommentit (1)
  1. Ekaterina Selezneva
    #1 Ekaterina Selezneva vieraita 8. elokuuta 2017 15:34
    0
    Tämä neuvo auttoi vihdoin laittamaan linoleumin inhimillisesti. Lattiapäällyste on melkein maalilinja ennen korjauksen valmistumista, ja sitten tapahtui turhuus ... Kuinka laittaa se kaikki niin, että siinä ei ole ryppyjä ja kohoumia. Käsityöläisille ei ollut rahaa, korjaus, ja niin lensi penniäkään. Edellä esitettyjen neuvojen mukaan lattiamme on täysin tasainen!)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit