Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Kuivattujen patruunoiden palauttaminen
Melko usein mustesuihkutulostimien omistajat kohtaavat sellaisen ongelman kuin "kuivattu patruuna". Tämä johtuu siitä, että tulostin on ollut jo pitkään käyttämättä. Tämän estämiseksi asiantuntijat suosittelevat yhden arkin tulostamista vähintään viikossa tulostimelle.


No, jos näin tapahtui ja kasetti on kuivunut, toivon, että tämä menetelmä kuivattujen patruunoiden palauttamiseksi auttaa sinua. Formulaatioiden valmistamiseksi on 3 tapaa kuivatun patruunan "imemiseksi". Alkalinen, hapan ja neutraali.

1) Happokoostumus soveltuu sellaisiin värillisiin HP-tulostimiin. Sen koostumus: 10% etikkahapon olemus, 10% alkoholia, 80% tislattua vettä.

2) Neutraali, sopii useimmille tulostimille: 10% glyserolia, 10% alkoholia, 80% tislattua vettä.

3) Alkalinen, sopiva tulostimille, kuten "Epson, Canon": 10% ammoniakkia, 10% alkoholia, 10% glyserolia, 70% tislattua vettä.

Kaikki valmisteet valmistuksen jälkeen on suodatettava. Voit käyttää tätä WC-paperilla tai -paperilla.

Yhden koostumuksen valmistuksen jälkeen herää heti kysymys: ”Kuinka kasetti liottaa? »Sanon sinulle: tyhjennä kaikki muste kasetista, kaada liuos sisälle ja laske koko kasetti liuokseen. Ja anna sen avata 1-3. Tämä toimenpide ei sovellu vaahtopatruunoihin; niille on tarpeen kostuttaa lautasliina ja asettaa patruuna siihen lautasen suuttimilla. Kaikkien suoritettujen toimenpiteiden jälkeen on välttämätöntä puhaltaa patruuna ruiskulla molempiin suuntiin, jotta on parempi käyttää kumi- tai silikonisovitinta. Älä liioittele sitä puhdistuksella. HP, Lexmark, Canon ja vastaavat elpyvät tällä tavoin melko onnistuneesti.

Epsonin kaltaiset tulostimet palautuvat hiukan eri tavalla. Ota pää sivulle, tee kangas- tai lautasliinakokoon sopiva kangaskappale, liota se liuoksella ja kiinnitä se pään parkkipaikalle ja pakata pää.
Ja on parempi poistaa pää ja upottaa sen suuttimet liuokseen.
Jätä päiväksi. Älä yritä puhaltaa sitä lopun jälkeen ruiskulla. Ota puhdistus käyttöön 2-3 kertaa (tulostimella on tällainen toiminto). Käytettävissä olevissa kaseteissa sen pitäisi alkaa tulostaa.
Jos yhden tyyppinen koostumus ei anna tulosta, kokeile toista.
Näillä tavoilla pystyin palauttamaan monet kuivatut tulostimet!

Kommentit (1)
  1. Eugene
    #1 Eugene vieraita 14. maaliskuuta 2015 17:48
    7
    Minulla on toinen tapa: ostin Mr. Muscle lasien pesemiseen koostumuksessa olevalla alkoholilla, pumppain mustetta patruunoista ruiskulla, kaatoi herra Muscle samalla ruiskulla, käynnisti puhdistuksen 3-4 kertaa ja jätti sen yksin yöksi. tarkistetaan testituloksella, kaikki palaa paikalleen. Se ei auttanut, toistamme toimenpiteen. Epsonin "käsittely" jälkeen naarmuuntuu kuin uusi. : mies:

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit