Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Silityslauta yksinkertaistaa huomattavasti silitysprosessia. Tilalla on vaikea tehdä ilman tätä tuotetta. Tietysti voit ostaa silityslauta, mutta korkealaatuiset levyt ovat kalliita. Lisäksi ei aina ole helppoa löytää mukavaa, korkealaatuista, edullista ja samanaikaisesti tiettyä värimallia. Mutta ratkaisu on olemassa. Voit tehdä sen itse. Tämä vaatii tietysti joitain taitoja ja työkaluja, mutta jos sinulla on se, et vain säästää huomattavaa osaa budjetista, vaan pystyt myös tekemään sinulle sopivan vaihtoehdon. Tämä on juuri se etu, että teet työn itse.
Silityslautavalmistus

Aluksi tarkastelemme kuinka tehdä itse levyn taso, jolle rautaat asioita. Voit käyttää tätä lastulevyä. On suositeltavaa käyttää lastulevyä, jolla on lisääntynyt kosteudenkestävyys. Silityslauta kestää siis paljon kauemmin. Tavanomainen lastulevy huononee vedestä, kosteudesta ja kosteudesta. Voit piirtää levyn muodot lyijykynällä lastulevylle. Haluat ostaa tavallisia silityslautojen kokoja 122x30 cm, mutta voit käyttää myös muita kokoja, esimerkiksi 130x35 cm. Voit käyttää pienempiä kokoja, jotta lauta olisi kevyempi ja helpompi kuljettaa.
Seuraavaksi sinun on leikattava lauta palapelissä. Huomaa, että toisella puolella on suora kulma. Toisaalta, sinun on kavennettava lautaa hiukan. Lastulevyn päätyosat voidaan hiomata hiukan, jotta ne olisivat sileämpiä.
Silityslautavalmistus

Sen jälkeen on tarpeen kiristää levy kankaalla. Tarvitset kahden tyyppisiä kankaita. Karkeampi ja tiheämpi kangas kääritään ensimmäiseen kerrokseen. Aseta tämä lauta kankaan päälle ja leikkaa kangas marginaalilla 3 - 5 cm, jotta se voi tarttua.
Silityslautavalmistus

Sitten voit kiinnittää kankaan rakenne nitojalla ja niitteillä kankaan levyn pohjaan.
Silityslautavalmistus

Tämä kangas voi olla mitä tahansa väriä, koska se ei ole näkyvissä. Käytät sitten toista kangaskerrosta, jolla pyykki lopulta silitetään.
Silityslautavalmistus

Täällä voit jo valita värin maun mukaan. Samalla tavalla sinun on leikattava pala kangasta ja kiinnitettävä se rakenne nitojalla levyn pohjasta. Kiinnitä kangas kevyellä venytyksellä niin, että se on mukava silittää. Kiinnikkeiden välinen etäisyys voi olla noin 3–5 cm.
Silityslautavalmistus

Sitten voit alkaa tehdä silityslaudasi jalkoja. Tietysti voit tehdä puisia jaloja, mutta sellainen lauta on vähemmän vakaa. Metallihaarojen käyttö on paljon käytännöllisempää. Jos sinulla on hitsauskone ja tiedät miten keitä, silloin sinun ei ole vaikeaa tehdä kuvassa näkyvää mallia.
Silityslautavalmistus

Silityslautavalmistus

Ääritapauksissa nämä jalat voidaan tilata hitsaajalta. Nämä kaksi jalkaa on kytketty pulttiin. Sitten ne voidaan maalata. Voit esimerkiksi käyttää kulta- tai hopeamaalaa suihkepurkissa. Valitsemasi jalkojen korkeus.
Sitten sinun täytyy kiinnittää jalat pöydälle. Kiinnitä yksi kirjain "T" tiukasti taululle ruuveilla niitin avulla. Tällainen niitti voidaan valmistaa itsenäisesti. Tätä varten sinulla on oltava pieni pala tinaa. Leikkaa levy levystä ja taivuta se haluttuun muotoon metallisaksilla. Mitä suunnilleen yksityiskohtia tarvitset, voit nähdä kuvassa.
Silityslautavalmistus

Ennen ruuvien kiertämistä on porattava ensin reikiä levyyn ja lastulevyyn. Poran tulee olla ohuempi kuin käyttämäsi itsekelausruuvi.Ruuvien pituuden ei tulisi olla suurempi kuin lastulevyn paksuus.
Toista kirjainta “T” tai jalkaa et kiinnitä tauluun, mutta tarvittavalla etäisyydellä levyn pohjasta kiinnität salvan. Jotta voidaan määrittää, millä etäisyydellä se on kiinnitettävä, levy on asetettava siten, että määritetään kasvullesi sopiva korkeus, ja kiinnitä tämän perusteella kiinnittimet itsekierteittävillä ruuveilla. Jos perheessä on useita eripituisia ihmisiä, voit käyttää useita eri korkeuksille suunniteltuja kiinnittimiä.
Silityslautavalmistus

Silityslautavalmistus

Kuten käytäntö osoittaa, tämä silityslautamalli maksaa 2-3 kertaa kalliimpaa kuin jos tekisit sen itse.
Silityslautavalmistus
Kommentit (5)
 1. Pashakorabl
  #1 Pashakorabl vieraita 26. elokuuta 2017 11:05
  0
  Lautakunnan tarve. Niiden hinnat ovat hyvin purra, varsinkin minulle - opiskelijalle. Käteni eivät tunnu olevan perältä, yritän)
  1. Johannes
   #2 Johannes vieraita 13. helmikuuta 2019 klo 9:01.
   0
   Olen myös opiskelija. Hallituksella ei ole rahaa. Luin tämän artikkelin, menin ulos - ostin hitsauskoneen, elektrodit ja valssatun putken, vedin kaiken hostelliin. Kypsen jalkojani pöydän alla ...
   Huomenna tilaan lastulevyn arkin toimituksen, koska et voi vetää sitä käsillään, näen palan pöydältä.
   Tarkastelin Tkani-kaupassa iloisen värin karkeaa kalsiumia, ylihuomenna ostan leikkauksen, ja talousmarkkinoilla tarvitset leikkauksen synteettistä talvenpoistoainetta tai lyöntivuoria ja huonekalun kynttejä. Otan vasaran, raivaamon, poran, jossa on suuttimet, viilat ja jyrsin, sekä pienen jutun setältä lainatuksi lähtemään naapurikaupunkiin.
   Kiitos sivustolle, joka säästää rahaa eikä ole maksanut liikaa silityslautaa !!!
   1. self-h
    #3 self-h vieraita 13. maaliskuuta 2019 10:10
    1
    kommenttistasi seuraa, että kaupunkisi silityslaudat ovat sen painon arvoinen kultaa !!!
 2. itse YCH
  #4 itse YCH vieraita 13. maaliskuuta 2019 10:00
  0
  Koska asunnomme eivät pysty sovittamaan monia erilaisia ​​laitteita, jouduimme tekemään universaalin levyn. Somu-levy, joka on valmistettu kahdesta lattialaudasta, liimaamalla ja vetämällä ne läpivientivarsien päistä, ristikkäisestä putkesta hitsatut runko-tyyppiset jalat. Se osoittautui samaan aikaan: silityslauta, portaat (2 ihmistä voi helposti kävellä sillä), penkki kolmelle, pöytä pienelle lukkosepän- ja kirvesmiehen työlle sekä ompeluun, samoin kuin harjoituspenkki, vaihtelevan korkeudella ja pomoilla punosten ja ovien kiskojen kiinnittämiseen, ja paljon muuta jota en edes muista.
 3. itse YCH
  #5 itse YCH vieraita 13. maaliskuuta 2019 10:16
  0
  Tähän lautaan tulisi lisätä vain yksi lisäjalka ja yksi mutteri, jalat jalat levitettäessä tekisivät ”viileän” monitoimisen vahvan ja vakaan levyn. Ja niin, samoilla teoksilla "helvetti ja keula puolella"!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit