Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi
Tavallisia T-paitoja pidetään unisex-vaatteina. Tätä vaatetusta käyttävät molemmat sukupuolet. Se on mukava, koska se on valmistettu luonnonkankaista, mukava urheilua varten, ja se on aina hyödyllinen arjessa.
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

Mutta tytöt haluavat usein näyttää naisellisemmilta jopa urheiluvaatteissa. Tässä tapauksessa tavallisesta miesten t-paidasta voidaan tehdä naisten! Juuri sitä tarvitset: vaihda kaula, tee siluetti sopivaksi ja kiristä hihat.
Ehkä joku sanoo, että tällaisissa manipulaatioissa ei ole mitään järkeä, että nyt voit ostaa kaupasta helposti naisten t-paitoja mistä tahansa figuurista, mutta ”uusinta” on myös jännittävä harrastus. Ja se tapahtuu usein näin: aviomies sai t-paidan miehelleen (veli, isä), mutta se ei sopinut kooltaan. Uudet vaatteet ja heitä sääli eikä ketään pukeutua. Tällöin tällaiset "muutokset" tulevat apuun.
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

Tukimateriaalit ja -mekanismit
Uusiaksesi miesten t-paitoista naisiksi, tarvitset:
  • sakset;
  • säikeet t-paidat;
  • ompelukone;
  • räätälöity tapit;
  • jätetyistä;
  • neula.

Työjärjestys
1. Yritämme T-paidan alkuperäisessä versiossa hahmotella tulevan kaulan syvyyttä ja muotoa jäännöksellä. Pääntie on tässä puolipyöreä. Se antaa kuvalle enemmän naisellisuutta ja näyttää luonnollisemmalta. Leikkaa ylimääräinen terävillä saksilla.
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

2. Siluetti auttaa vaihtamaan sivusaumat. Kannamme niitä hihojen saumojen mukana. Ensin hahmotellaan tulevan linjan rivi räätälöimillä tapilla (tai voit asettaa haudan neulalla). Aloitamme holkin reunasta, seuraa käsiaukon läpi, pienennä viiva tasaisesti sivusaumaan nollaan. Jos paita on leveä ja lantioissa, jatka saumaa tuotteen pohjaan. Yritämisen jälkeen, jos tulos sopii, katkaise ylimäärä ja aseta konelinja.
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

3. Niska on vielä käsiteltävä. Tässä tapauksessa sekä kone- että käsinompelu ovat sopivia. Tässä tapauksessa käytetään sokeaa saumaa. Hänelle otamme terävän neulan ja langan tuotteen sävyllä.
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

Nyt tuote on silitetty hyvin, ja "uusintamme" on valmis!
Kuinka muuntaa miesten t-paidat naisiksi

Seurauksena on, että hyvin yksinkertaisten manipulointien jälkeen saimme normaalista T-paidasta naisvamman version kapeilla hihoilla ja sovitetulla siluetilla.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit