Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Varasäiliö" Rainbow "
Jokaisessa lastentarhassa on aina valtava määrä erilaisia ​​pieniä asioita, joiden on aina oltava käden ulottuvilla lapsen kanssa. Jotta kynät, huopakynät ja lyijykynät pysyisivät kunnossa, sinun täytyy miettiä niiden säilytysvaihtoehtoja. Tästä työpajasta opit kuinka helposti ja yksinkertaisesti tehdä astia paperitarvikkeiden ja muiden pienten asioiden varastointiin improvisoiduista materiaaleista niin, että ne ovat aina käsillä eikä aiheuta epämukavuutta. Joten aloitetaan.
Tekemään kappaletyö Tarvitset seuraavat materiaalit:
  • värillinen paperi aihioiden leikkaamiseen;
  • sakset;
  • kaksipuolinen teippi;
  • kelat wc-paperista ja paperipyyhkeistä;
  • superliima (paras liimageeli);
  • satiini nauha leveä;
  • kynä leikkaamisen kiinnittämiseksi.

Vaiheittainen mestarikurssi:
1. Aloitamme tuotteemme valmistuksen antamalla sille perusmuodon. Runko on muodostettu wc-paperin puoleista ja paperipyyhkeistä. Ensin sinun on järjestettävä kaikki materiaalit oikeaan järjestykseen. Kun lomake on hyväksytty, on tarpeen liimata kaikki yksityiskohdat huolellisesti superliimalla tai kaksipuolisella teipillä.
Käsityömme kehys on valmis.
Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Jotta kynät ja lyijykynät eivät pudota käytön aikana, on välttämätöntä kiinnittää pohja astiaan. Alaosa voi olla valmistettu paksusta pahvista tai muovista. Kiinnitämme pohjan superliimalla.
2. Alamme sisustaa konttiämme pienille esineille. Sisustusta varten tarvitsemme paperia. Vessapaperista tehdyt puolat sisustetaan päällystystekniikalla. Rajausaihiat asennetaan parhaiten kaksipuoliselle teipille. Ensin se on liimattava huolellisesti runkoon, minkä jälkeen leikkaus on kiinnitettävä lyijykynällä valmistetulle pinnalle. Koristele jokainen osasto vähitellen käyttämällä eri värejä paperia. Tässä työpajassa käytettiin sateenkaaren värejä: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, syaani, sininen ja violetti.
Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

3. Koristele tuotteemme yläosa. Koristeeksi tarvitset satiininauhoja. Asennuksen helpottamiseksi teipit liimataan kaksipuoliseen teippiin. Reunoissa voit käyttää superliimaa kiinnittääksesi nauhan. Kiinnitä nauhat kevyesti alhaalta ylöspäin.
Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Tuotteen yläosa on valmis.
Sateenkaarisäiliö

Sateenkaarisäiliö

Sekoitettu sateenkaarisäiliö on valmis. Nyt siihen voit sijoittaa turvallisesti lyijykynät, huopakynät, kynät ja muut lapsesi paperitarvikkeet. Mukavuuden vuoksi voit asettaa lyijykynät värin mukaan. Tämä sijoitteluvaihtoehto auttaa säästämään lapsesi aikaa ja tottelemaan häntä tilaamaan.
Sateenkaarisäiliö

Tässä mestarikurssissa harkitaan yhtä vaihtoehtoa paperitavarakontin valmistamiseksi improvisoiduista materiaaleista. Jos osoitat vähän mielikuvitusta, voit tehdä satoja muita vaihtoehtoja sellaisista tuotteista. Lisäksi on erittäin hyödyllistä sisällyttää lapsi luovaan prosessiin. Valmistustekniikka on saatavana jopa esikoululaiselle, joten tämä oppitunti ei ole vain lapselle hyödyllinen, vaan myös erittäin mielenkiintoinen. Luo käsityö yhdessä ja ne ilahduttavat sinua kuukausia ja vuosia.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit