Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Rapeat sormet - hätit
Nykymaailmassa elämäntahti on niin korkea, että monet ihmiset eivät halua viettää arvokkaita tunteja ruoanlaittoon. Tämän ansiosta nopeasti ja maukkaasti valmistettavat piiska-reseptit ovat nyt yhä suositumpia. Tämä resepti on hyvin yksinkertainen, ruoanlaittoon tarvitset tuotteita, joita on melkein jokaisessa jääkaapissa ja vähimmäisaika, enintään kaksikymmentä minuuttia. Rapeat sormet, tämä on kaikille suosittujen kananpurukkeiden samankaltaisuus, jotka tunnetaan pikaruokaravintolasta, mutta keitetään kotona. Niitä voidaan tarjota täydellisenä ruokana ja lisäaineena lisukkeeseen.

Ruoanlaittoon tarvitsemme:
1. Kanafilee tai rinta - noin 300 grammaa.
2. Kefiiri - puoli lasia.
3. Leivänmurot - 1 kuppi.
4. Valkosipuli - 2 - 3 neilikkaa.
5. Suola ja pippuri maun mukaan.

Nuggets rapea sormet

Keittämismenetelmä:
1. Huuhtele kanafilee tai rinta perusteellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa se paperipyyhkeellä. Jos otit rinnan, tarkista, ettei luuta ole, jos sellaista on, leikkasimme luun ja kaikki kalvot ja rasvat vastaavasti. Lyö kevyesti. On parempi peittää päällä oleva kalvo tai pussi, jotta filee ei repi. Seuraavaksi leikkaa filee ensin ohuiksi levyiksi ja sitten pitkiksi paloiksi, jotka ovat etusormen paksuisia. Palojen muoto voi olla mikä tahansa makusi mukaan, mutta reseptin nimen vastaiseksi saamme ne näyttämään sormilta.
Nuggets rapea sormet

2. Kaada puoli kupillista kefiria pieneen kulhoon. Kefirin rasvapitoisuudella ei ole väliä, koska tarvitsemme sitä vain marinaadina. Kuori valkosipuli, pese ja pilkko puristimen läpi. Jos haluat, että lautasen maku on pikantyyppisempi ja valkosipuli tuntuu hyvältä, on parempi ottaa suurempia neilikkaa. Lisää valkosipuli kefiriin ja sekoita huolellisesti. Annoimme hautua 10 minuutin ajan, jotta kefir on kyllästetty valkosipulin maulla.
Nuggets rapea sormet

3. Sekoita leivänleivät syvälle levylle suolalla ja pippurilla. Voit lisätä myös muita suosikki mausteita. On parempi ottaa suurempia keksejä, jotta hätit ovat rapeita.
Nuggets rapea sormet

4. Ensin jokainen fileepala upotetaan kefiriin ja sitten leipä leivänmuruihin molemmin puolin.
Nuggets rapea sormet

5. Aseta pannu liesille, lisää kasviöljyä ja lämmitä se hyvin. Levitä pannulla ja paista, kunnes kullanruskeat molemmilta puolilta, noin 5–7 minuuttia. Fileen valmius voidaan määrittää lihan värin perusteella. Jos se on täysin valkoista, kana on ehdottomasti valmis.
Nuggets rapea sormet

6. Valmiin ruuan voi tarjoilla millä tahansa mieluisalla lisukkeella: tattari, pasta, riisi tai vihannekset.
Nuggets rapea sormet

Rapeat sormet ovat loistava vaihtoehto, kun todella haluat pikaruokaa, mutta pelkäät ruuan laatua. Kun olet valmistanut ne kotona, tiedät tarkalleen, mistä tuotteista ne on valmistettu, että ne ovat tuoreita ja ilman erilaisia ​​säilöntäaineita.
Bon ruokahalua!
Kommentit (2)
 1. princessira
  #1 princessira vieraita 21. elokuuta 2017 12:58
  0
  Tämä resepti on todella arvokas löytö perheelleni. Vierailtuaan McDonald'siin, lapset vain haaveilevat nuggeista. Nyt kun teen niitä kotona, olen varma laadusta. Osoittautuu, että niitä ei ole ollenkaan vaikea keittää.
 2. Ksusha1214
  #2 Ksusha1214 vieraita 28. elokuuta 2017 12:52
  0
  Keitin vieraille nuggeja, he todella pitivät siitä. He sanoivat, että se osoittautui paljon maukkaammalta kuin ravintolapiikkejä. Lisäksi niiden keittäminen kotona on taloudellisesti paljon kannattavaa.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit