Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
lahjattehty rakkaudella, omin käsin - se on aina ainutlaatuinen, mielenkiintoinen, epätavallinen. Lisäksi se ei ole täysin kallista. Mutta jos lomapäivinä - uusi vuosi tai 8. maaliskuuta - vaaditaan paljon lahjoja, ja tämä on iso isku taloudellisille mahdollisuuksille.
Ihanteellinen lahja sekä naisille että miehille on valokuvakehys, jossa on kuva miellyttävästä hetkestä elämässä tai rakkaalle. Kerromme sinulle, kuinka koristella kehys käyttämällä ”Decoupage».
Mikä tämä tekniikka on?
Decoupage on saanut yhä enemmän suosiota reilun sukupuolen keskuudessa. Se vaatii saman tarkkuuden kuin kirjontamutta värikäs tulos voidaan saada paljon nopeammin.
Joskus modernit vedokset tulostetaan moderneille tarjoilulautasille, jotka sopivat kilpailemaan maalattujen kankaiden kanssa. Lautasliinakuvaa ei ole vaikea implantoida, se tarttuu huomaamatta mihin tahansa pintaan. Voit ottaa yksittäisiä aiheita tai pala lautasliinaa kokonaisuutena. Lisätietoja - tässä mestarikurssissa.

Työkalut ja materiaalit


Decoupage -toimintoa varten on ensin valittava sopiva lautasliina tai decoupage-kortti. Valmistele perusteiden (valokuvakehysten) ja kuvien lisäksi:
  • Valkoinen akryylimaali (rakennus tai koriste);
  • Pesusieni astian ja pyykinpesun pesemiseen;
  • hiekkapaperi,
  • Kitti tai rakennepasta;
  • Muovikortti ja muovinen lusikka;
  • Akryylilakka sylinterissä;
  • Valkoinen kirja.


Aloittaminen


Valokuvakehys, jossa leikattu teksti “Paras pari” - “Paras pari” - ostettiin Fix Price -kaupasta. koristeluollakseni rehellinen, vähän niukka. Elvyttämme sen kukka-muistilautasella.
Decoupage -kehys

Ota ensin kitti koristetyöhön tai rakennepastaan. Otetaan oikea määrä materiaalia ja laitetaan kehykseen muovinen lusikka. Käytämme muovikorttia lastana, puristamalla ja levittämällä kirjeitä tahnaa siten, että ne kaikki (leikattu saumattomana) ovat kittiä. Anna rungon kuivua erittäin hyvin. Halkeamia, jotka muodostuvat, kun tahna kuivuu, päällystämme vielä kerran kitillä.
Decoupage -kehys

Kehys on tietysti parhaiten purettu niin, että vettä tai maalia ei pääse lasille.
Decoupage -kehys

Kun kirjeet ovat kokonaan kuivuneet, jauhetaan hiekkapaperilla tasaiseksi.
Decoupage -kehys

Levitä akryylimaalia tavalliseen pyykkipannuun kiinnitetyllä sienellä (liikkeet ylhäältä alas, pehmeät, sinun täytyy kostuttaa pinta ikään kuin).
Decoupage -kehys

On tarpeen levittää kaksi maalikerrosta peräkkäin ja hioa se sitten hiekkapaperilla niin, että pinta tulee täysin tasaiseksi. Jos joitain epäsäännöllisyyksiä ei voida poistaa, suosittelen peittämään ne samalla kitillä ja antamaan sen kuivua (se kuivuu hyvin nopeasti).
Joten pinta on valmisteltu. Aloitamme decoupage-tiedoston käytön.

Decoupage tiedostolla


Revitään motiivi lautasliinasta. Tässä tapauksessa neljäsosa on hyödyllinen.
Aseta piirros puoli alaspäin puhtaalle ja kuivalle paperitarvikkeelle. On toivottavaa, että tiedosto on tiheä, joten se on mukavampaa työskennellä. Tiputa vettä lautasliinalla harjasta, kunnes kaikki paperi on vedessä, kuten lätäkkö.
Decoupage -kehys

Sen jälkeen pehmeät harjat vaaditaan poistamaan kaikki ilmakuplat herkän lautasliinan alta. Kuva tasoittuu arkistoon, tyhjennä ylimääräinen vesi pyyhelle.
Decoupage -kehys

Yhdistä reunat varovasti ja laita tiedosto lautasliinalla valokuvakehyksen valmistettuun pintaan. Sileä se.
Decoupage -kehys

Decoupage -kehys

Poista tiedosto varovasti, jotta kuva jää kehykseen. Se on tällä hetkellä kiinnitetty vain veteen.
Decoupage -kehys

Sivele samalla pehmeällä litteällä siveltimellä päällä oleva kuvio PVA-liimalla. Lautasliina on ohut ja liima tunkeutuu sen läpi pitäen pinnan tiukasti kiinni. Korjaa tarvittaessa liimausprosessissa pienet epäsäännöllisyydet, rypyt ja siirtämällä lautasliina varovasti oikeaan paikkaan. Liikkeesi tulee olla erittäin herkkiä.
Decoupage -kehys

Jotta lautasliina pysyy paikoillaan ja jotta se ei vaurioidu, kun se kuivuu, suosittelen leikkauksen tekemistä ylimääräisen osan keskelle (missä valokuva tulee).
Varoitus! Tyypillisesti et voi kuivata tätä työtä! Lämpimien ilmamassojen vaikutelmassa motiivi voi liikkua, ja sitä ei voida tasata, joudut aloittamaan työn uudelleen.
Kun kehys on kuivunut (voit jättää sen yön yli), keskimmäinen osa venyy kuin rumpu.
Decoupage -kehys

Decoupage -kehys

Nyt voit leikata sen turvallisesti marginaalilla noin 0,5 cm molemmilta puolilta.
Decoupage -kehys

Taita lautasliina varovasti työn väärään puolelle ja kiinnitä se PVA: han. Anna kuivua.
Aseta valokuvakehys paperille tai sanomalehdelle ja sulje myös ruskeat reunat. Levitä päälle kerros akryylilakkaa kuvan suojaamiseksi. Anna lakan kuivua (korkeintaan puoli tuntia) ja maalaa työ lakalla vielä kerran.
Decoupage -kehys

Kokoonpanoaika on tullut: laita lasi takaisin paikalleen, valitse ja aseta sopiva valokuva kehyksen sisälle, liimaa takaseinä liimapistoolille.
Decoupage -kehys

Upea lahja tai sisustusesine on valmis!
Decoupage -kehys

Decoupage -kehys

Decoupage -kehys
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit