Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Joulun pallo lanka
Uusi vuosi on maaginen loma! Paitsi lapset, myös aikuiset odottavat häntä. Joulukuusen koristaminen leluilla, seppelellä ja hopealangalla on erittäin kiehtova tehtävä. Varsinkin kun teet sen lasten kanssa.
Uutta vuotta 2017 odotettaessa on päiväkodissamme käynnistynyt joulukuusen lelujen kilpailu. Ja niin, vanhin poikani ja minä päätimme osallistua siihen. Kauan aikaa he valitsivat mitä joululelua meidän pitäisi tehdä. Seurauksena on, että päätimme joulupulloja. Kun olin koulussa, teimme nämä Taitavat Kädet -piirissä.
Joulupallomme valmistamiseksi tarvitsemme seuraavia:
 • ilmapallo;
 • lanka tai tiukka lanka;
 • PVA-liima ja superliima;
 • glitter;
 • hopealanka;
 • paljetteja;
 • neula laaja silmä;
 • rasva kerma;
 • nauha.


1. Ensin sinun on pumpattava pallo tarvittavaan kokoon. Muista, että tulevaisuuden koko riippuu suoraan pallon koosta.
Joulun pallo lanka

2. Sitten voidellaan ilmapallo rasvaisella vauvavoiteella. Vielä parempi on voidella se vaseliinilla, mutta minulla ei valitettavasti ole sitä kotona. Tämä tehdään siten, että langat jäävät helposti pallon jälkeen kuivaamisen jälkeen, minkä kanssa me kiedomme sen.
Joulun pallo lanka

3. Aseta seuraavaksi lanka neulan silmään ja lävistä pullo PVA-liimalla, suunnilleen keskelle, jotta lankalanka kastuu sen läpi.
Joulun pallo lanka

4. Nyt alamme kääriä ilmapalloa varovasti. Jätä ensin suuri etäisyys langan lankojen väliin. Vähennä sitten vähitellen tätä etäisyyttä. Seurauksena on, että ilmapalloamme tulisi kääriä hyvin ja näyttää vähän kuin kookonilta. Leikkaamme langan ja liimaamme sen pallon yläosaan.
Joulun pallo lanka

5. Ennen kuin langat ovat kuivia, sinun on ripotettava palloa paljetein, jotka voidaan valmistaa hopealangasta tai sateesta. Mutta voit tehdä ilman sitä. Poikani ja minä päätimme ripotella niin, että joulupallomme oli kirkkaampi ja kauniimpi.
Joulun pallo lanka

6. Siinäpä, nyt sinun on jätettävä kuivumaan noin päivän ajaksi.
Seuraavana päivänä lävistimme pallon neulalla varovasti ja poistimme sen työkappaleesta - "kookonista".
Joulun pallo lanka

7. Joten hauska alkaa, nimittäin lelun sisustus.
Teemme kukkia nauhoista - vain kiertämällä niitä. Meillä oli kotona sininen nauha varastossa, joten kukat ovat sinisiä. Liimaa ne varovasti superliimalla kaoottisella tavalla kookospalloon.
Joulun pallo lanka

8. Meillä olevat paljetit ovat vain hopeaa, liimaamme ne myös superliiman avulla niin, että ne ovat kukien välissä.
Joulun pallo lanka

9. Kookonon päällä, johon pallo oli sidottu, se ei osoittautunut kovin kauniisti, siksi myös maskeroimme tämän paikan ja sisustimme sen kierteitetyllä kapealla nauhalla ja suurella kiiltävällä napilla.
Joulun pallo lanka

10. Ja jotta lelupallo voidaan ripustaa joulukuusi, teemme myös silmukan nauhasta, vain vihreää, jotta ne eivät sulaudu kukien kanssa, ja koristamme sen pienellä sirpaleella.Silmukan koon tulisi olla riippuvainen lelun koosta.
Joulun pallo lanka

11. Joten palloamme ei voinut vain ripustaa joulukuuseen, vaan myös sijoittaa sisustuskoristeeksi, liimme hiukan vihreää hopealankaa alhaalta. Ja tämän meillä on.
Joulun pallo lanka

Emme vieläkään tiedä, voittaako lelupallo palkinnon lastentarhakilpailussa, koska kilpailu ei ole vielä päättynyt. Mutta vanhin poikani sanoi, että teimme kauneimman pallon, hän ei ollut koskaan nähnyt niin kaunista. Minulle tämä on parasta kiitosta.
Kaikki onnellista uutta vuotta 2017 !!!
Kommentit (1)
 1. feelloff5
  #1 feelloff5 vieraita 16. joulukuuta 2016 12:58
  2
  Luokka !!!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit