Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Pomponeista valmistettu joulukuusi
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Uuteen vuoteen mennessä haluat aina olla aivan uuden tyylikkään joulukuusi-kauneuden. Et voi muuttaa suurta sisäpuuta niin usein, mutta pieniä työpöydällä olevia joulukuusia, jotka voidaan tehdä omilla käsilläsi, ja voit päivittää niitä jokaiselle lomakaudelle.
Pomponista saadaan erittäin söpö joulukuusi. Teknologia on hienoa ja vaatii aikaa ja vaivaa, mutta tulos miellyttää sinua.
Valmistele työhön seuraavat: vihreä ja valkoinen lanka (voit käyttää jäännöksiä, vaikka pallo koostuu langanpalasista), kuvio lankojen käämitykseen pomponien valmistukseen, 1,5 - 2 litran muovipullo, lasimarmorit, joulukuusihelmet, punainen satiini nauha, virkkauskoukku, sakset, liima-ase, rakennusveitsi.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Pisin vaihe joulukuusen luomisessa pomponeista on itse pomponien valmistus. Niitä pitäisi olla melko paljon, joulukuusen tulee olla runsas. Aloitamme yhdistämällä langat. Vihreänvalkoinen melange voidaan suorittaa, sekä pääosin valkoisella että vihreillä langoilla. Tästä riippuen joulukuusi on joko vihreä tai luminen.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Kierrämme langat tiukasti pohjapohjalle pompomia varten. Meidän tapauksessamme valitaan pieni muistikirja, ja vielä helpompaa on käyttää paksu pahvi. Sitten sidomme haavan langat tiukasti ja tiukasti keskelle. Sitten leikkasimme langat toiselle ja toiselle puolelle ja kuohkaisimme jokaisen pomponin. Pienellä, noin 25 cm kooltaan joulupuulla pitäisi olla keskimäärin 25–30 pomonia.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Joulukuusen perustana on muovipullo, jonka tilavuuden tulisi olla vähintään 1,5 - 2 litraa. Pullon tulee olla korkilla. Leikkaamme yläosan etäisyydeltä, joka määrää joulukuusen korkeuden. Jotta ohut muovi pitäisi muotoaan paremmin, lämmitämme leikkauksen reunat varovasti ja tasaisesti tasaiselle pinnalle, silitysraudalle tai lämmitetyn astian pohjalle. Seurauksena on, että reunat on kierretty muodostaen tiheän reunan.
Silakka luu pomponeista

Minkä tahansa langan kanssa, joka yhdistetään joulukuusen yleiseen väriin, neulottiin rungon. Aloitamme 5 vp: n renkaalla, jonka neulomme edelleen ympyrään lisäämällä silmukoita tasaisesti, kunnes siitä tulee pohjan koko. Sitten lopetamme silmukoiden lisäämisen ja neulomme ympyrään sitomalla pullon yläosaan. Jos se kapenee kaulaan, vähennä silmukoita siten, että neulominen Se oli tiukka.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Keräämme joulukuusi. Laitamme pomponit sulateliimalla tynnyriin, lähellä toisiaan, jotta niiden välillä ei ole tyhjää etäisyyttä. Viimeinen kerros on joulukuusen kruunu, kaksi pomponia, jotka sulkevat pullon kannen. Pom-pommien kiinnitys neulottuun pohjaan on erittäin kestävää.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista

Jääe pukeutua pörröinen kauneus.
Kiinnitämme joulukuusihelmet. Jotta ne istuisivat luotettavammin, liimaamme paitsi alkuun ja loppuun myös muutama helmi keskeltä.
Satiini- jousista tulee kirkas aksentti.Sidomme pienet punaisen nauhan jouset ja liimaamme ne joulukuusen pörröisiin puoliin. Kruunu on myös valmistettu satiininauhasta, sidottu mielivaltaiseen muotoon keula ja liimattu puun yläosaan. Haluttaessa keula voidaan koristaa jollain muulla kiiltävistä pienistä asioista.
Sitten on joulupallot. Tätä roolia pelaavat marmoriset lasipallot. Kuuman liiman avulla ne kiinnitetään perusteellisesti langankierroksiin. Et voi pelätä niiden irtoamista.
Jos sinulla on vielä koristeellisia “tyylikkäitä asioita”, helmiä, painikkeita tai suuria paljetteja, kiinnitämme ne myös pisaralla sulateliimaa vapaisiin paikkoihin.
Silakka luu pomponeista

Tässä on niin kaunis joulukuusi, jonka lopussa herkät pörröiset tassut ja kirkkaat koristeet ovat.
Silakka luu pomponeista

Silakka luu pomponeista
Kommentoida
 • rusettihymynauravapunastuaSmileyrentohymähtää
  heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeshuuhdellaanhelpottunutvakuuttunutvirne
  vinkkistuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesvirnistelisuudellastuck_out_tonguenukkuva
  huolestunutotsa kurtussatuskainenopen_mouthirvistäensekavavaimealla
  ilmeetöntympääntynytsweat_smilehikidisappointed_relievedväsynytmietteliäs
  pettynytkirottupeloissaancold_sweatpysyä lujanahuutonyyhkyttää
  ilohämmästyksissäänhuutaatired_facesuuttunutraivoriemuvoitto
  uneliasyumnaamioaurinkolasitdizzy_facepikkupaholainensmiling_imp
  neutral_faceno_mouthviaton
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit