Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Fleece Cockerel
Joten vuosi 2016 on loppumassa. Vaikka se oli monille melko vaikeaa, koska sen piti voittaa monia vaikeuksia ja muutoksia, uusi vuosi on aina iloinen ja kauan odotettu tapahtuma, koska muutoksia tapahtuu aina ja ne ovat varmasti parempaan suuntaan, koska ei tapahdu, että se on aina vaikeaa. Vaikeuksien takana on aina iloja, mutta kukko saa meidät toimimaan. Onhan cockerel, toisin kuin apina, erittäin vakava ja ahkera eläin. Kukkaro tottui toimimaan hyvin varhain aamusta iltaan, mutta apina, vuoden 2016 symboli, on melko hauska ja ilkikurinen eläin, joka voidaan julistaa, ja sitten kaiken tämän seuraukset ovat melko vakavat. Mutta selvisimme, elimme tämän vuoden 2016, ja nyt meidän on tapaava arvokkaasti uusi vuosi 2017, kukkovuosi. Tämän eläimen on ehdottomasti oltava uudenvuoden lomalla ja sisustettava kotisi. Ja ollaksesi todella mielenkiintoinen, voit ommella pehmeän kukon joulukuusiin omilla käsillään.

Aloitetaan heti ja räätälöitäessämme kukko, joka meidän on otettava:
• keltainen kirkas fleece;
• Punainen kovahuopa;
• cockerel-järjestelmä;
• pari juoksusilmiä;
• Nauha kirkkaan vaaleanpunainen satiini kapea;
• kultaiset kellot;
• Tekojalokivi kameleontti ja turkoosi koruihin 5 ja 6 mm;
• holofiber täyttöä varten;
• Valkoinen lanka ja neula.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Tämän kuvion mukaan näemme selvästi, kuinka monta ja mitä elementtejä meidän on leikattava kankaasta. Leikkaa ensin pois cockerel-mallimme yksityiskohdat. Se sisältää: kaksi torsoa, kaksi vatsaa, kaksi keltaista huopapäätä ja nokkaparin, häntä- ja harjaparin sekä kaksi paria jalkoja ja siipiä.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Asettelemme keltaisen fleecen ja rajaamme vain keltaiset osat kuvioiden mukaan. Loput osat leikataan punaisesta huovasta.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Se on kuinka monta eri osaa kukkoomme saamme.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Aloitamme ommella kaikki osat pareittain nyt ja täytä ne hiukan täyteaineella.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Meillä on kolme keltaista ja seitsemän punaista elementtiä.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Nyt meidän on asetettava edessämme kaikki cockerelin yksityiskohdat ja koottava yhdeksi kokonaisuudeksi. Laitamme osat päällekkäin ja liimaa liimapistoolilla. Sidomme keulan kellot, samoin kuin nauhanauhan silmukalle, jotta voit ripustaa kukon joulukuusi päälle. Kaikki cockerelin osat koottiin, meillä on niin keltainen sulkainen ystävä. Voit tehdä tällaisia ​​hanoja ja onnitella kaikkia ystäviäsi ja sukulaisiasi lomalla. Kiitos huomiosta, nähdään pian.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit