Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Tiilet: sulje tuhkan lohkoseinä kapealla fagotilla

Jos haluat tehdä tuhkalohkosta rakennetun autotallen tai talon kauniimmaksi ja houkuttelevammaksi, se voi kohdata tiilen. Voit esimerkiksi ottaa kapean fagotin edessä olevan tiilet, joka on tehty villin kivin alle. Lisäksi materiaali (hiekka, sementti) on valmisteltava. Laastin konsistenssi tätä työtä varten on seuraava: 1 ämpäri sementtiä 3 ämpäriä hiekkaa. On parasta käyttää seulottua hiekkaa hienon verkon läpi. Olin kokemuksestani vakuuttunut siitä, että kun pienet ja eivät kovin pienet kivit törmäävät ratkaisuun, tämä vie aikaa ja on erittäin ärsyttävää. Voit tehdä kylvökoneen itse. Tätä varten neljä levyä kaadetaan alas ja niihin kiinnitetään metalliverkko.
Tiilien leikkaamisesta en suosittele muurin murtamista vasaralla. Käytä hiomakoneella levyä kiven päällä. Jos tiilen pääosa leikataan, on helppo hylätä loput. Mutta tämä taito tulee työn aikana. Laasti asetetaan tiilelle ohuena kerroksena mallin avulla tai asettamalla 7 mm: n neliön kisko tiilen reunaan. Joten liuos ei saavuta muurauksen reunaa 1 - 1,7 cm.

Tiilenlasku kapealla fagotilla

Näin saadaan tyhjä sauma, joka näyttää paljon kauniimmalta. Lisäksi on tärkeää valvoa laastia niin, että se on vähän jäykkä, niin tiili ei kellu muurauksen jälkeen. Mutta kuinka paljon vettä lisätään, käy selväksi jo työn aikana. Jos liuos on kuiva, lisää vettä ämpäri ja sekoita.
Tiiliä voidaan käyttää kahdessa värissä, keltainen ja punainen. Pääalue on keltaisella pinnalla ja insertit on tehty punatiilistä. Esimerkiksi ovet tai ikkunat voidaan korostaa punaisella. Asetamme punaisen tiilen ovea pitkin: yksi on kokonainen, puoli seuraavalla rivillä, kokonainen kolmannella rivillä jne.
Tiilenlasku kapealla fagotilla

Koska seinä ei ole jatkuva (yhdellä seinällä on portti autotalliin, huoneen ovi metrin läpi ja ikkuna sen vieressä), muuraukseen syntyy kyyneleitä. Älä tässä tapauksessa laita tiilet erikseen katkelmiksi. On tarpeen vetää siima, mieluiten värillinen (vihreä tai punainen) koko riviä pitkin. Siima vedetään seinän kulmasta toiseen sen jälkeen, kun seinä on tarkistettu rakennuksen tasolla pystysuunnassa.
Ehkä niin tapahtuu, että yhdessä kulmassa on ohut kerros liuosta ja toisessa paksu kerros juuressa. Koska pohjassa on joka tapauksessa eroja, kohdista muurauspohja niin paljon kuin mahdollista veden tai laserin avulla. Kun asetat ensimmäisen tiilirivin, yritä tehdä koko muurauksen taso vaakasuoraan. Kyllä, muuten, on parasta antaa ensimmäisen rivin kuivua hyvin ja tarttua siihen, varsinkin jos sen alla on paksu kerros laastia.
Tiilenlasku kapealla fagotilla

Tiilenlasku kapealla fagotilla

Ihannetapauksessa on parempi jatkaa työtä seuraavana päivänä. Silloin täsmälleen ensimmäinen rivi ei laskeudu eikä ui. No, tämä on, jos otat aikaa töihin.
Kiinnittääksesi rivit, voit käyttää ohutta lankaa, asettamalla se tiilien väliseen saumaan joka kolmas tai neljäs rivi. Tämän ansiosta tulevaisuudessa tulee olemaan vähemmän ongelmia. Tasotasolla tai putkijohdolla sinun on tarkistettava jokainen nurkka tai tiilet missä rivi päättyy (portteja tai ovia pitkin). Mutta jos ovi on asetettu hieman vino ja ei vaakasuoraan ja yrität laittaa tiilen tasolle kassaa pitkin, erot näyttävät rumailta. Tässä tapauksessa muuraus kelluu holkin päälle tai päinvastoin siirtyy pois siitä. Siksi tällaisissa tapauksissa on välttämätöntä löytää keskiväli. Ja voidaksesi olla kauniisti visuaalisesti, sinun on asetettava edessä oleva tiili kasettia pitkin.
Tiilenlasku kapealla fagotilla

Tiilenlasku kapealla fagotilla

Seuraa pystysuunnan sauman paksuutta niin, että se on samalla tasolla koko seinän korkeuden kanssa. Eli käytä samaa mallia (lasikuula, neliö).Vahvista seinää paremmin yhdistämällä verhouksesi talon tai autotallen pääseinään. Tätä varten käytetään ankkureita, jotka on asennettu pääseinän tuhkalohkoon, minkä jälkeen siihen sidotaan lanka, joka asetetaan muurausta pitkin oikealle ja vasemmalle. Jos verhouksen ja tuhkalohkoseinämän välillä on tilaa, älä täytä sitä laastilla. Tulee olemaan lämpöä eristävä kerros. Vaikka asiasta on monia mielipiteitä ja kiistoja.
Tiilenlasku kapealla fagotilla

Kommentit (1)
  1. Vitya
    #1 Vitya vieraita 21. elokuuta 2017 10:46
    0
    Katso täältä

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit