Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Tilda" hanhi "
Tildan tyyliin lelut ovat aina kirkkaita, hauskoja ja epätavallisia. Mestarikurssissani ehdotan ommella Tilda Goose, välittävä äiti ja säästäväinen kotiäiti.
Tilda hanhi

Kuviot ja kuviot
Kaikki ompelu alkaa kuviolla. Nukan korkeus on 53 cm. Se koostuu 5 eri osasta. Mutta tarvitaan vain 8 yksityiskohtaa, koska siipi, jalka ja jalka ovat päällekkäisiä. Hanhen runko on neliö. Vartalon kangas on paksu puuvilla. Voit käyttää pellavaa, vaikka se on karkea, tai beigeä patjakangasta. Teemme kaikki mallit pareittain.
kuvio

kuvio

Pää ja vartalo
Kaikki hanhen rungon yksityiskohdat, nokkaa ja jalkoja lukuun ottamatta, tein maidonvärisestä puuvillasta. Nokka ja jalat on ommeltu huovasta - keltaisesta ja punaisesta. Ompele nokka päähän.
Tilda hanhi

Sitten ompelemme ruudut kaulaan, josta tulee hanhen runko. Vasta sitten ompelemme molemmat osat yhteen ja kierrämme. Musta kirjontalanka kirjonta silmät. Me tavaraa synteponilla.
Tilda hanhi

me ompelemme

Tilda hanhi

Tassut ja siivet
Hanhen punaiset jalat koostuvat 3 osasta. Ensin ompelemme pienet huovan suorakulmiot jalkakuvioiden pohjalle. Tämä on jalkojen takaosa.
Tilda hanhi

Leikkaa 4 samanlaista yksityiskohta punaisen huovan jaloista. Leikkasimme pois kahden osan takaosan. Lisäksi leikatun osan puoliympyrän pituuden tulisi olla yhtä suuri kuin jalkojen takaosan suorakulmion pituus. Ompelut osat kahden muun jalkakuvion pohjalle.
Tilda hanhi

Nyt ompelemme jalkojen kuviot.
Tilda hanhi

Loput kokonaiset jalan yksityiskohdat ovat jalat. Ompelemme ne yläosilla koristesaumalla.
Tilda hanhi

jalka

Täytä jalat ja ompele vartalo.
Tilda hanhi

Nyt ompelemme siipien yksityiskohdat. Kaada ja ompele vartaloon. Hanhen runko on valmis.
runko

Tilda hanhi

vaatteet
Alamme pukeutua Tilda Goose -housuihin. Tätä varten leikkasimme valkoisesta puuvillasta neljä identtistä trapeasia ja ompelemme ne pareittain sivuille. Me kierrämme, ompelemme pitsiä. Sitten ompelemme molemmat jalat erikseen hanhen runkoon, jossa tavaratila ja jalat ommellaan.
Tilda hanhi

Tilda hanhi

Teemme paidan yhdestä kuviosta. Leikkaa kaula ja ompele paidan sivuille.
vaatteet

Taivuta sitten kangasnauha kahtia ja tee stand-up kaulus. Koristele hihat pitsiä ja punosta. Me helmassa helma. Teemme hameen suorakulmiosta yhdellä takasaumalla.
Tilda hanhi

Laita hanhi paita. Keräämme hame vyötäröltä ja ompelemme paitaan. Hameen tulisi olla juuri pikkuhousun yläpuolella. Keräämme housujen pohjat niin, että ne näyttävät kauniisti hameen alla nauhalla.
Tilda hanhi

Ompelemme korkin. Leikkaa kaksi suorakulmioita kankaasta. Toiselta puolelta ompelemme pitsiä suorakulmioiden väliin. Korkin takaosa on kaarevan muodon kaareva osa.
Tilda hanhi

Ompelemme kaksi osaa.
Tilda hanhi

Hanhi mekko koristaa esiliinaa. Ompelimme sen kahdesta valkoisen puuvillan kappaleesta. Ompelemme pitsiä kehän ympärille. Leikattiin reikä keskelle. Taivuta reunoja varovasti sisäänpäin ja ompele.
esiliina

Laitoimme esiliina ja korkin hanhen päälle. Taivutin korkin pohjan ja ommelin. Joten korkki mahtuu tiukasti päähän, kavensin hieman pohjan takaosaa.
Tilda hanhi

Piirrämme punastuksen hanhen poskiin, kuten Tildin nukkeja. Vie sininen nauha kauluksen läpi ja kerää se. Sidomme korkin samalla nauhalla. Tilda hanhi on valmis. Tällainen hanhi voidaan esitellä lapselle nukkena tai matkamuistona aikuiselle.
Tilda hanhi

Tilda hanhi
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit