Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Talvikassi" Dutik "
Talvikassi eroaa radikaalisti kesästä. Se on vaatimattomampia sävyjä, käytännöllisempi. Sen tulisi olla sopusoinnussa lämpimien talvivaatteiden kanssa. Ja materiaali, josta laukku on valmistettu, vaaditaan suojaamaan sisältöä kosteudelta. Kaikki nämä kriteerit sopivat ihanteellisesti Dutik-laukkuun. Sadetakki suojaa esineitä lumelta ja sateelta. Ja tällainen laukku on hieno lisä "paisutettuun" takkiin. Ehkä siksi hänestä on tullut niin suosittu tällä kaudella. Tarjoamme ommella tee-se-itse-laukun.
talvilaukku dutik

Tätä varten tarvitset:


  • sadetakki kangas - 0,5 m;
  • pehmustettu synteettinen talvella - 0,5 m;
  • vetoketju - täällä 25 cm lopputuotteessa.

talvilaukku dutik

Työjärjestys


Mitat näkyvät ilman saumavaraa!
1. Laukku koostuu neljästä osasta ja ompelukahvoista. Leikkaa ensin sivuosa pois. Sen leveys ja korkeus ovat vastaavasti pussin mitat. Täällä: 130x160 cm. Samanaikaisesti pyöristämme yläreunat siirtymällä pussin sivusta sujuvasti yläosaan. Tämä siirto tekee laukustamme vähän kuin tynnyri.
talvilaukku dutik

2. Seuraava yksityiskohta on pussin pohja. Leikkasimme suorakaiteen pois sadetakkikankaasta. Sen leveys on yhtä suuri kuin sivuosan leveys (130 cm). Valitsemme Dinan haluamallasi tavalla (tässä 25 cm).
talvilaukku dutik

3. Sivuosa on suorakaiteen muotoinen sadetakki kangasta (2 kpl.). Yksi sivu - 25 cm (vastaa pohjan pituutta). Toinen puoli mitataan sivuosalla. Koska sen yläreunat ovat pyöristetyt, helpoin tapa mitata se on mittausteipillä. Osan alakulmasta yläreunan keskelle. Tässä se osoittautui 21 cm.
talvilaukku dutik

4. Leikkaamme vuoren pehmusteesta polyesteristä samanlaiset yksityiskohdat. Järjestämme ne siten, että vuorikankaan kiinnityskuvio on harmoninen suhteessa pussin kokonaissuunnitteluun. Ruudut voidaan sijoittaa satunnaisesti kulmaan tai tiukasti vaakasuoraan. On vain syytä muistaa, että tuotteen ulkonäkö riippuu tästä.
talvilaukku dutik

5. Me leikkaamme yksityiskohdat sadetakkikankaasta ja synteettisestä talvimurskaimesta keskenään räätälöityjen nastojen avulla.
talvikassi dutik

6. Ompele ne kirjoituskoneella. Tätä varten aseta linja synteettisen talvenpoistoaineen kiinnityskohtaan vuorikankaaseen. Se voi olla sekä linjoja että liimattuja viivoja.
talvilaukku dutik

7. Tärkeintä on kopioida ne kaikki ilman senttimetriä.
talvilaukku dutik

8. Näin ollen osan etupuolella saadaan tasainen symmetrinen kuvio.
talvilaukku dutik

9. Näin näyttää valmis sivuosa.
talvilaukku dutik

10. Laatan kokoaminen. Osat hienonnetaan ensin räätälöityjen tapien kanssa. Me ommella.
talvilaukku dutik

11. Sadetakki kankaasta leikkasimme kaksi kynäliuskaa (tässä 12x60 cm). Vuorauksen synteettisestä talvellokeista - 6х60 cm (2 kpl).
talvilaukku dutik

12. Kääritämme synteettisen talvenpoistoaineen sadetakkikankaalla, pilkotaan.
talvilaukku dutik

13. Linjan asettaminen. Voit tuplata.
talvilaukku dutik

14. Ompele kahvat kaksinkertaisella saumalla.
talvilaukku dutik

15. Ompele vetoketju.
talvilaukku dutik

Pehmustetun polyesterin käyttäminen vuoressa sallii vuoren tekemisen pussista. Tällöin sinun on vain leikattava avoimet kangasosat viistolla. Mutta jos haluat, voit ommella lisävuoren. Kun ompelet useita taskuja siihen ja ompele pussiin vetoketjun kanssa.
talvilaukku dutik

Haluatko ommella saman laukun itse?


Kommentit (1)
  1. maksiimi
    #1 maksiimi vieraita 27. elokuuta 2018 09:04
    0
    Laukkujen koko on väärä

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit