Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Hei ystävät. Toisena päivänä kun tulin tänne, on sellainen asia, jota kutsutaan Wi-Fi USB -antenniksi. Täällä sellaisessa laatikossa. Lyhyesti sanottuna tämä on sama tietokoneen USB-Wi-Fi-sovitin, vain suunta-antennilla ja johdolla.
WiFi-USB-antenni

Kuvaus.


Mutta verrattuna perinteiseen USB-Wi-Fi-moduuliin tai -sovittimeen, tämä laite on merkittävästi lisännyt lähettimen tehoa ja vastaanottimen herkkyyttä. Lisäksi laitteella on ulkoinen rakenne ja se on tarkoitettu ensisijaisesti ulkokäyttöön, ulkoympäristössä ja se kestää helposti pakkasemme, koska sillä on laaja lämpötila-alue ja suljettu korroosionkestävä kotelo.
Sen mukana toimitetaan kiinnike seinälle tai muuhun tukeen. Liitos tiivistetään liimaamalla silikonilla. Antennissa on 5 metriä pitkä kaapeli USB-pistokkeella. Antenni saa virtansa USB: stä, eikä se vaadi lisävirtaa.
Valmistajan mukaan antennin etäisyys voi olla jopa 3 kilometriä. Mutta taas tarkoitamme samantyyppisten laitteiden välistä yhteyttä etäältä ilman esteitä. Voi olla, että minulla ei ollut mahdollisuutta tarkistaa. Saaneen työn tulokset olin tyytyväinen ostoon. Voin vakuuttaa teille, että kauppa ei myöskään petä sinua.

Asennus.


Wi-Fi USB -antennilla varustetun sarjan mukana tulee ohjain ja ohjelmalevy. En henkilökohtaisesti edes avannut sitä: Yhdistin antennin tietokoneeseen ja netbookiin, ja kaikkialla missä järjestelmä itse löysi ohjaimen, järjestelmät olivat myös erilaisia. Tietokoneessa on kymmenen, ei netbookia - seitsemän. Lisäksi sisäänrakennettujen Wi-Fi-moduulien takia ei tapahtunut ylimääriä. Jos sinulla on jostain syystä jostain syystä ongelmia ohjelmiston asentamisessa, ota levy ja asenna se. Wi-Fi USB -antenni on yhteensopiva kaikkien Windows 7 / Windows XP / Vista -käyttöjärjestelmien kanssa.
Näytän työn netbook-esimerkillä. Nyt sisäänrakennettu Wi-Fi-moduuli toimii ja määrittää noin 3-4 verkkoa. Yhdistämme etäantennimme. Näemme, että huolimatta siitä, että antennit ovat yhdessä - tämä antenni saa kiinni verran suuruusluokkaa enemmän verkkoja, ja jopa parhaalla signaalilla tämä näkyy vastaanottokuvakkeessa olevien raidojen lukumääränä.
Ja jos laitat antennin kadulle, mutta korkeudelle, tunnen koko alueesi olevan hallinnassa.
Kaupunkimme ei ole suuri, joten Wi-Fi osoittaa kerran tai kahdesti ja laskee väärin. Kun menin Pietariin ja otin antennin mukaani, verkkojen lukumääräero oli tarkalleen kymmenen kertaa! Hotellissa, jossa asun, normaalissa Wi-Fi-tilassa "kiinni" oli 7-8 verkkoa, ja lasken antennissa 65. Mielestäni tulos on kunnollinen.
Antenni toimii standardi 802.11b / g / n, IEEE 802.3 -protokollassa Wi-Fi-verkoille ja on yhteydessä kaikkien käytettävissä olevien verkkojen kanssa kaikilla Wi-Fi-alueen kanavilla.
USB-kaapelin pituus on 5 metriä. Voit tarvittaessa lisätä USB-jatkojohtoa.
Jos aiot asentaa laitteen kadulle, haluan suositella, että kiinnität johdon kiinnikkeeseen estääksesi vettä vuotamasta kaapelin läpi sateen aikana antennista. Minulla oli sellainen tilanne, kun saapuessani kotiin löysin lätäkän ikkunasta.
Tiedonsiirtonopeus: 150 Mbit / s. Mikä riittää mihin tahansa multimediaan, surffailuun tai peleihin.
Käyttämällä pakkauksessa olevaa tietokonetta ja levyä voit määrittää verkon paitsi käyttäjää vastaanottamaan Internetiä, myös tekemään reitittimen tai reitittimen tietokoneeltasi.

Joten yhteenveto:


Malli: LG-N100.
Väri: valkoinen (maitomainen).
Tiedonsiirtonopeus: 150 Mbit / s.
WIFI-lähetysprotokolla: 802.11b / g / n, IEEE 802.3
Pakkauksen paino: 0,513 kg.
Tuotteen koko: (LxWxH): 120x120x220 mm
Pakkauksen koko: (LxWxH): 95x140x230 mm

Pakkaus sisältää:


• USB Wi-Fi-antenni 5 metrin kaapelilla - 1 kpl,
• Antenniteline - 1 kpl,
• CD-levy ohjaimineen ja ohjelmistoineen - 1 kpl,
• Käyttöohje (englanniksi) - 1 kpl.

Haluan lisätä kaikkiin, jotka otin tämän ihmeen 1000 ruplaa plus tai miinus. On myös halvempia malleja, mutta jos kaapelin pituus on pienempi ja kantavuus on pienempi, ole varovainen! Tilaa luotettavilta myyjiltä.
Tässä esimerkissä haluan sanoa: En henkilökohtaisesti pääse sellaiseen ilmaisuun kuin "se on rahasi arvoinen", kuten heitit rahasi pois, mutta ei turhaan, kuten taas ... Minulle se on tällainen: olet joko täysin tyytyväinen siihen, mitä olet hankkinut, tai et!
Ostin tämän antennin ja olen 100% tyytyväinen, minulla ei ole epämiellyttäviä sateita tämän oston yhteydessä.
Minulla on kaikki) Kiitos katselusta! Jos pidät siitä, pidä siitä. Kaikki kysymykset ovat kommentissa. Linkit ovat videon alla olevassa kuvauksessa. Nähdään taas.
Wi-Fi- USB-antenni -Wi-Fi- USB-antenni -

Kuinka usein tarvitsemasi verkko ei ole käytettävissä viestintäalueen takia?


Kommentit (1)
  1. Anatoli Tikhontsov
    #1 Anatoli Tikhontsov vieraita 30. tammikuuta 2018 17:05
    0
    Hei Mistä he ostivat tällaisen antennin. Asun kylässä, mutta siellä on tukiasema 300-400 metriä. Digitaalisen eriarvoisuuden poistamista koskevan ohjelman puitteissa meillä on vapaa pääsy, vaikka nopeus on pieni

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit