Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Universaali sisäänrakennettu säädin XD-W2308

Hei kaikki! Tänään sain toisen paketin Kiinasta, jossa siellä oli tämä, aiemmin tilaukseni, yleinen lämpötilansäädin.Pidin erityisesti tästä mallista, koska sillä on aikaisemmin selviä etuja muut kiinalaiset mallit, joita tarvitsen amatööritarkastajana.

Universal sisäänrakennettu säädin
Universal sisäänrakennettu säädin
Universal sisäänrakennettu säädin
Universal sisäänrakennettu säädin

No, todella siirrymme plusseihin:

- ensimmäinen on suurempi ja kirkkaampi merkkinäyttö, jonka numerot riittävän erotettavissa pitkästä etäisyydestä.

- toinen on pienin koko. Asuntojensa sääntelijät eivät usein voi integroitava pieniin laitteisiin niiden koon vuoksi.

- kolmanneksi, toisin kuin yksinkertainen taulu, tällä mallilla on oma virheellisyytensä paneelin ja minun on vain leikattava ikkuna ulos asennusobjektista ja siinä se on. edelleen kaikki on kierretty ruuveilla, väärä paneeli on liimattu päälle. Se näyttää erittäin kauniilta ja esteettisesti miellyttävä.

- neljä, tämä on zoomaus, joka antaa äänisignaalin ylittyessä asetettu taso tai asetusten mukainen alustava taso.

Kaikki nämä edut tekivät valintaani tämän sääntelijän hyväksi. Ai niin Unohdin melkein: tässä mallissa on joustavammat viritysalueet, mikä voi olla hurskas tai vaativa käyttäjä.


Siirryn tämän laitteen ominaisuuksiin:

Syöttöjännite on 12 volttia. Ja tässäkin tässä mallissa on plus - Voit syöttää levyä sekä tasa- että vaihtovirralla. Sisäänkäynnillä seisoo diodi ja tasoituskondensaattorit, sitten tulee stabilointiaine.

Yleinen digitaaliohjain ylläpitää asetettua lämpötilaa vaihteluväli - 55 - + 120 ° C, tarkkuudella 0,1 celsiusastetta. Luonnollisesti kaikki rajat asetetaan.

Säätimen lähtö on relekoskettimet, joiden kuormitettavuus on - 10 ampeerit ja kytkentäjännite jopa 250 volttia. Relekoskettimet on eristetty pääpiiri eli säädin on galvaanisesti eristetty jännitteellä virta- ja ohjauspiiri.

Säätimen mittausvirhe on vain ± 0. 5 ° C, mitä kanssa päänkahva terän lämpötilan säätämiseen.

 

Universal sisäänrakennettu säädin


Lämpötila-anturi on tiukka ja voi toimia kosteissa ympäristöissä tai jopa vedessä, jos olet menossa esimerkiksi mittaa veden lämpötilaa ja lämmitä akvaario säätimellä.

Joten pääsimme hiljaa käyttämään digitaalista ohjainta. Laitetta voidaan käyttää: terraariumiin, inkubaattoriin, akvaarioon, pakastin, jääkaappi, erilaiset teollisuusjäähdyttimet, uunit ja kattilat, termostaatit. Vain valtava mahdollisuuksien kenttä, johon se voi osallistua tämä säädin.

Henkilökohtaisesti käytin tätä nuppia ohjaamaan liesituuletin. Anturi on kiinnitetty takan yläpuolella olevaan sisäänvetämisalueeseen, aseta vaste arvoon yli 28 astetta, hystereesi tai on-off-ero aseta 2 astetta. Nyt kun kytket kaasupolttimet päälle, lämpö nousee ylöspäin ja huppu kytkeytyy päälle. Kuppi sammuu, kun lämpötila laskee 26 ° C: seen astetta. Tässä se on! Se on yksinkertaista, mutta kuinka kätevää)))) Nyt siitä on tullut yksi ilo.

Haluttaessa tietysti säädin voidaan asentaa koteloon - se on kaikki kaikille.

Nyt on aika harkita järjestelmien vaihtamista. Johdon mukaan mikä mukaan lukien, niitä on kaksi:

Ensimmäinen kaavio näyttää sisällyttämisen pienjännitepiiriin ja 12: n ohjaukseen voltin kuorma.

 

Universal sisäänrakennettu säädin

Toinen kaavio osoittaa sisällyttämisen korkeajännitepiiriin ja ohjaukseen 220 V

 

Universal sisäänrakennettu säädin

Mikä piiri valitset: Sinun on kuormitettava alhaisella jännitteellä, Esimerkiksi tietokonejäähdyttimien hallinta, sitten ensimmäinen ja jos korkeajänniteinen, Oletetaan, että lämmitin, sitten toinen.

Henkilökohtaisesti valitsen toisen ohjaimen näyttämiseksi toiminnassa.

 

No, olen koonnut kaavion.

 

Universal sisäänrakennettu säädin

Kytkin sen päälle. Aluksi säädin kytketään päälle ja näyttää anturin lämpötilan. Jos näyttöön ilmestyy viesti ”LLL”, kun se kytketään päälle, tämä tarkoittaa, että anturi ei ole kytkettynä tai ei toimi. Jos sinua vaaditaan Sammuta säädin, paina tätä varten "ENT" ja pidä painettuna 2-5 sekuntia ennen säätimen sammuttamista. Voit kytkeä laitteen päälle hetkeksi painamalla “SET”.

Kuten jo huomasit - kaikkiin napsautuksiin liittyy lyhytaikainen ääni signaaleja, mikä on erittäin kätevää.

Lyhyesti lämpötilan asettamiseksi, jota pitää ylläpitää paina SET-näppäintä. Aseta ylä- ja alanuolien avulla haluamasi lämpötila, paina sitten lyhyesti “SET” tai “ENT”, palata alkuperäiseen tilaansa. Kaikki - lämpötila asetettu ja säädin tukee häntä. Asetin lämpötilan 27 asteeseen, nyt lämmin anturin käsin ja sen tulisi sytyttää lamppu, joka osoittaa laitteen mukana olleen. Katsotaanpa sitä.

Valo syttyy! Samalla kun sammutan valon niin, että se ei sokea. säädin Se toimii.


Tarkastellaan asetuksia:

Siirry parametriasetusvalikkoon pitämällä SET-painiketta painettuna noin 5 sekuntia ennen merkinnän "P0" ilmestymistä. P0 on yksi valikkokohdista. nyt Käytä “+” tai “-” painikkeita valitaksesi minkä tahansa valikkokohteen P0 - P8. arvo valikkokohteet on esitetty alla olevassa taulukossa. Kun olet valinnut kohteen, kirjoita se avaimella «SET». Voit asettaa tarvittavat arvot “+” - tai “-” -painikkeilla.


Valikkokohta

kuvaus

valikoima

arvot

Tehdasasetus

P0

järjestelmä termostaatin käyttö: “C” tai “H” (rele aktivoituu, kun se ylitetään, tai sammuu kun asetettu lämpötila ylitetään).

“C” tai “H”

C

P1

säätö hystereesi.

0,1 - 30 ℃

2.0

P2

ylin säädettävä lämpötilaraja.

+120 ℃

+120 ℃

P3

alempi säädettävä lämpötilaraja.

- 50 ℃

- 50 ℃

P4

säätö lämpötila.

-10 ~ +10 ℃

0

P5

tilapäinen viive, kun rele kytketään päälle.

0 - 10 min

0

P6

ylin hälytysraja.

- 50 ℃ ~ +120 ℃

POIS

P7

lukitus asetukset.

ON-OFF

POIS

P8

Palauta kohtaan tehdasasetukset.

ON-OFF

POIS

 

 

Nyt käydään läpi kohdat:

P0 - termostaatin toimintatila. Jos laitat "C", sitten ohjain sulkee relekoskettimet, kun lämpötila ylittää asetetun tasolla, niin se on nyt lampun kanssa. Nämä ovat terraarioita, akvaarioita ja muita, missä ohjausobjektit on lämmitettävä. Jos valitset "H", rele koskettaa avautuu, kun lämpötila ylittää asetetun tason. Se on välttämätöntä ensin jäähdytysyksiköille.

P1 - hystereesin asettaminen, kuten sanoin: tämä lämpötilaero päälle ja pois päältä. Oletushystereesi on 2 astetta, ts. Jos lämpötila on 30 astetta, säädin tulee Käännä päälle 30 asteessa ja sammuta 28 asteessa. Pienin arvo hystereesi - 0,1 astetta. Mitä alhaisempi tämä arvo, sitä useammin termostaatti kytkeytyy päälle ja pois päältä.

P2, P3 - no, se auttaa Esimerkki: sinun on ohjattava esimerkiksi kattilan lämmityselementtiä. luonnostaan ylempää käytävää ei voida asettaa yli 100 astetta - muuten kattila ei tule sammuta, koska veden lämpötila ei voi ylittää 100 astetta. Ja sinä sinun on rajoitettava lämpötilan valintakaista noin 10 - 90 asteeseen. täällä tässä tarvitaan P2 ja P3, jotka asettavat säädön ylä- ja alarajat alue.

P4 - Tietenkin, kiinalaiset kalibroivat tarkasti anturit ja instrumentit, mutta jos epäilet, että säädin ei ole aivan näyttää tarkasti todellisen lämpötilan, johon voit syöttää korjausarvot jotka eroavat lukemista referenssilämpömittarilla, ja siten kalibroivat sitä.

P5 - Se on yksinkertaista: tämä on aikaviive ennen osallisuutta. Jos vastearvo saavuttaa kynnyksen, ajastin käynnistyy kohdan jonka voimassaoloaika päättyy. Aikaviive voi olla asetettu 0 - 10 minuuttiin.

P6 - Hälytyskynnys. lämpötila, jonka jälkeen kuuluu merkkiääni.

P7 - Lukitusasetukset: jos sen arvo on asetettu kohtaan ON, niin et voi tehdä mitään asetuksia ohjaimessa muuta, kunnes arvo “POIS” on asetettu arvoon “P7”.

P8 - Palauta tehdasasetuksiin. Tehdasasetukset on esitetty taulukossa kohdassa viimeinen sarake. Tämä on välttämätöntä, kun olet pudonnut kaikki asetukset, ja se on välttämätöntä palauta alkuperäiset arvot.

Kun olet valinnut ja syöttänyt kaikki asetukset, paina -painiketta asettaaksesi parametrit "SET" poistuaksesi tallentamalla valintavalikkoon P0-P8 tai "ENT" -painikkeeseen kohtaan poistu säästämällä lämpötilanäytön perustilaan.

Laitteen paneelissa olevan merkkivalon lisäksi on merkkivalo, signalointi suljetuista releyhteyksistä.

Säädin on vakaa ja luotettava toiminnassa. Kaikki asetukset tallennetaan pysyvä muisti, eikä niitä palauteta, kun virta katkaistaan.

 

Pakkaus sisältää:

 • Lämpötilansäädin - 1 kpl.
 • Lämpötila-anturi - 1 kpl.
 • Käyttöohjeet - 1 kpl.
 • Ruuvi - 6 kpl.
 • Mutteri - 6 kpl.
 • Muovinen jatke - 4 kpl.
 • Paneeli - 1 kpl.
 • Väärä paneeli merkinnällä - 1 kpl.
Universal sisäänrakennettu säädin
Universal sisäänrakennettu säädin
Universal sisäänrakennettu säädin 

Siinä kaikki! Voit vapaasti tilata tämän säätimen hinta - linkki kuvauksessa. Miksi alhaisimmillaan? Kyllä, koska vietän kohtuullinen aika löytääksesi halvimman vaihtoehdon ja vain Vahvistetut käyttäjät tarkistettuasi kaikki arvostelut.

 

Voit ostaa sen täältä- #

tai täällä - #
 

No, sanon hyvästi sinulle. Kiitos katsot tätä videota. Olen erittäin kiitollinen, jos pidät tästä video. Jos sinulla on kysyttävää - kirjoita, vastaan ​​mielelläni niihin. merkitä kanavaa kohti. Kaikkea hyvää sinulle! Hyvästi!

Onko sinulla ideoita, joissa voit käyttää tätä termostaattia kotona?


Kommentit (4)
 1. Ilya
  #1 Ilya vieraita 25. tammikuuta 2017 13:58
  1
  Hyvää iltapäivää Minulla on tekijälle kysymys - miten se vaikuttaa mittausten tarkkuuteen ja tämän laitteen toimintaan laajennettaessa anturijohtoa viiteen metriin?
 2. Denis
  #2 Denis vieraita 26. tammikuuta 2017 09:09
  1
  [b] Ilja [/ b],
  Johtimien pidentäminen johtaa epätarkkoihin lukemiin ulkoisten häiriöiden ja häiriöiden vuoksi. Siksi ei ole suositeltavaa jatkaa johtoja, etenkin 5 metriä.
 3. Eugene
  #3 Eugene vieraita 3. helmikuuta 2017 klo 10:55
  0
  Ja jos käytät kierrettyä paria? Ja on myös tarpeen suojata 220 voltin linjat automaattisesti, muuten suru voi olla.
 4. Vieras Rooma
  #4 Vieras Rooma vieraita 30. elokuuta 2018 20:47
  1
  Hälytys ei toimi, kun lämpötila ylitetään. Itse P6-alivalikossa on vain PÄÄLLE ja POIS, kuinka asettaa hälytyslämpötila?

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit