Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Puutarha kattilassa
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ei niin kauan sitten ilmestyi linja huonekasvien suunnitteluun ruukkupuutarhan muodossa. Se osoittautuu eräänlaiseksi maisemasuunnitteluksi pienoiskoossa. Tämä idea on jännittävä ja sen kehitys on melko monipuolinen. Mestareiden teokset ovat todella uskomattomia, koska Näiden lastentarhojen rakennusten kasvit ja miniatyyrit ja asukkaat valitaan huolellisesti ja laskennallisesti siten, että valmis koostumus muistuttaa kehystä elokuvasta tai kolmiulotteista panoraamaa pienestä pihasta, lastentarhasta, tontista, jossa on kota tai linna. Intohimo tähän toimintaan stimuloi saavuttamaan huippuosaamista. Mutta kuten kaikissa muissakin yrityksissä, sinun täytyy aloittaa jostain.
Yritetään luoda pieni puutarha ruukkuun, jossa on pienoiskoossa oleva tornitalo ja punainen kissa.
Ruukkupuutarha

Suunnitelman toteuttaminen tapahtuu kahdessa vaiheessa: ensimmäinen - kasvien istuttaminen ja juurtuminen, toinen - ruukkumaiseman suunnittelu.

Ensimmäinen vaihe.
Työssä käytämme ei tavallista kukkaruukkua, vaan pitkänomaista muovisäiliötä. Meidän tapauksessamme, jäätelön alta. Kulhot ja kulhot ovat myös sopivia, on välttämätöntä, että maaperän pinta on suurempi kuin tavallisessa ruukussa, mutta samaan aikaan ruukku ei saa olla liian iso.
Ruukkupuutarha

Valitsemme elävät kasvit istutusta varten. Paras vaihtoehto on sukulentot. Ne eivät kasva niin nopeasti eikä ole liian hassu. Ostamme sopivan maaperän ja istutamme pienet pistokkaat. Meidän tapauksessamme tämä on Gasteria, variegato peperomia, ampelous peperomia, Kalanch veistetty. Istutamme ja jätämme kasveja, jotta ne voivat juurtua kunnolla. Yleensä tämä vie enintään kuukauden.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha


Toinen vaihe.
Ruuan suunnittelussa käytetään neulotun kannen menetelmää. Paksusta kaksinkertaisesta langasta neulottiin ympyrään istutuskoneen ulkopinta, joka sulkee muovisäiliön. Aloitamme VP-ketjulta, jonka sitomme sitten ympyrään muovitölkin koon mukaan. Päätämme paksunnetulla puolella, jonka tulisi peittää säiliön reuna.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Nyt valmistelemme lastentarhan täyttöä esineillä. Testaaksesi kynän mikrotelineessä, suoritamme yksinkertaisia ​​elementtejä: linnanrakennuksen muovipulloista, kissan korkkista samppanjaa ja huiman perhosia.

Talo on muovipulloa.
Tarvitset: pienen muovipullon, akryylimaalit tai kynsilakan, wc-veden kannen tai jotain muuta katon yläosaan soveltuvan, kuumasulaliiman, pysyvän merkinnän.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ravitsemme pullon sopivalle korkeudelle, jotta astiaan asennettuna se on selvästi näkyvissä. Piirrä pinnalle talon ikkunoiden ja ovien muodot. Käytämme akryylimaalia tai lakkaa, luonnostele muovin pinta tiheällä kerroksella.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ikkunoille on parempi valita läpikuultava maali. Tornitalon yläosa on koristeltu muovikatolla. Voit lisätä siihen koristeen tai alkuperäisen mesh hajustepullosta. Maalaa tai päinvastoin, jätä se alkuperäiseen muotoonsa. Yhdistämme nämä elementit kuumalla liimalla.

Soaring perhosia.
Tarvitset: ohuet puiset sauvat, muovipullo, kirkkaanvärinen kynsilakka, musta pysyvä merkki, kuuma liima.
Leikkaa perhonen ääriviivat mallin mukaisesta muovipullopalasta. Maalaamme lakalla, eri väreillä, kuivaamme, ympyrämme taas mustalla muodolla päällä.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Kiinnitämme perhosia puisilla sauvoilla käyttämällä sulateliimaa. Tässä tapauksessa käytetään kuivattuja paju-oksia. Kiinnitämme sauvat maahan, kunnes ne pysähtyvät, jotta ne olisivat vakaita.Tällaiset elementit voivat toimia lisätuena kasvien kasvattamiselle.

Kotick.
Jää vielä lisätä kissa Kotofey koostumukseen. Tarvitset: samppanjakorkin, punaisen tiheän kuitukankaan, vääriä silmiä, pehmeitä kasapalloja (myydään erikseen tai käsityöpakkauksissa).
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Nauhaliuskat lautasliinalta, mittaamalla aiemmin tarvittava pituus. Kaksi nauhaa tulee tassiksi, yhdestä hännän. Liimaa lämpöpistoolilla liuskat: tassut korkin ympärille, häntä taakse. Kiinnitämme pörröiset posket ja silmät kuumalla liimalla ja piirrämme viikset, nenän ja suun merkitsimellä.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Koska kissa sisältää kangasosia, sitä ei voida asettaa maahan, se halkeilee, likaantuu. Siksi Kotofey istuu tukossa, ts. kulhon puolella. Kiinnittääksesi sen sinne, käytämme nauhaa, joka on leikattu läpinäkyvästä muovipullosta. Hän ei edes ole havaittavissa. Liimaamme kissan ja täytämme kulhon neulotun kannen nauhat.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha


Kukkia koristeluun.
Jotta koostumukselle olisi vähän upeaa, lisäämme siihen muutama yksityiskohta, esimerkiksi kukkia foliopaperista. Täällä voit tehdä kaiken, mitä fantasioidaan.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Meidän tapauksessamme tulppaaneja valmistetaan origamijoka ohuilla puisilla sauvoilla asetti kulhon toiselle puolelle.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Tässä on lopulta sellainen sävellys. Neulottu kansi voidaan poistaa ja pestä, neulatyökalut voidaan korvata muilla. Kun elävät kasvit kasvavat, toista tuote uudessa versiossa.
Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Ruukkupuutarha

Käyttämällä ensimmäistä kokemusta tällaisesta mikromaiseman suunnittelusta, voit siirtyä muihin muotoihin ja toteutustasoon.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit