Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Kankaasta valmistetun kahvihevosen työpaja
Tällainen pieni matkamuisto on valmistettu kahvilelu tekniikalla.
kangas kahvihevoset

Työhön otamme materiaaleja:
- pikakahvi.
- PVA-liima.
- valkoinen tiheä kangas.
- ompelukone.
- neula langalla.
- sakset.
- ohuet harjat.
- akryylimaalit.
- harjalanka.
- ohut pitsi.
- lyijykynä.
- musta heliumkynä.
- lelujen täyteaine.
Ennen työn aloittamista sinun tulee piirtää malli hevosen figuurista ja sen kuonosta. Lelun korkeus on 12 cm ja leveys 7,5 cm. Lisäksi tarvitaan pieniä kolmion muotoisia korvia.
kangas kahvihevoset

Sitten valmiin mallien mukaan hahmottelemme kankaan ääriviivat lyijykynällä. Ja se tulisi taittaa kahteen kerrokseen.
kangas kahvihevoset

Seuraavaksi ompelemme ompelukoneella suunniteltuja linjoja pitkin, jätämme vain paikkoja, joissa käännämme lelun. Rungossa tämä on 2 cm: n segmentti hännän alueella. Ja korvien päälle jätetään kolmioiden pohja langattomiksi. Leikkaaessasi aihioita, voit lisäksi jättää kankaan enemmän paikkoihin, joissa eversio tapahtuu.
kangas kahvihevoset

Käännymme kääntöpuolelle ja niin, että mutkat ovat tasaiset, on tarpeen tehdä pienet lovet saksilla sen väärälle puolelle monimutkaisten mutkien paikoissa. Varo vaurioittamasta pääsaumaa itse.
kangas kahvihevoset

Kun kaikki on siististi kiertynyt, jatkamme hevosen pohjan täyttöä millä tahansa täyteaineella.
kangas kahvihevoset

kangas kahvihevoset

Seuraavaksi kiinnitämme silmukan ohuesta johdosta lelujen ripustamiseen. Ompele huolellisesti segmentti, jota ei enää tarvita. Kiinnitä sitten korvat vartaloon pienillä pistoilla. Ja käsittelemme niitä PVA-liimalla.
kangas kahvihevoset

Kun korvat ovat kuivia, aloita kahviliuoksen valmistaminen lelun käsittelemiseksi. Pienessä astiassa sekoitamme 1 ruokalusikallista kahvia, kaksi osaa PVA-liimaa ja 6 ruokalusikallista lämmintä vettä. Miellyttävän tuoksun saamiseksi voit lisätä kanelia ja vanilliinia haluamallasi tavalla. Sekoita hyvin ja harjaa hevosemme täysin.
kangas kahvihevoset

Kuivausmenetelmät voivat myös olla erilaisia. Tärkeintä on, että jatkamme työskentelyä kuivan lelun kanssa. Piirrä muodot kynällä kasvoille ja järjestä pienet sydämet koko vartaloon. Kaikkia näitä piirroksia voidaan muuttaa harkintasi mukaan.
kangas kahvihevoset

Kun pidämme tulevaisuuden lelun luonnosta, ympyrämme nämä kuviot heliumkynällä.
kangas kahvihevoset

Mene nyt hiuksiin. Käytämme 12 kpl 23 cm: n kypsennettyä lankaa. Otamme kaksi segmenttiä, taita 3 kertaa puoliksi. Jokaisella lisäyksellä leikkasimme lankojen taitokset.
kangas kahvihevoset

Ja ompelemme pienen nipun neulalla ja langalla keskelle ja kiinnitämme sen tiukasti.
kangas kahvihevoset

Sitten, ilman leikkausta lankaa, asetamme tämän kimpun lelun päähän, korvien väliin ja kiinnitämme sen. Se osoittautui bangiksi.
kangas kahvihevoset

Tällaisia ​​nippuja on 5. Levitä ne alempaan kaulaan.
kangas kahvihevoset

Ja häntälle riittää yksi lankojen seuraaminen. Taita, kiinnitä neulalla ja ompele oikeaan paikkaan. Ja hännän pituus on säädettävissä halutulla tavalla.
kangas kahvihevoset

Nyt siirrymme väritykseen. Sydämet ovat punaisia ​​ja kieli. Siniset silmät piirtävät silmät, lisäävät mustavalkoista maalia. Ja anna aikaa kuivua.
kangas kahvihevoset

Kun kaikki on kuiva, jatka työskentelyä. Sinun tulee piirtää jälleen kaikki muodot kynällä ja laittaa valkoinen korostus oppilaalle. Piirrämme raitoja lähellä sydäntä, ikään kuin ne pelaaisivat. Hevonen on valmis.
kangas kahvihevoset

Onnea kaikille!
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit