Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » "Paneeli" Tulinen sulka "
Oletko koskaan yrittänyt tehdä koristehöyheniä? Mutta tämä ei ole yhtä mielenkiintoinen idea, etenkin niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta, mutta ei liian aikaa vievää. Ja jos kehität mielikuvitustasi edelleen, niin sellaisilla elementeillä voit luoda mielenkiintoisia paneeleja ja sävellyksiä, joissa on kukkia yhdessä. Sitten jokaisella on tarpeeksi ideoita.
Ensi silmäyksellä ei ole vaikeaa tehdä tällaista sulka, mutta mitä enemmän se tarkoitetaan koon mukaan, sitä työläämpi prosessi tulee. Joten saamme kärsivällisyyttä, ja halu nähdä lisää tulostamme mahdollisimman pian auttaa.
Otamme monivärisiä lankoja (minulla on mouline-lanka), puutangot (ne ovat sekä pitkiä että lyhyitä, mutta voit myös lankata), PVA-liimaa (voit myös gelatiinia tai tärkkelystä) ja pahvin lankojen käämitykseen.
Tulipallo

Tulipallo

Nyt meidän on päätettävä kooista:
Riippumatta siitä, minkä koon sauvat ovat, lankojen tulee olla pituudeltaan 2/3. Eli jaamme kepin pituuden kolmeen yhtä suureen osaan, ja näistä kahdesta osasta tämä on langan pituus.
Tulipallo

Tulipallo

Ja mikä olisi nopeampaa ja kätevämpää, ota pahvi kierteiden kiertämiseen siitä.

Katso nyt minulla olevat koot:
  • Sauva - 30 cm.,
  • Langat - 20 cm.,
  • Pahvin pituus on 10 cm. Leveys ei ole niin tärkeä.


Muut toimet:
1. Kierrämme langat pahville noin 20-30 kierrosta. Leikkaa sitten puoliksi ja tasaa. Ja niin teemme kaikilla värillisillä langoilla. Ja kun kaikki paalut ovat valmiita, voit alkaa käyttää niitä.
Tulipallo

Tulipallo

Tulipallo

2. Otamme sauvan ja 1/3 osaa poistuu pohjasta (alhaalta paksu pää, yläosa on terävä) ja sieltä alamme sitoa langat yhdellä solmulla. Jos sinulla on kätevää työskennellä sauvan kanssa makuulla, tee se. Minusta ei esimerkiksi pitänyt niin solmimisesta, joten löysin tien, josta otin raskaamman purkin (kivillä), tein reikään kannessa olevalle sauvalle, ja niinpä minusta tuli seisovan ilme, jossa aloin neuloa paljon helpompaa ja nopeampaa.
Tulipallo

Tulipallo

Tulipallo

3. Ja siten, lanka langalla, väri värin mukaan, pääsemme huipulle. Jätä terävä kärki vähän tyhjäksi, muuten langat voivat irrota jatkojalostuksen aikana. Nyt tarvitsemme kätevän astian ja liiman. Siinä me kylpemme sulkaamme. Minulla on paksu liima, joten laimensin sitä vähän vedellä, vain vähän, muuten se pysyy pinnalla eikä päästä langan sisäpuolelle.
Tulipallo

Tulipallo

4. Kaikkia kierteitä on tarpeen liottaa huolellisesti tasaisesti, vaikka nekin olisikin liotettu. Sillä välin kaikki on kylläistä, asetamme pöydälle minkä tahansa sellofaanin. Siihen asetetaan hiukan kiertynyt sulka.
Tulipallo

5. Ota samanlainen sauva ja ala tasoittaa ja muotoilla lankoja. Sinun tulisi aloittaa ylhäältä, kun taas ylälangat on valittava keskeltä yhdistäen molemmat puolet. Ja jatka suuntaa ylöspäin kaikille säikeille.
Tulipallo

6. Kun kaikki langat on kammattu, sinun on tasoitettava niitä hieman samalla sauvalla. Joten ne tasoittuvat ja makaavat kauniimmin. Ja nyt tässä muodossa voit jättää kynän kuivumaan täysin kuivaksi. Lämpimässä paikassa tämä prosessi etenee nopeammin. Muuten, et voi olla huolissasi, se ei tartu celofaaniin. Minulla on paksu iso jätepussi, se on sekä tiheä että ei sisällä PVA: ta, joten se on erittäin kätevä.
Ja haluan lisätä, kun höyhen on valmis, sinulla on mahdollisuus tehdä hänelle kampaus, pidän henkilökohtaisesti reunoista niin luonnollisella tavalla, mutta voit leikata ne ja tehdä niistä tasaisempia.
Tulipallo

Luulen, että jos lisäät tällaisia ​​höyheniä mihin tahansa koostumukseen, esimerkiksi kukista omilla käsilläsi, se näyttää vielä alkuperäisemmältä ja epätavalliselta.Ja jos pelaat kukilla tai lisäät kiiltoa (esimerkiksi Lurix) tai sävyät kiiltävällä akryylillä, siitä voi tulla todellinen koriste. Tärkeintä ei ole pelätä kokeilla!
Tulipallo
Kommentit (1)
  1. Iogo
    #1 Iogo vieraita 10. elokuuta 2017 19:44
    0
    Pidän luonnon aiheista, mutta en käytä sisätiloissa höyheniä tai oikeiden lintujen untuvia. Höyhen tekeminen langasta ei ole vain kiehtovaa toimintaa, vaan myös arvokas vaihtoehto lintujen höyhenille. Lisäksi voit tehdä kaiken kokeillaksesi palettia ja kokoa.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit