Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Työpaja, joka koristaa ainutlaatuisen mukin
Usein sinun täytyy antaa jotain ei kovin kallista, mutta samalla koko sydämestäsi ja rakkaudella. Sellaisissa tilanteissa sinun on mietittävä kysymystä: mitä voit tehdä omilla käsilläsi? Loppujen lopuksi rakkain sydämelle lahjat - Nämä ovat käsin tehtyjä lahjoja.
Erinomainen vaihtoehto lahjaksi uudelle vuodelle esimerkiksi koko perheelle tai kaikkien ystävien päivälle, parille ja monille muille lomille - mukit. Tämä on talo, jota tarvitaan aina jokapäiväisessä elämässä ja jota käytetään joka päivä. Ja mikä tärkeintä - voit yllättää minkä tahansa ihmisen sellaisella lahjalla, ja se on hyvin yksinkertainen eikä kallista.
Ainutlaatuisen mukin luomiseen tarvitaan kaikki:
- Tavallinen valkoinen muki, joka on ostettu mistä tahansa myymälästä (materiaalilla ei ole merkitystä). Tällaisen mukin hinta ei ylitä 500 ruplaa;
- iso, syvä levy tai astia (jota ei ole sääli pilata);
- värilliset kynsilakat. Ehdottomasti erilaisia ​​yrityksiä ja värejä jokaiseen makuun;
- kynsilakanpoistoaine ja jotkut puuvillatyynyt.
1. Joten ensimmäinen asia on pestä koristeltu muki perusteellisesti saippualla ja pyyhkiä kuivaksi.
ainutlaatuinen muki koristelu

2. Kaada vesi pottiin tai muuhun astiaan. Veden tulee olla sellaisella tasolla, että panemalla mukin astiaan, sen pitäisi seisoa eikä uida, mutta samalla veden tason ei tulisi saavuttaa mukin yläosaa.
ainutlaatuinen muki koristelu

3. Valmistele ja avaa lakat, joita haluat käyttää. Esimerkiksi 5 eri väriä. Upottamalla jokainen lakka veteen muutama tippa eri suuntiin, mutta lähempänä keskustaa.
ainutlaatuinen muki koristelu

ainutlaatuinen muki koristelu

ainutlaatuinen muki koristelu

4. Upota muki lakkaklusterin keskelle ja tee muutama pyöreä liike ylös ja alas. Täällä sinun on sisällytettävä fantasia.
ainutlaatuinen muki koristelu

5. Poista muki vedestä ja käännä se ympäri, anna sen kuivua 24 tuntia.
ainutlaatuinen muki koristelu

6. Kun muki on kuivunut, pyyhi tarpeeton lakka mukin pohjasta. Voit myös korjata kuvan, poistaa turhia elementtejä, kynsilakanpoistoaineen.
ainutlaatuinen muki koristelu

Se on tehty! Upea, kirkas ja mikä tärkeintä ainutlaatuinen lahja muki odottaa oikeaa tilaisuutta! Muistutus: on parempi, että lakkakoristelualue ei saavuta huulilla kosketetun kupin paikkaa. Ja tällaiset mukit eivät ole kategorisesti tiskikoneessa turvallisia! Vain kädet. Astianpesu sienien vaikutus niihin on ehdottoman turvallista, ja tiskikone pari askelta pilaa koko kuvan. Tällä hetkellä voit kertoa lahjan vastaanottajalle koomisessa muodossa toimitushetkellä tai kirjoittaa siitä pienessä postikortissa, joka on täydellinen päälahjan kanssa.
Kommentit (2)
 1. _SuNNy_
  #1 _SuNNy_ vieraita 7. elokuuta 2017 11:35
  0
  Se osoittautui erittäin kauniisti) kulho lakatulla, johon ne upotti kupin, todennäköisesti meni roskakoriin. Mutta tulos on miellyttävä silmälle!
  1. nofantazy
   #2 nofantazy vieraita 22. heinäkuuta 2019 19:12
   0
   Laita muovipussi kulhoon ja kaada siihen vettä

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit