Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Shebby-tyylikäs lamppu
lamppu shabby chic

Tyylikäs sisustus on ennen kaikkea harkittuja yksityiskohtia. Ne ovat osoitus hyvästä vaikutelmasta huoneesta. Tällaisia ​​tärkeitä yksityiskohtia ovat valaistus. Näin tapahtuu, että kerran silmään tyytyväinen lamppu on väsynyt tai ei sovi huoneen ympäristöön, joka on päivitetty korjauksen jälkeen. Älä kiirehti eroon vanhasta lampusta, tämä työpaja auttaa ei-kirjoitettua aihetta huonekaluja saada toinen elämä. Pöytävalaisimen klassinen muoto sekoittuu täydellisesti Shabby Chic -tyyliin.
lamppu shabby chic

Tämä sisustustrendi syntyi pääasiassa Englannissa, jolle on ominaista vaaleissa sävyissä olevat vanhanaikaiset tai vanhennetut huonekalut, pehmeät pitsi-, pastellivärit ja kukkakuviot. Antiikin vaikutuksen saavuttamiseksi mestarikurssi käyttää decoupage- ja craquelure-tekniikoita.

Materiaalit työhön:
1. Pohjuste akryyli valkoinen;
2.Bronze akryylimaali;
3. Craquelure-lakka on yksikomponenttinen;
4. Akryylimaalit (valkoinen, sininen, vihreä);
5. Matta koristelakka;
6.Flat synteettinen harja;
7. Lautasliina, jossa kukkakuvio;
8. Sakset;
9. PVA-liima;

Sisustusvaiheet


Ensimmäinen askel on auki lamppu ja irrota lampunvarjostin. Peitämme valaisimen kannen puhtaan pinnan maaperällä ja anna kuivua.
lamppu shabby chic

Peitämme lampun pohjan kahdella kerroksella pronssivärimaalia, anna kuivua.
lamppu shabby chic

Levitämme lakkaa craquelure-valmisteeseen johtamalla harjaa esimerkiksi yhteen suuntaan, vain ylhäältä alas. Kuivaamme puolitoista-kaksi tuntia. Lampun valmius jatkotyöhön tarkistetaan sormella, sen tulisi vain tarttua hiukan pintaan. Tarkista huolellisesti näkymättömässä paikassa, jotta tulosteita ei jätetä.
lamppu shabby chic

Sekoita valkoiset, siniset ja vihreät värit saadaksesi pastellin turkoosi väriä. Lisää tätä varten lisää sinistä ja tippa vihreää valkoiseen maaliin, sekoita nyt homogeeniseksi, herkäksi turkoosi väreksi. Maalaa lampun pohja, muistaen, että et voi ajaa harjalla kahdesti samassa paikassa. Odotamme craquelure-vaikutelman ilmestymistä.
lamppu shabby chic

Kun säröillä oleva kerros on kuivunut, jatkamme dekupointia. Leikkaamme kukka-asetelmat lautasliinasta, erotamme yläkerroksen ja kokeilemme niitä lampulle.
lamppu shabby chic

Kukien kiinnittämiseen on kätevää käyttää tiedostoa. Laitamme piirustuksen tiedostoon väärä puoli itseämme kohti, kostuta lautasliinan pinta vedellä harjalla.
lamppu shabby chic

lamppu shebbishik

Kiinnitä tiedosto valittuun kohtaan lampulla ja käännä kuva. Ylhäältä, peitä kevyesti laimennetulla vedellä PVA-liimalla. Odotamme kuivausta.
lamppu shabby chic

Peitämme valaisimen pohjan mattapintaisella akryylilakalla ja kuivaamme.
lamppu shabby chic

Jääe vain koota lamppu, ja nuhjuisen tyylikkään tyylin pöytävalaisin on valmis!
Kommentit (1)
  1. Iogo
    #1 Iogo vieraita 10. elokuuta 2017 19:55
    2
    Pidän todella kaikenlaisista valaisimista, katson jatkuvasti kauppoja, mutta siihen päivään mennessä en ajatellut mitä voin tehdä itse unelmiesi lampun! Ja sitä ei tarvita niin paljon.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit