Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Ideoita lintujen valmistamiseksi eri materiaaleista
Linnut ovat aina houkutelleet toisten silmiä, ja monet kiinnostavat kykyään lentää. Heidän monimuotoisuus on yksinkertaisesti uskomatonta. Esimerkiksi joutsenet tai haikarakaupat kiehtovat kokoaan ja kauneuttaan, tikka ja pöly - epätavallisen näköisellä, pöllö ja varis - säästöllä ja hamput - levottomuudella. Jokaisella on oma luonteensa ja luonteensa! Ja kuinka monta lintua, jotka eivät ole näkyvissä, mutta niiden soinnallinen laulaminen kuuluu pitkällä etäisyydellä.
Ei ole yllättävää, että monet neulanaiset rakastavat kuvaamaan lintuja eri tekniikoilla. Tänään harkitsemme useita vaihtoehtoja tehdä höyhenpeitteisiä ystäviä eri materiaaleista.
Hiekasta.
Nurmikon nurmikolla voit tehdä kauniin koostumuksen värillistä hiekkaa. Valkoinen kyyhkynen, jonka ääriviivat ovat herkät päivänkakkarat, näyttää hyvältä sinisellä sydämellä.
Lintujen tekemisen ideat

Iiriksen lehdistä.
Tämä upea kudonta iiriksen vihreistä lehtiistä näyttää epätavalliselta. Pitkä häntä antaa linnulle lisää viehätysvoimaa.
Lintujen tekemisen ideat

Polyuretaanivaahdosta.
Haikana muotoillun kovalevyn perusteella levitetään polyuretaanivaahtoa. Se on maalattu helposti emalilla ja säilyttää ulkonäön kauneuden pitkään.
Lintujen tekemisen ideat

Muovipulloista.
Muovipakkaukset - hedelmällinen käsityöläinen materiaali. Voit leikata minkä tahansa muodon ja maalata kaikenlaisissa sävyissä. Tässä on niin kirkas cockerel, joka on saatu vain muutamasta pullosta.
Lintujen tekemisen ideat

Höyhenistä.
Jos höyhenet kerätään huolellisesti, voit tehdä upean käsityön, joka näyttää aivan luonnolliselta. Lintujen runko on valmistettu kipsistä, joka on liimattu oikeilla höyhenillä.
Lintujen tekemisen ideat

Paperista.
Tavallinen toimistovalkoinen paperi voi olla hyödyllinen kappaletyö. Sinun tarvitsee vain kiertää lapsen kämmen, leikata paljon sellaisia ​​aihioita ja kiinnittää ne tilavuuspohjaan. Toinen rauhankyyhky näyttää upealta ja majesteettiselta.
Lintujen tekemisen ideat

Kertakäyttöisistä laitteista.
Ja tämä huiman kyyhkynen on valmistettu kertakäyttöisistä astioista. Runko on muodostettu metalliverkosta, johon kiinnitetään kertakäyttöisistä lusikoista ja haaroista tehdyt höyhenet. Alkuperäinen ja epätavallinen.
Lintujen tekemisen ideat

Maitopullosta.
Tästä pienestä linnusta sinun on otettava valkoiset pullot, jotka myyvät maitotuotteita. Leikkaa pois kaikki kehon osat ja kiinnitä ne yleisellä liimalla. Sinun ei tarvitse edes maalata mitään.
Lintujen tekemisen ideat

Kankaasta.
Käsityön loisto ja rakenne voidaan saavuttaa käyttämällä synteettistä talvimateriaalia ja läpinäkyvää kangasta. Käsityöläinen, joka osaa työskennellä ompelukoneella, voi helposti ommella tällaisen linnun.
Lintujen tekemisen ideat

Kuivasta ruohoa.
Joku valmistaa heinää lehmille, hevosille ja neulanaisille - tämä on hedelmällinen materiaali luovuudelle. Tällainen yrtteistä ja korvista kudottu lintu ei ole vain epätavallinen, vaan myös jotenkin taianomainen.
Lintujen tekemisen ideat

Valmistettu vaahdosta.
Toinen hedelmällinen materiaali, jota on helppo leikata ja joka pitää muodonsa hyvin. Styrox-linnut näyttävät realistisilta, eikä heidän tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa tuotantoon.
Lintujen tekemisen ideat

Lintujen tekemisen ideat

Kukista.
Pääasia tässä veneessä on vaijerikehys. Ja sitten täytä se vain kukilla ja saat sellaisen kananäidin lankakanailla.
Lintujen tekemisen ideat

Heinään.
Tämä iso nosturi on valmistettu kuivasta ruoosta ja näyttää yksinkertaisesti uskomattomalta. On tarpeen sitoa kasa heinää lankalla ja antaa linnun muoto. Tässä tekniikassa ei ole usein mahdollista nähdä käsitöitä.
Lintujen tekemisen ideat

Nämä kauniit linnut voivat ilmestyä pihallesi, jos yrität tehdä niitä vähän.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit