Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Punatiilisen pohjan rakentamisen etuja ja haittoja
Kellari on talon perusta talon perustan ja pääseinien välissä. Kantavien seinien pystytys on jaettu pohjaa pitkin, joten on erittäin tärkeää kellaria varten rakennusmateriaalia valittaessa ottaa huomioon kaikki tekijät, jotka tekevät materiaalista optimaalisen valinnan, josta se rakennetaan.
punatiilestä kellarikerros

Luotettavin ja yleisin kellarikerroksen rakennusmateriaali on punatiili.
punatiilestä kellarikerros

Punatiilen positiiviset puolet:
1. Vähemmän halkeilevat kuin valkoinen tiili ja betoni;
2. Kestää kosteutta;
3. kestävä äärimmäisissä lämpötiloissa;
4. on pieni paino;
5. Hyvä äänieristys;
6. Kierrätysmahdollisuus;
7. Se on jaettu useisiin tyyppeihin ja luokkiin.
8. Ympäristöystävällinen tuote (valmistettu poltetusta savista);
9. Punainen tiili on lämmin rakennusmateriaali. Ilmasto-olosuhteissa, joissa selkeä jakautuminen vuodenaikoihin on ominaista, ja myös terävät ja suuret lämpötilaerot ovat ominaisia, rakentaminen punatiilinen pohja on perusteltu.
Punatiiliä ostettaessa sinun on tiedettävä, että mitä suurempi numero merkinnällä on M-kirjain, sitä voimakkaampi on tiili, jos rakennetaan korkeaa kerrosta, jossa on useita kerroksia, on parempi valita tiili, jonka merkintä on M 100. On myös syytä kiinnittää huomiota pakkaskestävyyteen - mitä enemmän jaksoja, niin paljon parempi.
punatiilestä kellarikerros

Kun pystytetään sokkeli punatiilellä, seinäpaksuus tulee olla vähintään 520 mm. Lisäksi pohja on varustettava hyvällä vedeneristyksellä, jotta seinämiin ei muodostu ajan kuluessa homeita ja ne kestävät voimakasta pakkasta. Lämmitys tapahtuu parhaiten suulakepuristetulla polystyreenivaahdolla.
punatiilestä kellarikerros

Jos kaikki tehdään tiukasti suunnittelupäätöksen mukaisesti, alustassa ei ole ongelmia monien vuosien ajan.
punatiilestä kellarikerros

Miinukset punatiilisen pohjan rakentamisessa:
Punatiilien suurin haitta on nykyään sen laatu. Myyjällä voi olla jopa sertifikaatti tiilestä, mutta sen lisäksi, että se voidaan tuottaa muualla ilman sertifikaattia. Siksi on vaikeaa valita hyvä punainen tiili, joka täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.
Toinen haitta on tällaisen tiilen hinta. Sen arvioidaan olevan kalliimpaa kuin silikaatti, koska valmistus vie enemmän aikaa ja kustannuksia.
Kolmas miinus on, että jos joudut ostamaan punatiilisen rakennusta varten, väri voi vaihdella ja pohjan näkyvä osa on eri punaisissa värisävyissä.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit