Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Pöllökuvaaja - lelu kameran linssissä
lelu kameran linssissä

Haluat aina kaapata lapsuuden kirkkaat hetket muistoksi, vain lapsi itse harvoin harhauttuu opinnoistaan ​​kameran linssin tutkimiseksi. Ja houkutuslelu, joka on helppo valmistaa itsenäisesti, voi toimia luovana ulospääsynä.
Tarvitsemme: ompelukonetta, houkuttelevia värejä, sopivia lankoja ja neulaa, agrotexiä, silmiä, liimamomenttia, saksia. Lelun taittamiseksi kompaktiin on mahdollista käyttää pala hattua ja nappia.
1. Hieman luonnoksesta
Linssinsuojus on ainoa osa mittauksia varten, joiden ympärille luonnos on rakennettu. Mutta sinun tulisi kiinnittää huomiota lelun yläosaan, joka ei saisi peittää salamaa, joten viehepää on korkeintaan 3 cm.
lelu kameran linssissä

2. Kankaan valinta
Helpoin tapa ommella lelu linssiin on huovasta, koska tämän materiaalin avulla et voi käsitellä reunoja, se on riittävän tiheä pitämään muotoaan ja on erittäin monipuolinen väri. Lelun lisätiivistys tehdään agrotexillä.
lelu kameran linssissä

3. Ompelutekniikka
a) Korvat tehdään siveltimillä: lanka kiedotaan kolmella sormella 20 kerroksessa ja sidotaan keskelle. Päältä leikataan ulkopuolelta.
b) Samanlainen osa agrotexistä asetetaan pohjan takaosaan (vaaleanpunainen). Tupsut on ommeltu korvien kohdalle juurella suoralla suunnalla. Ylälanka on kasvojen kudoksen sävyä (ruskea), alempi on lelun takana (vaaleanpunainen).
lelu kameran linssissä

c) Jalkojen ja siipien yksityiskohdat on sisustettu.
d) Tiivisteet asetetaan pohjan tiivistetylle osalle harjoilla, jotka ruskea osa suljetaan. Tuloksena oleva voileipä ommellaan siksakilla ulko- ja sisämuotoa pitkin. Lelun kehittymisen eteen on hahmoteltu ristin muotoisia taiteviivoja, jotka ommellaan kirjoituskoneelle suoraviivaisesti. Lelun kiinnittämiseksi taitettuna ommellaan hatun kumisilmukka. Kaikki langat on sidottu kimppuun ja päät piilotettu leluun.
lelu kameran linssissä

e) Pöllön kasvot tehdään: kulmakarvat ja nokka ommellaan käsin. Huopa kulmakarvat voidaan leikata ja fluffata.
lelu kameran linssissä

f) Sitten siipit kiinnitetään siksakiin, mutta ylälanka muuttuu vihreäksi. Kun kaikki konesaumat ommellaan, silmät liimataan.
g) Lelu taitetaan parhaiten hyväksyttävällä tavalla taiteviivoja pitkin ja painikkeen paikka määritetään. Meidän tapauksessamme, lelun takaa.
lelu kameran linssissä

Joten hauska viehe, joka varmasti herättää vauvan huomion ja parantaa merkittävästi lasten kuvien laatua, on valmis!
lelu kameran linssissä
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit